Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες απο τροφοδοτικα ξερετε? τωρα εχω παρει καποιες μαυρρες οθονες και θοριβους στο ακυρο καποιες φορες και σε φορτωαμ λογισμικου η επανεκινηση  αλα τα κανει πολυ σπανια

εχω ενα τουρμπο χ  τωρα  γραφει  65% efficiency αυτο ποσα μπορουμε να καταλαβουμε στο περιπου ποσα βατ βγαζει εμενα ειναι 550 λεει  απλα να καταλαβω εαν στο συστημα μου θ ατρεχει σωστα   και να μη πεταω τσαμπα λεφτα για καλυτερο  εφοσον δουλυει  .

αν έχεις πρόβλημα άνοιξε ξανά καινούριο θέμα.

καλό θα είναι να μην μπερδεύουμε τα πόστ/ερωτήσεις με άλλες απαντήσεις σε θέμα άλλου

Δημοσ.

Μετά απο 2:30 ώρες 0 errors. Σωστός. Θα το αφήσω μέχρι το πρωί και μετά stress tests. Το μόνο που φοβάμαι είναι η κάρτα γιατί την πήρα απο multirama και τώρα που κλείνουν δεν ξέρω τι γίνεται με τις εγγυήσεις..

Δημοσ.

Μετά απο 2:30 ώρες 0 errors. Σωστός. Θα το αφήσω μέχρι το πρωί και μετά stress tests. Το μόνο που φοβάμαι είναι η κάρτα γιατί την πήρα απο multirama και τώρα που κλείνουν δεν ξέρω τι γίνεται με τις εγγυήσεις..

πάρε τους τηλ για το τι μπορείς να κάνεις σε αυτήν την περίπτωση. ;)

Δημοσ.

Σε καλύπτει πλέον το public για προιόντα αγορασμένα απο multirama... B)

To Hard Disk Sentinel μου μετράει 98% health στο δίσκο του λειτουργικού, 55% στον δεύτερο, 97% στον τρίτο, και 100% στους υπόλοιπους 3. Δεν το έχω ξαναχρησιμοποιήσει το πρόγραμμα. Και δεν ξέρω κατα πόσο είναι κακές οι μετρήσεις..

Ποιά test να τρέξω στους όχι 100% health; Μάλλον πρέπει να κάνω backup τα δεδομένα του 55%,ε?

Απο θερμοκρασίες idle έχω

CPU: 29-32

ΜΒ: 34-36

GPU: 40

HDDS: 42 ο Raptor με windows, 31-39 οι υπόλοιποι...

Δημοσ.

απο θερμοκρασίες είσαι εντάξει.

άφησε μόνο του λειτουργικού τον σκληρό και δές αν σου κάνει τα ίδια.

έχεις 5tb σκληρούς δίσκους;;

μήπως "ζορίζεται" γενικά το συστημά σου με τους σκληρούς δίσκους;;

τους έχεις σε RAID;

ναι στόν 55% πρέπει να κρατήσεις backUp μην τον πάρεις καμμιά μέρα στο "χέρι"

Δημοσ.

Η κάρτα στο Heaven φτάνει τους 74-75 βαθμούς που διαβάζω οτι είναι φυσιολογικό.. Το μόνο πρόβλημα που έχει φανεί μέχρι τώρα είναι στους δίσκους με τα 55%,97%,98% health αλλα δεν ξέρω κατά πόσο είναι ανησυχητικό..

Δεν δοκίμασα να βγάλω τους δίσκους ακόμα αλλά μέχρι τώρα δεν είχα restart σήμερα... Υπάρχει καμία περίπτωση να οφείλεται σε software, windows κλπ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...