{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Φυσικά και αξίζει η Enhanced με την μια και όχι μονο για την τιμή αλλα και για το πολύ σημαντικό update στο base game. https://www.instant-gaming.com/en/search/?q=Dying+Light Όσο για τα παραπάνω παπί το dev machete είναι OP μονο για την αρχή και μετά γίνετε ανούσιο, το excalibur έχει πολύ λίγα uses οποτε γρήγορα γίνετε περιττό. Επίσης αυτά τα όπλα είναι σχεδόν απίθανο να τα βρείς χωρίς guides και το μονο που καταφέρνεις είναι να χαλάσεις το weapon flow στο game που έχει φτιάξει κατά πολύ με το τελευταίο update. Just my 2 cents 2
Alastor192 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Φυσικά και αξίζει η Enhanced με την μια και όχι μονο για την τιμή αλλα και για το πολύ σημαντικό update στο base game. https://www.instant-gaming.com/en/search/?q=Dying+Light Όσο για τα παραπάνω παπί το dev machete είναι OP μονο για την αρχή και μετά γίνετε ανούσιο, το excalibur έχει πολύ λίγα uses οποτε γρήγορα γίνετε περιττό. Επίσης αυτά τα όπλα είναι σχεδόν απίθανο να τα βρείς χωρίς guides και το μονο που καταφέρνεις είναι να χαλάσεις το weapon flow στο game που έχει φτιάξει κατά πολύ με το τελευταίο update. Just my 2 cents Βασικα ολα τα basic editions γινονται αυτοματα upgrade σε EE με patch 1
_Theo_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Ρε παιδιά ξαναεγκατέστησα το παιχνίδι και δεν βλέπω καμία αλλάγη. Σίγουρα έγινε update η βασική έκδοση;
παπι Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Φυσικά και αξίζει η Enhanced με την μια και όχι μονο για την τιμή αλλα και για το πολύ σημαντικό update στο base game. https://www.instant-gaming.com/en/search/?q=Dying+Light Όσο για τα παραπάνω παπί το dev machete είναι OP μονο για την αρχή και μετά γίνετε ανούσιο, το excalibur έχει πολύ λίγα uses οποτε γρήγορα γίνετε περιττό. Επίσης αυτά τα όπλα είναι σχεδόν απίθανο να τα βρείς χωρίς guides και το μονο που καταφέρνεις είναι να χαλάσεις το weapon flow στο game που έχει φτιάξει κατά πολύ με το τελευταίο update. Just my 2 cents Το θέμα είναι πως τα όπλα λένε μετά τα 20+ lvl. Εγώ δύο φοφες που έκανα όλα τα quest, τερματισα με 16 lvl. Τώρα το πήγα 22 με bolter και ναι έχουν ενδιαφέρον, αλλά δυστυχώς δεν έχω να κάνω απόλυτους τίποτα στο game.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Είσαι σίγουρος ότι παίζεις την enhanced? Εάν όχι τότε το distribution είναι χαλια. Επίσης μάλλον δεν έκανες τα sides που είναι must για να φτάσεις max level.
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Απλή ερώτηση,που απαιτεί απλή απάντηση: Έχω από παλιά το dying light. Θέλω το the following. Αγοράζω ΜΟΝΟ το the following που κάνει 9.99€ και είμαι οκ? 1
ggramenos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Απλή ερώτηση,που απαιτεί απλή απάντηση: Έχω από παλιά το dying light. Θέλω το the following. Αγοράζω ΜΟΝΟ το the following που κάνει 9.99€ και είμαι οκ? .....και εγω θελω να το παρω.....απλα μου εχουν απομεινει ενα 6%(...ειμαι στο 94%)....το κακο ηταν οτι επαιξα σχεδον ολο το παιχνιδι μονος μου...μονο στην αρχη και τωρα στο τελος βρισκω ατομα,γιατι μετα απο καποιο update δεν μου δουλευε το co-op και το οποιο επανηλθε μετα την αναβαθμηση.Τωρα παιζει κανονικα co op αλλα δεν ξερω τη μπορει να ειχε συμβει...το εψαξα,το ρωτησα αλλα τιποτα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Το σκέφτομαι που είναι σε προσφορά...
Alastor192 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Το σκέφτομαι που είναι σε προσφορά... τσιμπα το χωρις δευτερη σκεψη,best zombie game ever 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο (δεν γουστάρω zombie καταστάσεις εκτός L4D), αλλά με κέρδισε. Gore helps too. 1
LouCi4er Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο (δεν γουστάρω zombie καταστάσεις εκτός L4D), αλλά με κέρδισε. Gore helps too. Ιδια φαση και εγω,μετα το L4D οτι zombie game και να δοκιμασα,το πεταξα στο δεκαλεπτο.Το DL ειναι για μενα απο τα καλυτερα game ever.
jessejames Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Mε κλειστα ματια παιξτε το, ποτε δεν μου αρεσαν τα ζομπι survival games αλλα αυτο το ελιωσα και το ευχαριστηθηκα οσο κανενα!!Τερματισα με 70 ωρες gameplay την enhanced edition και ειναι απο τις λιγες φορες που το dlc ειναι ιδιας αξιας με το αρχικο game....τρομερο φιναλε επισης!! the hype is real για το επομενο DL 3
nik5163 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Φυσικά και αξίζει η Enhanced με την μια και όχι μονο για την τιμή αλλα και για το πολύ σημαντικό update στο base game. https://www.instant-gaming.com/en/search/?q=Dying+Light Φίλε {TDi}Dj2k..infc αν το αγοράσω από instant-gaming.com θα πληρώσω επιπλέον φόρο (ΦΠΑ κλπ); Είναι ασφαλές να το πάρω από εκεί;
seithan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Το The Following είναι stand alone; Περιέχει και το αρχικό παιχνίδι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα