Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με επεξεργαστη 850mhz κ μνημη 512mb πιο πολυ βασανο θα ειναι 

σε αυτα τα λεφτα τριγυρω μπορεις να βρεις κινεζικο μεν αλλα πολυ πιο αξιοπρεπες 

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ τότε λέω να μην πουλάνε κινητά τα μαγαζιά κάτω από 150ευρώ γιατί οι Κινέζοι πουλάνε ποιο καλα κινητά σ' αυτά τα λεφτά. Δεν νομίζω να είναι λογική αυτή... Εγώ έχω το defy με 800hz και αλλαγή του firmware(οχι official) και το κινητό πάει μια χαρα.

Δημοσ.

ειπα μια αποψη για ενα συγκεκριμενο κινητο με πολυ συγκεκριμενα σπεκς,ολα αυτης της δυναμικης τα κινητα μαμα δεν παλευονται ουτε για τα πολυ βασικα ενος σμαρτφον,εκτος κ αν θελει καποιος να το παιζει οτι εχει σμαρτφον

απο εκει κ περα τι σε κανει να πιστευεις οτι μπορει η θελει ολος ο κοσμος να μπλεκει με καστομ φιρμγουεαρς,ρουτς κλπ?

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι θέλει να ασχοληθεί καποιο με custom, εγω ευνοούσα οτι αυτό το κινητό έχει τη  v4.1.2 (Jelly Bean), το έχεις δουλεψει αυτό το κινητό και το γνωρίζεις?

Δημοσ.

επειδή ψάχνω κάτι αντίστοιχο, ποιο είναι το κινέζικο όμοιο αλλά καλύτερο από αυτό στα ίδια λεφτά;

Δημοσ.

Πηρε η samsung τα galaxy Y pro λεμε τωρα (το εχω, γι'αυτο το αναφερω!), τους εβαλε το νεο λειτουργικο και τα ξαναπουλαει 150 ευρω... με hardware 2ετιας το οποιο και τοτε ηταν "φθηνο" και ειχα διαβασει κι εδω αποψεις του στυλ "δεν αξιζει ουτε 99 ευρω" (τοτε ε...)!

Ε ναι σορι αλλα 99 ευρω ειναι μαλλον η μεγιστη τιμη που επρεπε να εχει ενα τετοιο κινητο σημερα, εδω περσι τετοια εποχη παιρναμε ενα παρομοιο (motorola xt311) με ανανεωση καρτοκινητης 69 ευρω...δωρο!

Δημοσ.

Πάντως κινητό με QWERTY εκτός του Samsung Galaxy Y Pro κάτω από 190ευρώ δεν υπάρχει στην Ελληνική αγορά...

Δημοσ.

Μην τα λες ετσι αυτα.... :P

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=qwerty

(νταξει αν καποιος βρισκεται στη φαση που ημουν κι εγω οταν πηρα το Y Pro πριν 19 ολοκληρους μηνες, δηλαδη στο παραενα απο το να παρουσιαστει σε κανα Κεντρο και θελει οπωσδηποτε καποιες εφαρμογες και το qwerty μαλλον σημερα δεν εχει αλλες επιλογες εκτος απο αυτο και το Υ pro Duos που ισως ειναι και πιο βολικο ;) αλλα γενικα "προσφορα" δεν ειναι στα 99 ευρω, κι ας μην υπαρχει πληθωρα qwerty κινητων σημερα που μεχρι προσφατα υπηρχαν αντιστοιχων αν οχι καλυτερων specs σε αυτες τις τιμες καμια 10αρια android)

Δημοσ.

κακή αναζήτηση στο skroutz, sorry... Τι να πω, όποιο του αρέσει ας το πάρει... 

Δημοσ.

με επεξεργαστη 850mhz κ μνημη 512mb πιο πολυ βασανο θα ειναι 

Κινέζικο καί αξιοπρεπές,είναι δύο λέξεις που δέν ταιριάζουν νομίζω.Η Κινέζικο,η αξιοπρεπές θά είναι το δίλλημα.

Δημοσ.

Κινέζικο καί αξιοπρεπές,είναι δύο λέξεις που δέν ταιριάζουν νομίζω.Η Κινέζικο,η αξιοπρεπές θά είναι το δίλλημα.

πιστευω οτι κανεις μεγαλο λαθος πλεον τα πραγματα δεν ειναι οπως πριν καποια χρονια οι κινεζοι εχουν κανει αλματα... με 50 ευρω παιρνεις διπυρηνο κινεζικο κλωνο του s3 mini ενω εδω τα @@@@@@@ μου...

Δημοσ.

Αλλος ενας που γραφει κατι χωρις να ξερει.

Τεσπα, σε αντιστοιχα χρηματα με το κινητο του τιτλου αγοραζει καποιος το zte v970 το οποιο κοστιζει μολις 100 ευρω απο Κινα. Μπορειτε να το δειτε στο merimobiles. Με κουπονι βγαινει και λιγο κατω απο 100 ευρω.

Διπυρηνο, 1 γιγα ραμ, 4.3 ιντσες Qhd με android 4.1. Χτες το παρελαβα για φιλο και εκατσα να το ρουταρω. Απιστευτο vfm. Εννοειται οτι υπαρχουν και αλλα σε αυτα τα χρηματα.

Προσωπικα δεν βλεπω καμμια προσφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...