LouCi4er Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Σταύρο όπως το είπες τι κροτίδες. Να είναι βράδυ και να σε κυνηγάνε λες πάει τώρα θα την πάθω την ανακοπή. Αν το προχωρησεις το παιχνιδι εχει οπλα που σκοτωνουν volatiles για πλακα.Εγω θυμαμαι ειχα παρει ενα τοξο το οποιο με ενα βελος headshot το καθαριζες.Εννοειται με σωληνες και μαχαιρια τους τα κλανεις.Γενικα πολυ καλο παιχνιδι,ειχαν πει οτι θα βγαλουν κι αλλο μετα το the following αλλα ακομα τιποτα.Μακαρι παντως να βγαλουν. Παντως η αποδοση σε AMD συστημα ανεβηκε κατακορυφα με το the following,θυμαμαι οταν ειχε βγει το DL επαιζε μετα βιας με 20 frames,στο the following ετρεχε νερο με τον 8320 και την 290. 1
torm23 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Ισχύει αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω, ξεκινάς πολύ underpowered αλλά στην πορεία ξεκλειδώνεις skills και βρίσκεις όπλα και δυναμώνεις πολύ. Προς το τέλος δε θα έλεγα ότι γίνεσαι overpowered 1
Heybro Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Αν το προχωρησεις το παιχνιδι εχει οπλα που σκοτωνουν volatiles για πλακα.Εγω θυμαμαι ειχα παρει ενα τοξο το οποιο με ενα βελος headshot το καθαριζες.Εννοειται με σωληνες και μαχαιρια τους τα κλανεις.Γενικα πολυ καλο παιχνιδι,ειχαν πει οτι θα βγαλουν κι αλλο μετα το the following αλλα ακομα τιποτα.Μακαρι παντως να βγαλουν. Παντως η αποδοση σε AMD συστημα ανεβηκε κατακορυφα με το the following,θυμαμαι οταν ειχε βγει το DL επαιζε μετα βιας με 20 frames,στο the following ετρεχε νερο με τον 8320 και την 290. Στο 12% είμαι ακόμα δεν πήρα όπλα. Το πιστεύω ότι θα ανέβω αρκετά και είναι ωραίο που είσαι underpowered στην αρχή μαθαίνεις κόλπα πως να τους ξεφευγεις κτλ. Το story δείχνει πολύ καλό το παίζουμε σε 2 ταμπλό και έχει πολύ αγωνία τι θα γίνει στη συνέχεια. Για τα fps δεν έχω θέμα το παιχνίδι είναι πολύ optimize το παίζω με overclocked laptop και Xbox one controller και είναι απόλαυση. Καλά που με είπε ο φίλος παραπάνω να ανεβάσω το fov και έφυγε τελείως η ζαλάδα. Ισχύει αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω, ξεκινάς πολύ underpowered αλλά στην πορεία ξεκλειδώνεις skills και βρίσκεις όπλα και δυναμώνεις πολύ. Προς το τέλος δε θα έλεγα ότι γίνεσαι overpowered Για αυτό πάντα βάζω hard δυσκολία να υπάρχει και λίγο challenge. Τα legend skills θα μπορέσω να τα ξεκλειδώσω η θα έπρεπε να το παίξω σε nightmare δυσκολία?
torm23 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Νομίζω πρέπει να maxάρεις τις άλλες 3 κατηγορίες για να ξεκλειδώσει. Δε θυμάμαι αν πρέπει να τις κάνεις όλες max out όμως, ας απαντήσει πιο υπεύθυνα οποίος θυμάται καλύτερα 1
Heybro Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Νομίζω πρέπει να maxάρεις τις άλλες 3 κατηγορίες για να ξεκλειδώσει. Δε θυμάμαι αν πρέπει να τις κάνεις όλες max out όμως, ας απαντήσει πιο υπεύθυνα οποίος θυμάται καλύτερα Κομπλέ εφόσον είναι έτσι. Το παιχνίδι πάει για 100% complete όπως το βλέπω έχει αρκετό ζουμι. 1
LouCi4er Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Νομιζω,χωρις να ειμαι και 100% σιγουρος οτι ξεκλειδωνει αν maxαρεις μια κατηγορια απο τις αλλες 3.Βασικα το εχω ακομα στον υπολογιστη εγκατεστημενο,θα το ανοιξω μια να δω.Το μονο που δεν μου αρεσε στο συγκεκριμενο ειναι οτι αποκτας καλα skills και γινεσαι αρκετα δυνατος λιγο πριν το τελος.Θα επρεπε να σου τα δινει λιγο νωριτερα,καπου στην μεση του παιχνιδιου να ευχαριστηθεις σκοτωμα.Λιγο πριν το τελος τι να τα κανω?Κατα τα αλλα φοβερο σε ολα και οπως ειπα και πιο πανω,το optimization του the following τρομερο σε σχεση με το αρχικο. 1
Heybro Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Νομιζω,χωρις να ειμαι και 100% σιγουρος οτι ξεκλειδωνει αν maxαρεις μια κατηγορια απο τις αλλες 3.Βασικα το εχω ακομα στον υπολογιστη εγκατεστημενο,θα το ανοιξω μια να δω.Το μονο που δεν μου αρεσε στο συγκεκριμενο ειναι οτι αποκτας καλα skills και γινεσαι αρκετα δυνατος λιγο πριν το τελος.Θα επρεπε να σου τα δινει λιγο νωριτερα,καπου στην μεση του παιχνιδιου να ευχαριστηθεις σκοτωμα.Λιγο πριν το τελος τι να τα κανω?Κατα τα αλλα φοβερο σε ολα και οπως ειπα και πιο πανω,το optimization του the following τρομερο σε σχεση με το αρχικο. Παλι σκοτώνεις αλλά με πολύ ζόρι. Το the following enchanted edition είναι το αρχικό παιχνίδι με καλύτερα γραφικά και πιο optimize έτσι? Γιατί βλέπω στο Metacritic το πρώτο έπερνε 75 και το δεύτερο 86 σαν βαθμολογία. Τόσο κακό ήταν το πρώτο στο optimize μιας και μιλάμε για το ίδιο ακριβώς παιχνίδι.
torm23 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Το ίδιο παιχνίδι είναι νομίζω απλά με όλα τα dlc
neof1z Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Έχω αγοράσει την enhanced edition χρειάζεται και το season pass?
Despotas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 H Enhanced τα έχει όλα, δε χρειάζεται κάτι άλλο 1
dukepapass Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Παιδια ξερει κανεις λεπτομεριες για τα καινουρια dlc που βγικαν για το dying light? πως παιρνεις το ριμαδι το οπλο με τον σιγαστηρα?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Πας στον quartermaster, σου δίνει το blueprint, το κανεις craft. Πρέπει να είσαι πάνω από lv 12. Σφαίρες μονο βρίσκεις. Ρίχνει το dmg και looks like shite. Περίμενες 7 ώρες για απάντηση ενώ άμα απλά εγγραφες "dying light dlc" στο google τα πρώτα results θα σου απαντούσαν αμέσως. I wonder...
Balantakos Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 To Ξεκινησα και εγω προχτες, μετα απο τοσα Updates. Φαινεται να εχει πολυ πραμα..side quest κλπ.
pc gamer 1992 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Έχω ξεκινίσει το παιχνιδι εδώ και κάποιο καιρό. Τερματισα το βασικο παιχνιδι και ξεκίνισα το expansion. Εχοντας 60 ωρες παιχνιδιού χωρις κανενα πρόβλημα και τρέχοντας όλα ομαλά προς το τέλος του main story του expansion στο quest " at the end of the tunnel" οταν πλησιάζω το objective ( μια τοποθεσια που λεγεται granary) για να σώσω καποιον το παιχνιδι παγωνει και κρασαρει χωρις καποιο error message. Το προσπάθησα πολλες φορές αλλα το ιδιο πραγμα συνέχεια. Προσπαθησα να βρω λυσεις στο φορουμ του steam χωρις και το γκουγλαρα αλλα παρολο που και αλλοι ειχαν το ιδιο προβλημα δε βρηκα λυση. Εχει κανεις το ιδιο προβλημα ;γιατι δε ξερω τι μπορει να φταιει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα