Προς το περιεχόμενο

Dying Light

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...

Σε γενικες γραμμες στα πεντε καλύτερα μ παιχνιδια των τελευταίων ετων..

Καλα κανεις και θα το λιωσεις..αργησες

Απο το 2010 έλιωνα στο ps3. Από το 2015 που είδα ότι δεν βγαίνει κάτι άλλο έπιασε δουλειά το Laptop για τέλος του 17 σκέφτομαι για desktop να ξεφύγω από τα 30αρια fps.

Γενικά είμαι αρκετά των open world βαριέμαι αρκετά το linear παιχνίδι. Το last of us για αυτό το παράτησα.

Δεν έχω παίξει και dead island που γράφετε ότι μοιάζει με το dying light.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το dead island μοιάζει αλλά η διαφορά στο gameplay είναι πολύ μεγάλη (υπέρ του dying light βεβαίως)

Δηλαδή μοιάζουν μεν από την ίδια εταιρεία είναι αλλά καμία σχέση το dl είναι πολύ πιο διασκεδαστικό

• Like 1

Το dead island μοιάζει αλλά η διαφορά στο gameplay είναι πολύ μεγάλη (υπέρ του dying light βεβαίως)

Δηλαδή μοιάζουν μεν από την ίδια εταιρεία είναι αλλά καμία σχέση το dl είναι πολύ πιο διασκεδαστικό

Ναι αυτό κατάλαβα από αυτά που διάβασα οπότε και πιάνω το dl αμέσως και δεν θα παίξω το dead island.

Heybro τα posts σου είναι σαν status update στο facebook :D Επίσης παράτησες το καλύτερο "linear" game που υπάρχει γιατί βαρέθηκες...?! Τo 99% των open world games είναι πιο βαρετά και repetitive από το TLOU. Θα σου έλεγα να το ξανά σκεφτείς και να πάρεις την PS4 έκδοση. Το Dead Island δεν παίζεται μετά το Dying Light imo.

• Like 1

Heybro τα posts σου είναι σαν status update στο facebook :D Επίσης παράτησες το καλύτερο "linear" game που υπάρχει γιατί βαρέθηκες...?! Τo 99% των open world games είναι πιο βαρετά και repetitive από το TLOU. Θα σου έλεγα να το ξανά σκεφτείς και να πάρεις την PS4 έκδοση. Το Dead Island δεν παίζεται μετά το Dying Light imo.

Πολύ βαρετό ρε συ. Το πήγα μέχρι εκεί που είναι να μαζέψεις κομμάτια για μια μπαταρία για ένα αμάξι και το παράτησα εδώ και 2 3 χρόνια. Έχω τερματίσει όλα τα Uncharted αλλά το Lou απλά δεν.

Συνειδητοποιείς ότι το Uncharted είναι πολύ πιο linear έτσι?! Στο TLOU έχεις την επιλογή για το πως θα προσεγγίσεις το κάθε encounter, anyways εσύ χάνεις και βγήκαμε αρκετά offtopic.

Συνειδητοποιείς ότι το Uncharted είναι πολύ πιο linear έτσι?! Στο TLOU έχεις την επιλογή για το πως θα προσεγγίσεις το κάθε encounter, anyways εσύ χάνεις και βγήκαμε αρκετά offtopic.

Ίσως πρέπει να το δώσω παραπάνω προσοχή κάποια στιγμή στο ps4 που παίζει σε 1080 60 μπορεί να με χάλασε και η ποιότητα των γραφικών.

Το Dying Light και εγώ το βάζω στα top παιχνίδια που έχω παίξει τώρα τελευταία, αλλά καταλαβαίνω γιατί κάποιος να το βαρεθεί.

Και εγώ ήμουν έτοιμος να το παρατήσω στις πρώτες 1-2 ώρες που έπαιξα.... όταν "μπήκα" στο παιχνίδι... τελείωσε το θέμα!!!

Είναι το μόνο παιχνίδι που έχω παίξει 2 φορές.

@Heybro, θα έλεγα και εγώ να δώσεις μια ευκαιρία ακόμα...

• Like 3

• 1 μήνα μετά...

Στο κανάλι τους ανακοίνωσαν πως θα κυκλοφορήσουν 10 dlc στους επόμενους 12 μήνες. Όλα δωρεάν.

Εκτιμώ πολύ την αντιμετώπιση που έχουν απέναντι στην κοινότητα και θα τους στηρίξω ευχαρίστως και στο μέλλον.

Free DLC :)

Σπανια βλέπεις τέτοιο support μετά από τόσο καιρό!

Κατεβαίνει μόνο του όταν το παιχνίδι κάνει update; 

Σε μένα πάντως δεν έχει εγκατασταθεί. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...