Προς το περιεχόμενο

εγγραφη απο τηλεοραση αναλογικη

poihths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια ψαχνω μηχανημα οπως τα παλια βιντεο με τις βιντεοκασσετες να κανω εγγραφη απ αναλογικο σημα.παντου βρισκω recorders hdd,dvd μονο για ψηφιακο και για αναλογικο τπτ. η περιοχη που μενω δν εχει ψηφιακο ακομα .... εχετε να προτεινετε κατι?

Sent from my iPad using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια ψαχνω μηχανημα οπως τα παλια βιντεο με τις βιντεοκασσετες να κανω εγγραφη απ αναλογικο σημα.παντου βρισκω recorders hdd,dvd μονο για ψηφιακο και για αναλογικο τπτ. η περιοχη που μενω δν εχει ψηφιακο ακομα .... εχετε να προτεινετε κατι?

Sent from my iPad using Insomnia

ευχαριστώ πολύ !!

δυστυχώς είναι πολύ πιο ακριβά από τα αντίστοιχα ψηφιακά

Αντί να ψάξεις για όπως τα παλιά βίντεο ψάξε για πραγματικό παλιό βίντεο κάποιος συγγενής κάποιος φίλος ή ακόμα από καμιά αγγελία στα μεταχειρισμένα,κάτι θα βρεις.

(Έχει και καινούργια ακόμα αν ψάξεις πολύ αλλά δεν νομίζω να αξίζει... )

φίλε μου έχω ένα philips και ένα hitachi εδώ και 20 χρόνια αστέρια μιλάμε, το ένα το έχω μόνιμα συνδεμένο σε κάρτα tv και έχω περάσει όλες τις vhs στο pc σε πολύ καλή είκόνα, το άλλο κάθετε. άν είσαι πουθενά κοντά να σε εξυπηρετήσω και να στο δώσω κάποιες μέρες για να κάνεις την δουλειά σου.

ευχαριστώ πολύ παιδια .(για τη γιαγια μου το θελω... της κραταει παρεα)

ευχαριστώ billst για την πρόταση  , απλά ψάχνω κάτι μόνιμο γιατί γράφει προγράμματα και μετα τα ξαναβλέπει.

το τελευταίο βιντεο βγηκε off . μεταχειρισμένα που μπορώ να βρω ; 

Πάρε τον χρυσό οδηγό και πάρε τηλέφωνο όλα τα καταστήματα που κάνουν service σε tv και μικρό ηλεκτρονικά,τους μένουν καμιά φορά συσκευές και μπορεί να φανείς τυχερός και να έχουν κάποιο.

Αλλιώς ebay, αλλά με τα μεταφορικά δεν νομίζω να λέει.

αμα είναι για την γιαγιά σου κάτι μπορεί να κάνω... έχω ένα μαγαζάκι εδώ στην γειτονιά μου που φτιάχνει παλιές συσκευές και θα τον ρωτήσω αύριο.

λοιπόν... περιμένω απάντηση απο ένα μαγαζάκι της γειτονιάς μου που μου είπε ότι σίγουρα θα βρεί γύρω στα 30 με 35 ευρώ σε τέλεια κατάσταση. πες μου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...