Heybro Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Ξεκίνησα χθες επιτέλους το dying light following enhanced edition. Πολύ καλά γραφικά και gameplay το παίζω με 30 με 35 fps μονίμως. Έπαιξα ένα 3ωρο παίζει να μου σηκώθηκε η τρίχα καμια 20αρια φορές. Ειδικά όταν πάω να κάνω κάποιο jump και πέφτει κάτω λέω τώρα θα με αρπαξουν τα zombie. Το παιχνίδι το έβαλα στο hard και μου φάνηκε αρκετά δύσκολο. Είμαι εκεί που πέφτουν τα air drops και πάω να τα μαζέψω. Συνάντησα και μια φορά ανθρώπους προφανώς και σε 1 λεπτό είχα πεθάνει. Παντού διαβάζω ότι στην αρχή ο παίχτης είναι πολύ underpower και θέλει να ανέβουν αρκετά τα survival power skills και μετά γίνεται αρκετά πιο εύκολο. Έπαιξα 3.5 ώρες και ζαλίστηκα αρκετά πρώτη φορά αλλά πιστεύω οφείλεται στο συνεχόμενο jump jump jump με της κάμερα να πηγαίνει συνέχεια πέρα δώθε. Overall από τα καλύτερα zombie παιχνίδια στις 3.5 ώρες 3% έγραψε το story οπότε θα είναι και αρκετά μεγάλο. Παίζω σε 55" στα 2.5 μέτρα με καλό ηχοσυστημα και ο ήχος σπέρνει. Είπα να παίξω με ακουστικά και τελείως σκοτάδι αλλά δεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Μήπως ζαλίστηκες για έπαιζες τόσες ώρες με τόσα fps?! Να φανταστώ είναι η ανάλυση που σε αναγκάζει να έχεις τόσα fps έτσι? Γιατί μετά από ένα update το game κέρδισε τουλάχιστον 15 fps στο δικό μου rig. Ανέβασε το fov θα βοηθήσει σε περίπτωση που δεν το έχεις κάνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Μήπως ζαλίστηκες για έπαιζες τόσες ώρες με τόσα fps?! Να φανταστώ είναι η ανάλυση που σε αναγκάζει να έχεις τόσα fps έτσι? Γιατί μετά από ένα update το game κέρδισε τουλάχιστον 15 fps στο δικό μου rig. Ανέβασε το fov θα βοηθήσει σε περίπτωση που δεν το έχεις κάνει. Σε 1366p το παίζω με high textures. Στο ps3 με 30fps έπαιζα για ώρες χωρίς θέμα. Ισως έφταιγε και η ώρα 11 με 2.30. Το fov τώρα το ανέβασα που μου το είπες το έβαλα στο +10. Εχω 1.30 ώρα παίζω τώρα είμαι οκ. Στο gta 5 με 35fps Μ.Ο. ποτέ δεν είχα θέμα. Το παιχνίδι είναι στην τελευταια του έκδοση με όλα τα dlc οπότε δεν φταίει το παιχνίδι απλά η καρτα γραφικών είναι πολύ αδύναμη. Αν βάλω full HD ανάλυση πάει στα 15fps. Κανονικά σε τέτοια οθόνη θα έπρεπε να έχω pc που παίζει 1080 60p όλα max out αλλά δεν μένουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Κάτω από 90 fov προσωπικά ποτε όταν δίνετε επιλογή, επίσης βοηθάει άμα κλείσεις το motion blur και grain effect από όσο έχω διαβάσει. Επίσης μην συγκινείς με GTA γιατί είναι 3rd person, στα fps είναι συνήθως το πρόβλημα "ζαλουρας" κτλ hf bud game rox hard παρόλα αυτά θα προτιμούσα να τελειωναν το Hellraid παρα να βγάλουν 2. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Κάτω από 90 fov προσωπικά ποτε όταν δίνετε επιλογή, επίσης βοηθάει άμα κλείσεις το motion blur και grain effect από όσο έχω διαβάσει. Επίσης μην συγκινείς με GTA γιατί είναι 3rd person, στα fps είναι συνήθως το πρόβλημα "ζαλουρας" κτλ hf bud game rox hard Vertical fov 72 είναι το τέρμα δεν πάει άλλο στο παιχνίδι. Grain το είχα ανοιχτό θα το κλείσω και motion blur πάντα κλειστό. Το παιχνίδι είναι απόλαυση σαν να είσαι μέσα στο walking dead. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Vertical?! Δεν θυμόμουνα ότι ήταν περίεργοι, τεσπα είσαι στα 100 κάτι άμα δεν κάνω λάθος, επίσης ξέχασα να σου πω ότι το fov τρώει αρκετά fps συνήθως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Εδώ αυτά γράφει: Τα fps καλά είναι πάνω από 30 παντα. Όντως παίζω πιο άνετα με τέρμα το fov. Εχω και ένα vertical synchronization στο ON δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Κομπλέ με τερμα το fov καμία ζαλάδα και γίνεται αρκετά πιο ευχάριστο το παιχνίδι. Το παιχνιδι ανταμείβει το ψάξιμο και δεν το νιώθεις σαν αγγαρεία. Είμαι στο άλλο καταφύγιο των κακών που κάνω δουλειές για να πάρω φάρμακα. Για την ώρα όταν βραδιάζει πάω κοιμάμαι. Κάνα 4 5 φορές που έπαιξα βράδυ με φακό απλά δεν βγαίνει στο level που είμαι έρχονται κάτι zombie άσπρα που πετάνε και δεν σκοτώνονται με τίποτα. Το παιχνίδι είναι πανέμορφο οπτικά αν και σε χαμηλή ανάλυση. Ερώτηση. Τα legend skills θα μπορέσω να τα ξεκλειδώσω στο hard difficulty η θέλει nightmare μόνο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Moderators Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Ναι, το βράδυ κυκλοφορούν τα volatiles και γίνεται πιο stealth το θέμα. Αν σε πάρουν χαμπάρι, run! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torm23 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Μόλις ξεκλειδώσεις μερικά skills γίνεται πιο βατό. Στο hard βέβαια θα ζοριστείς. Το βράδυ κυκλοφορούν τα volatiles που αν σε δουν απλά τελείωσες. Δεν κυκλοφορούν όμως οι άνθρωποι που προστατεύουν τα πακέτα οπότε αν το λέει η καρδούλα σου βγαίνεις το βράδυ να τσιμπήσεις τα πακέτα (με το μάτι στο mini map για να βλέπεις ποτέ ένα volatile είναι κοντά και που κοιτάει). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Ναι αλλα το βραδυ έχει double χρ + encounter χρ απλά κανόνισε να υπάρχουν κτίρια για parkour και να είσαι κοντά σε safezone. Άμα ξεκλειδώσεις το TWD camo τότε είσαι cool 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Ναι αυτά τα διαολια μέχρι να πάρω χαμπάρι ότι δεν πεθαίνουν είχα πεθάνει 3 4 φορές. Αυτό δεν το ήξερα οπότε και το βράδυ είναι καλά για τσάρκα αλλά με πάει λίγο να το παιχνίδι γίνεται αρκετά horror. Δεν ήξερα ότι τα δείχνει στο χαρτί αυτά. Καλό αυτό αν και λογικά θα θέλει και το φακό κλειστο γιατί θα τον βλέπουν από μακριά. Πριν βρήκα και πως κάνω craft molotov και αστέρια που τα πετάς από μακριά οπότε θα βοηθήσουν αρκετά. Λίγο σπαστικό είναι που όταν παίζω ώρα και χάσω χάνω και όλους τους survival πόντους που μάζευα. Βρήκα και μερικά quarantines που έχει challenge αλλα είναι νωρίς ακόμα. Ναι αλλα το βραδυ έχει double χρ + encounter χρ απλά κανόνισε να υπάρχουν κτίρια για parkour και να είσαι κοντά σε safezone. Άμα ξεκλειδώσεις το TWD camo τότε είσαι cool Η σε safe zone η σε θάλασσα. Πνίγονται τα διαολια αν και πέτυχα πριν κάποια ήμουν μέσα στη θάλασσα και με έκαναν μικρα μικρά hits. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torm23 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Κράτα μαζί σου μερικές κροτίδες το βράδυ και αν σε πάρουν είδηση οι volatiles το βάζεις στα πόδια και πετάς καμία κροτίδα για να τους αποπροσανατολίσεις. Κάνε και κάνα σταυρό.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Κράτα μαζί σου μερικές κροτίδες το βράδυ και αν σε πάρουν είδηση οι volatiles το βάζεις στα πόδια και πετάς καμία κροτίδα για να τους αποπροσανατολίσεις. Κάνε και κάνα σταυρό.. Σταύρο όπως το είπες τι κροτίδες. Να είναι βράδυ και να σε κυνηγάνε λες πάει τώρα θα την πάθω την ανακοπή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torm23 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Έτσι ακριβώς! Είναι όλα τα λεφτά το βράδυ. Σα να παίζεις άλλο παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα