TheELF Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Οτιδήποτε εξτρά προγράμματα βάζουν οι κατασκευαστές Η/Υ που «φουσκώνουν» το λειτουργικό,σχεδόν πάντα χωρίς λόγο,πολλές φορές θα δεις να έχουν κάποιο (βαρύ) antivirus δοκιμαστικό για κάποιους μήνες,σχεδόν όλοι βάζουν το πολύ βαρύ adobe reader ενώ υπάρχουν πολύ ελαφριά προγράμματα που κάνουν το ίδιο,το ίδιο και για nero και άλλες δοκιμαστικές εκδόσεις. 1
Redshift Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 ο ορος χρησιμοποιειται για να περιγραψει πολλες διαφορετικες περιπτωσεις προεγκατεστημενου συνηθως software σε κινητα,laptop,tablet ως επι το πλειστον επωνυμα δοκιμαστικες η περιορισμενης λειτουργικοτητας προεγκατεστημενες εφαρμογες εφαρμογες κατασκευης της ιδιας της εταιρειας χωρις σημαντικη χρηστικη αξια βαριες σε μεγεθος η αντικτυπο μνημης εφαρμογες για κατι που μπορεις να κανεις καλυτερα κ με λιγοτερους πορους με μια αντιστοιχη free εφαρμογες που φορτωνονται κατα την εναρξη χωρις να κανουν κατι ιδιαιτερα χρησιμο κ επιβαρυνουν τις επιδοσεις του μηχανηματος γενικοτερα μη χρησιμες η κ με αυξημενες απαιτησεις πορων εφαρμογες τις οποιες οσοι ξερουν 5 πραγματα τις αφαιρουν οταν κ αν μπορουν 1
LOVExVOTKA Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Αυτό με το adobe δεν το ξερα τι άλλο αντίστοιχο υπάρχει? Το silverlight?
Redshift Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 foxit reader αν κ τωρα τελευταια κ αυτο αρχιζει να βαραινει κ να γεμιζει με αχρηστα features
lexmark Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 foxit reader αν κ τωρα τελευταια κ αυτο αρχιζει να βαραινει κ να γεμιζει με αχρηστα features True. Μπορείς να δοκιμάσεις και το nitro reader free. 1
tolis_01 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Για pdf ακούω εδώ και καιρό τα καλύτερα για το Sumatra, αν και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα (έχω συνηθίσει το Foxit).
TheELF Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Αυτό με το adobe δεν το ξερα τι άλλο αντίστοιχο υπάρχει? Το silverlight?Έχω το sumatra και είναι όπως το foxit παλιά. Το silverlight είναι μέρος του λειτουργικού χλομό να βγάλει κάποιος κάτι αντίστοιχο. Ένα άλλο μεγάλο είναι το office,αν το χρειάζεται κάποιος καλός,αλλά αν το έχει μόνο για να μπορεί να βλέπει αρχεία doc κτλ τότε μπορεί να το κάνει αυτό με το TMviewer. 1
LOVExVOTKA Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Έχω το sumatra και είναι όπως το foxit παλιά. Το silverlight είναι μέρος του λειτουργικού χλομό να βγάλει κάποιος κάτι αντίστοιχο. Ένα άλλο μεγάλο είναι το office,αν το χρειάζεται κάποιος καλός,αλλά αν το έχει μόνο για να μπορεί να βλέπει αρχεία doc κτλ τότε μπορεί να το κάνει αυτό με το TMviewer. οπως εψαχνα τις διεργασεις του υπολογιστη μου ειδα ενα LMS,exe εψαξα στο ιντερνετ για αυτο και δεν ειδα και τις καλυτερς κριτικες και σχολεια αυτου αλλα για διακοπει η λειτουργεια του πρεπει να απεγκαταστησω το Intel® Management Engine Components και το Intel® Management Engine αμα τα απεγκαταστησω αυτα θα γινει τπτ με τον επεξεργαστη μου εγω αχρηστα τα βλεπω.... Επεισης απο τα adobe εχω εγκατεστημενα τα adobe reader x, adobe flash player 11 plugin, adobe flash player active x και το adobe shockwave player ποιο απο αυτα πιστευετε οτι ειναι σημαντικο και ποιο οχι? ποια η διαφορα του adobe flash player plugin και του active x? θεωρειτε οτι ανεικουν στην κατηγορια bloatware οπως μας λεει ο φιλος παραπανω?
tolis_01 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Όλα αυτά που λες σημαντικά είναι, μην πάρεις φόρα και απεγκαταστήσεις τα πάντα Της intel υποθέτω θα χρειάζεται για τις λειτουργίες του chipset, τα flash player, sockwave, activex είναι παρόμοια, αλλά καλό είναι να τα έχεις (πχ ο IE χρησιμοποιεί μόνο το activex, άλλοι χρησιμοποιούν τα άλλα). Το Adobe Reader X, ναι, καλό είναι να το αντικαταστήσεις με κάποιο από αυτά που προτάθηκαν. 1
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 και το pdf xchange ειναι παρα πολυ καλο αλλα και εγω με sumatra ειμαι γιατι ειναι σχετικα ελαφρυ.
LOVExVOTKA Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Όλα αυτά που λες σημαντικά είναι, μην πάρεις φόρα και απεγκαταστήσεις τα πάντα Της intel υποθέτω θα χρειάζεται για τις λειτουργίες του chipset, τα flash player, sockwave, activex είναι παρόμοια, αλλά καλό είναι να τα έχεις (πχ ο IE χρησιμοποιεί μόνο το activex, άλλοι χρησιμοποιούν τα άλλα). Το Adobe Reader X, ναι, καλό είναι να το αντικαταστήσεις με κάποιο από αυτά που προτάθηκαν. Μπα όχι δεν πειράζω τίποτα δοκίμασα και το σουμάτρα... Όντος ελαφρύ και καλό μια χαρά... Θα το ψάξω περισσότερο αυτά με την ιντελ γιατί σε ξένα φόρουμ δεν διάβασα και τα καλύτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα