Προς το περιεχόμενο

Dying Light

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσικά και αξίζει η Enhanced με την μια και όχι μονο για την τιμή αλλα και για το πολύ σημαντικό update στο base game.

https://www.instant-gaming.com/en/search/?q=Dying+Light

Όσο για τα παραπάνω παπί το dev machete είναι OP μονο για την αρχή και μετά γίνετε ανούσιο, το excalibur έχει πολύ λίγα uses οποτε γρήγορα γίνετε περιττό. Επίσης αυτά τα όπλα είναι σχεδόν απίθανο να τα βρείς χωρίς guides και το μονο που καταφέρνεις είναι να χαλάσεις το weapon flow στο game που έχει φτιάξει κατά πολύ με το τελευταίο update. Just my 2 cents ;)

• Like 2
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φυσικά και αξίζει η Enhanced με την μια και όχι μονο για την τιμή αλλα και για το πολύ σημαντικό update στο base game.

Όσο για τα παραπάνω παπί το dev machete είναι OP μονο για την αρχή και μετά γίνετε ανούσιο, το excalibur έχει πολύ λίγα uses οποτε γρήγορα γίνετε περιττό. Επίσης αυτά τα όπλα είναι σχεδόν απίθανο να τα βρείς χωρίς guides και το μονο που καταφέρνεις είναι να χαλάσεις το weapon flow στο game που έχει φτιάξει κατά πολύ με το τελευταίο update. Just my 2 cents ;)

Βασικα ολα τα basic editions γινονται  αυτοματα upgrade σε EE με patch 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά ξαναεγκατέστησα το παιχνίδι και δεν βλέπω καμία αλλάγη. Σίγουρα έγινε update η βασική έκδοση;

Δημοσ.

Το θέμα είναι πως τα όπλα λένε μετά τα 20+ lvl. Εγώ δύο φοφες που έκανα όλα τα quest, τερματισα με 16 lvl. Τώρα το πήγα 22 με bolter και ναι έχουν ενδιαφέρον, αλλά δυστυχώς δεν έχω να κάνω απόλυτους τίποτα στο game.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Απλή ερώτηση,που απαιτεί απλή απάντηση:

Έχω από παλιά το dying light.

Θέλω το the following.

Αγοράζω ΜΟΝΟ το the following που κάνει 9.99€ και είμαι οκ?

• Like 1
Δημοσ.

Απλή ερώτηση,που απαιτεί απλή απάντηση:

Έχω από παλιά το dying light.

Θέλω το the following.

Αγοράζω ΜΟΝΟ το the following που κάνει 9.99€ και είμαι οκ?

.....και εγω θελω να το παρω.....απλα μου εχουν απομεινει ενα 6%(...ειμαι στο 94%)....το κακο ηταν οτι επαιξα σχεδον ολο το παιχνιδι μονος μου...μονο στην αρχη και τωρα στο τελος βρισκω ατομα,γιατι μετα απο καποιο update δεν μου δουλευε το co-op και το οποιο επανηλθε μετα την αναβαθμηση.Τωρα παιζει κανονικα co op αλλα δεν ξερω τη μπορει να ειχε συμβει...το εψαξα,το ρωτησα αλλα τιποτα  :-(

• Moderators
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο (δεν γουστάρω zombie καταστάσεις εκτός L4D), αλλά με κέρδισε.

Gore helps too. :P

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο (δεν γουστάρω zombie καταστάσεις εκτός L4D), αλλά με κέρδισε.

Gore helps too. :P

Ιδια φαση και εγω,μετα το L4D οτι zombie game και να δοκιμασα,το πεταξα στο δεκαλεπτο.Το DL ειναι για μενα απο τα καλυτερα game ever.

Δημοσ.

Mε κλειστα ματια παιξτε το, ποτε δεν μου αρεσαν τα ζομπι survival games αλλα αυτο το ελιωσα και το ευχαριστηθηκα οσο κανενα!!Τερματισα με 70 ωρες gameplay την enhanced edition και ειναι απο τις λιγες φορες που το dlc ειναι ιδιας αξιας με το αρχικο game....τρομερο φιναλε επισης!! the hype is real για το επομενο DL

• Like 3
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Φίλε {TDi}Dj2k..infc αν το αγοράσω από instant-gaming.com θα πληρώσω επιπλέον φόρο (ΦΠΑ κλπ);

Είναι ασφαλές να το πάρω από εκεί; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...