Noardos Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Λοιπόν.... έχω λειτουργικό windows xp και 7. Θέλω λοιπόν να βάλω μια μηχανοργάνωση ώστε: -Πουλάω λιανική σε πελάτες -Να κρατάει αποθήκη, με έλεγχο stock. -Να μπορεί μελλοντικά να "σηκωθεί" από αυτήν e-shop, δηλαδή να μπορώ να βάζω και φωτογραφίες των ειδών. -Να διαχειρίζεται τις παραγγελίες των πελατών. (Δηλ όταν έρθει ο Μήτσος και παραγγείλει ένα σκεπάρνι, να μου το βγάζει στις μελλοντικές παραγγελιές, και όταν έρχεται και περνάω το τιμολόγια αγοράς του, να μου λέει ένα σκεπάρνι είναι του Mητσου.) -Να έχει δυνατότητα διαχείρησης συνεργείου. (Δηλ. παρέλαβα το μηχάνημα τάδε, από τον Κίτσο, έχει αυτό το πρόβλημα, να μου τιπώνει δυό δελτία, ένα να το δείνω στον Κίτσο και ένα να το κολλάω πάνω στην συσκευή, καί όταν τελειώσει η επισκευή και το παραλάβει, να κρατά αρχείο, με το τι πλήρωσε, τι ανταλλακτικά έβαλα κτλ) Ξέρετε μήπως κάποια αξιόπιστη και λογικη (στις τιμές) εταιρία ή πρόγραμμα για να απευθεινθώ;
madsc Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μια που πρέπει να ρωτήσεις πριν αποφασίσεις είναι η Softone. /sc
Noardos Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Όντως φίλος ήδη έχω ρωτήσει την Softone, και περιμένω να ακούσω τιμές. Τους θεωρώ από τους πιο συνενοίσημους, εξυπηρετικούς και σε τιμές.... έτσι κι έτσι. Πάντως στον τομέα αυτόν, της μηχανοργάνωσης επικρατεί ένα μπάχαλο.... πολλές εταιρείες, σε ότι τιμή θες, εξυπηρέτηση και αποτελεσματικότητα αμφίβολη.
shodan Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Επικοινώνησε και με την εταιρεία Entersoft. Έχουν προγράμματα που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις και πλήρως παραμετροποιήσιμα. Επίσης η μαγική λέξη που λέμε όλοι μας .. "τιμή" .. πολλές φορές αξίζει να πληρώσεις κάτι παραπάνω και μεθαύριο να ξέρεις πχ ότι μπορείς να βάλεις ένα barcode scanner και να κάνεις τη δουλειά σου πιο γρήγορα και αποτελεσματικά, να ξέρεις ότι θα πάρεις τηλέφωνο και το πρόβλημά σου θα λυθεί γρήγορα παρά να τρέχεις άδικα και να πληρώνεις μια ανύπαρκτη υποστήριξη.
Noardos Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Όντως έτσι είναι, καταλήγω προς την softone αν τα βρούμε και στην τιμή. Με όλα τα καλούδια barcode scaner κτλ κτλ
takis1984 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μπορείς να δεις και αυτό το πρόγραμμα. BSViews Workshop το οποίο απευθύνεται σε συνεργεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα