delpetro Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Καλησπερα αυπνοι..! εχω ενα κουτι 5-6 χρονων τυρβο εχ (ντροπη) και εχω φορεσει μεσα αυτα π λεει το ταγκ!θα ηθελα μερικες γνωμες αν διλαδη αξιζει να αφινω ανοιχτο το κουτι η να το κλεισω καλητερα σε ποια περιπτωση γινεται καλητερη ψιξη?εχω εναν ανεμιστιρα Xilence 120mm πισω και εναν ιδιο μπροστα!Το να παρω καινοριο κουτι το αποκλειουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LambisElef Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Να το κλείσεις. Αν το έχεις ανοιχτό και air flow δεν θα έχεις και πολύ σκόνη θα μαζεύεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Πολλές τρυπούλες πολλή σκόνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Με κλειστο κουτι εχεις καλυτερο airflow φιλε. Με ανοιχτο δε κανεις τπτ απολυτως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokou Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Ότι είπαν τα παιδιά. Επίσης, με 40-45€ παίρνεις αξιοπρεπές κουτί και εννοείται καλύτερο απ' το Tublo X... Μάζευε 10€ τη βδομάδα και σ' ένα μήνα είσαι κομπλέ!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Εγω παρατηρησα οτι τον χειμωνα που οι θερμοκρασιες δωματιου δεν πιανουν ταβανι,εαν εχω ανοιχτο το κουτι,εχω πολυ καλες θερμοκρασιες,και ουτε πολυ σκονη λογω βροχων συχνοτερων στην ατμοσφαιρα,αλλα το καλοκαιρι εαν εχεις καλο airflow,ειναι καλυτερα κλειστο,και λογω σκονης,και λογω θερμοκρασιων δωματιου. Το καλοκαιρι,καλο ειναι οτι κουτι και να εχεις,αναλογα που βρισκεται ο προσωπικος σου χωρος,να εχεις λιγο σκαστο το παραθυρο.Ανανεωνεται ο αερας.Καλυτερα για την υγεια σου,και για την θερμοκρασια του δωματιου επισης. Εαν ο χωρος που βρισκεσαι εχει παραθυρο στον ηλιο,βρες ενα παραπλησιο χωρο,βορεινο,και παλι εχεις αρκετο οφελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Τελικα το κλεινω.Σας ευχαρηστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα