Προς το περιεχόμενο

Διλημα...

delpetro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα αυπνοι..! εχω ενα κουτι 5-6 χρονων τυρβο εχ (ντροπη) και εχω φορεσει μεσα αυτα π λεει το ταγκ!θα ηθελα μερικες γνωμες αν διλαδη αξιζει να αφινω ανοιχτο το κουτι η να το κλεισω καλητερα σε ποια περιπτωση γινεται καλητερη ψιξη?εχω εναν ανεμιστιρα Xilence 120mm πισω και εναν ιδιο μπροστα!
Το να παρω καινοριο κουτι το αποκλειουμε..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ότι είπαν τα παιδιά.

Επίσης, με 40-45€ παίρνεις αξιοπρεπές κουτί και εννοείται καλύτερο απ' το Tublo X...

Μάζευε 10€ τη βδομάδα και σ' ένα μήνα είσαι κομπλέ!!! :P

• Like 1

Εγω παρατηρησα οτι τον χειμωνα που οι θερμοκρασιες δωματιου δεν πιανουν ταβανι,εαν εχω ανοιχτο το κουτι,εχω πολυ καλες θερμοκρασιες,και ουτε πολυ σκονη λογω βροχων συχνοτερων στην ατμοσφαιρα,αλλα το καλοκαιρι εαν εχεις καλο airflow,ειναι καλυτερα κλειστο,και λογω σκονης,και λογω θερμοκρασιων δωματιου.

Το καλοκαιρι,καλο ειναι οτι κουτι και να εχεις,αναλογα που βρισκεται ο προσωπικος σου χωρος,να εχεις λιγο σκαστο το παραθυρο.Ανανεωνεται ο αερας.Καλυτερα για την υγεια σου,και για την θερμοκρασια του δωματιου επισης.

Εαν ο χωρος που βρισκεσαι εχει παραθυρο στον ηλιο,βρες ενα παραπλησιο χωρο,βορεινο,και παλι εχεις αρκετο οφελος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...