planetman Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Οκ το έφτιαξα. single player κι εγώ... ΥΓ: Είναι πολύ απαιτητικό ρε παιδιά ή μου φαίνεται; Χρησιμοποιεί για πλάκα πάνω από 3GB από τη μνήμη της κάρτας γραφικών! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Θες αναβάθμιση σε CPU οπωσδήποτε, κρατάει πίσω την 970 η πλατφόρμα που έχεις, αλλά ναι το παιχνίδι έχει κάποιες απαιτήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Γι' αυτό ακριβώς μου κάνει εντύπωση, λίγο θέλει να τερματίσει η μνήμη της 970! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Σε πολλά games τερματίζει η vram όχι μόνο της 970 αλλά και της 980ti από κάποια games. Στο DL είναι ένα από αυτά που όσο περισσοτερη ώρα παίζεις αυξάνεται το usage της vram αλλά και ram. Πιο πολύ βέβαια στις μεγαλύτερες αναλύσεις πχ 4Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Το grappling hook γαμαει μαγκες....εντωμεταξυ δεν ηξερα οτι θα χει και αλλη περιοχη περα απτα Slums στο main game.Μια χαρα,εξαιρετικο game μεχρι στιγμης με κατι ψεγαδια εδω και απο κει.Το κακο ειναι οτι με το που πηρα οπλα εχω παρατησει τελειως τα meele,δεν νομιζω να υπαρχει καποιο νοημα να τα χρησιμοποιω πλεον. Επισης το quest markers στο χαρτη πολλα ειναι λανθασμενα η παραπλανητικα,εκει ηθελε παραπανω δουλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Το grappling hook γαμαει μαγκες....εντωμεταξυ δεν ηξερα οτι θα χει και αλλη περιοχη περα απτα Slums στο main game.Μια χαρα,εξαιρετικο game μεχρι στιγμης με κατι ψεγαδια εδω και απο κει.Το κακο ειναι οτι με το που πηρα οπλα εχω παρατησει τελειως τα meele,δεν νομιζω να υπαρχει καποιο νοημα να τα χρησιμοποιω πλεον. Επισης το quest markers στο χαρτη πολλα ειναι λανθασμενα η παραπλανητικα,εκει ηθελε παραπανω δουλεια Το grappling πολυ ωραιο αλλα ειναι λιγοοοο op Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 ε ναι ειναι λιγο,...βεβαια μπορεις να το χρησιμοποιεις μονο 2 φορες απανωτα και μετα μπαινει σε cooldown για 10 δευτερολεπτα νομιζω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 το παιχνίδι απ οτι φαίνεται έχει ακόμα πρόβλημα. το πήρα απο steam και έχω ακόμα το ιδιο θέμα με το αρχικό. Σε μερικά σημεία ο επεξεργαστής μαλλον δεν είναι σε θέση να δώσει φαΐ στην κάρτα γραφικών και πέφτει το % χρήσης της κάρτας και τα καρέ μαζί. Και είναι δυστυχώς αρκετά εκνευριστικό να οδηγάς και να στριβεις και να βλέπεις στη μια 60 καρέ και στην αλλη 45 και να πηγαινοέρχονται. ειτε με high είτε με medium το ιδιο πράγμα γίνεται, και απ οτι βλέπω στα χαρακτηριστικά κανονικά δεν θα έπρεπε να είχα θέμα. όπως και να έχει ζητησα επιστροφή χρημάτων. Κρίμα πάντως γιατί ειναι ωραιο σαν παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Τη νύχτα ρε παιδιά που πρέπει να αποφύγεις τα ζόμπια πώς γίνεται; Με έχουν ξεκωλώσει, δε μπορώ να ξεφύγω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Τη νύχτα ρε παιδιά που πρέπει να αποφύγεις τα ζόμπια πώς γίνεται; Με έχουν ξεκωλώσει, δε μπορώ να ξεφύγω... Εγώ απλα τρέχω και οπου μπορώ δεν ανάβω τον φακό επισης να προσέχεις επάνω που εχει ενα scanner μην αρχίσουν και σε κυνηγάνε κατι συγκεκριμένα ζόμπι που ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδιά εγώ έπαιξα λίγο και ξενέρωσα. Το αμαξάκι δεν με ψήνει καθόλου. Μου άρεσε το τρέξιμο σε γέφυρες ταράτσες κτλ... το να τρέχω με αμάξι μου φαίνεται βαρετό. Όλος ο χάρτης είναι "optimized" για αμάξι ή έχει και urban areas; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδιά εγώ έπαιξα λίγο και ξενέρωσα. Το αμαξάκι δεν με ψήνει καθόλου. Μου άρεσε το τρέξιμο σε γέφυρες ταράτσες κτλ... το να τρέχω με αμάξι μου φαίνεται βαρετό. Όλος ο χάρτης είναι "optimized" για αμάξι ή έχει και urban areas; Για τι αμάξι λες εγώ κοντεύω να το τελειώσω και δεν εχω πάρει αμάξι ( οχι οτι με χαλάει ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 για το expansion μιλαει προφανως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Για τι αμάξι λες εγώ κοντεύω να το τελειώσω και δεν εχω πάρει αμάξι ( οχι οτι με χαλάει ) για το expansion μιλαει προφανως exactly!... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulseeker Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Τελείωσα σήμερα το Following. Μεγάλο σε διάρκεια και μπορείς να καβλαντισεις αρκετά στον χάρτη. Καλο το τουτου αλλα και εγω προτιμαω το περπάτημα. Βεβαια οι αποστάσεις ειναι μεγάλες οποτε σε ψιλο αναγκάζει να το χρησιμοποιείς. Επισης εχει 2 endings: αλλα δυστυχώς ειναι και τα 2 lose/lose για τον χαρακτηρα Νομίζω οτι το Dying Light είναι ίσως το καλύτερο zombie game ever 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα