{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Είναι τρελοί οι Πολωνοί! Εκεί που όλοι νόμιζαν ότι ακυρώθηκε τελείως το Hellraid. Ακόμα και έτσι δεν με χαλάει καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 9 λεπτά πριν, alfaeffe είπε Δωρεαν απο σημερα μεχρι τις 13/4 τα Dying Light Enhanced Edition και shapez στο EPIC store: https://store.epicgames.com/en-US/p/dying-light https://store.epicgames.com/en-US/p/shapez-0929c9 Λέει το dying light ή απλώς άλλο ένα game που δεν θα παίξουμε ποτέ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, Nik1239 είπε Λέει το dying light ή απλώς άλλο ένα game που δεν θα παίξουμε ποτέ; αυτο εχει να κανει με το γουστο του καθενα νομιζω! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 22 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Λέει το dying light ή απλώς άλλο ένα game που δεν θα παίξουμε ποτέ; πρωσοπικά μου άρεσε αρκετα! αν έχεις παίξει dead island είναι παρόμοιο αλλά καλύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Nik1239 είπε Λέει το dying light ή απλώς άλλο ένα game που δεν θα παίξουμε ποτέ; Παιχνιδάρα. Survival, όπλα, παρκούρ. Οpen world με missions μέσα στην πόλη, πηδάς από ταράτσα σε ταράτσα και τέτοια. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2023 από Liakos10 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Είναι MUST με παρέα το Dying Light. Ότι πρέπει τώρα τη βδομάδα του Πάσχα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 8 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Είναι MUST με παρέα το Dying Light. Ότι πρέπει τώρα τη βδομάδα του Πάσχα. Θα τιμηθεί τότε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Έλα να οργανωθούμε να παίξουμε κανά multi! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Στις 6/4/2023 στις 6:17 ΜΜ, Nik1239 είπε Λέει το dying light ή απλώς άλλο ένα game που δεν θα παίξουμε ποτέ; Δεν είμαι fan των games με zombies, αλλά είχε ωραία ατμόσφαιρα, να κάνεις παρκούς εδώ κι εκεί, να παίζεις μάπες με τα ζόμπια και να τρέχεις να σωθείς το βράδυ όταν σε κυνηγάνε τα volatiles. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 46 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε το βράδυ όταν σε κυνηγάνε τα volatiles Αυτό. Νομίζω το game πέτυχε το βραδυ και το σκοτάδι σαν κανένα άλλο game. Ειδικά το πρώτο run είναι, που ήταν semi scripted, ήταν φωτιά στα μπατζάκια. Το δεύτερο game failed σε αυτό το part, τώρα πως δεν ξέρω, αλλα δεν έχω δοκιμάσει πως είναι μετά τα patches. Aμα ένα θέμα είχα με το σε γενικές γραμμές άψογο game, ειδικά για zombie genre, ήταν ότι τα πτώματα εξαφανιζόντουσαν πολύ γρήγορα αφήνοντας εκείνο το loot μέσα σε εκείνο το ηλίθιο πακέτο λες και ήταν τούβλο κοκαΐνης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Προσωπικά το 1 μου άρεσε περισότερο απο το 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Το 2 το παράτησα και ξαναπιασα το 1 που ήταν πραγματικά έπος Έχει και ένα σκασμό dlc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 7 hours ago, seithan said: Έλα να οργανωθούμε να παίξουμε κανά multi! Count me in! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα