ggramenos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 . Με το 1.05 πόσο φτάνει η ram μετά από ώρες παιχνιδιού? ...το ειχα γραψει ακριβως σε προηγούμενα ποστ... Υγ....το βρηκα...Από τα 7.200mb memory usage πριν το patch πηγε μετα το patch στα 4.400mb...αυτό εγινε από το 1.04... Below are the full patch notes from Dying Light's patch 1.4.0 (Steam): Hardware, performance and stability issues Resolved various stability issues Numerous general performance optimisations Significantly reduced RAM memory usage ..................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δεν έπεσε downgrade? Παρατήρησες κάτι; Εγώ όσο έχω παίξει δεν παρατήρησα κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δεν έπεσε downgrade? Παρατήρησες κάτι; Εγώ όσο έχω παίξει δεν παρατήρησα κάτι. ....όχι με καμια δεν επεσε downgrade....ακομη και το update 1.05 που βγηκε για το Ps4 εφτιαξε τα γραφικα AF,LOD,κ.ο.κ...χωρις να επηρεάσει το performance... ....σε Ps4 Before: AFTER: BEFORE: AFTER: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=992156&page=29 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Qsis σωστά, αυτό ήθελα να πω αλλά δε θυμομουν πως λεγόταν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnnywu Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Παιδιά έχω καταστραφεί με το παιχνίδι. 27 ώρες, 54% complete, θα προσπαθήσω για κοντά στο 100%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Dying Light Patch Unlocks April Fool's Day Superpowers http://www.ign.com/articles/2015/03/31/dying-light-patch-unlocks-april-fools-day-superpowers?abthid=551a72f196e1eb1e19000004 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μπράβο τους devs που συνεχίζουν και ασχολούνται! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 ωραιο το παιχνιδακι! με 1,4patch με ολα full παει τρενο.....ομορφα γραφικα+gameplay 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 ωραιο το παιχνιδακι! με 1,4patch με ολα full παει τρενο.....ομορφα γραφικα+gameplay Bάλε 1.5.1 το τελευταίο update patch. Από day one πήγαινε καλά με κάποια frame drops σε ορισμένα σημεία του game, από το 1.3 και μετά όλα έχουν λυθεί και ειδικά με το τελευταίοι πάει πλέον νερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Bάλε 1.5.1 το τελευταίο update patch. Από day one πήγαινε καλά με κάποια frame drops σε ορισμένα σημεία του game, από το 1.3 και μετά όλα έχουν λυθεί και ειδικά με το τελευταίοι πάει πλέον νερό. nice!.. προς το παρον δεν βρισκω τον λογο για βαλε βγαλε,το εχω προχωρησει αρκετα και ειναι μια χαρα,ισως παρακατω .Παντως καλα κανεις και το λες για να ξερει οποιος ενδιαφερεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Κατεβαστε και το dying light companion στο κινητό για να στέλνετε αντικείμενα στο pc. Θα καταλαβετε τι εννοώ αν το δείτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spocky Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μπορείτε να μου προτείνετε ποια settings να κόψω για ομαλό παιχνίδι 50-60 fps για το παρακάτω σύστημα?Έχω την τελευταία έκδοση σε drivers και περασμένα όλα τα patches. FullHD amd 7870 i5 750@3,7Ghz 8GB ram Ποια settings ρίχνουν πιο πολύ τα frames? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torm23 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Είμαι στο γραφείο και δεν έχω μπροστά μου τα settings, αλλά απ' όσο θυμάμαι το view distance κάνει μεγάλη διαφορά στα fps, χωρίς να χάνεις και πολλά αν το βάλεις κοντά στο 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phandom Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δοκιμασε να χαμηλωσεις το shadow resolution θα δεις και απο εκει διαφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 καλημέρα! το foliage βάλτο στο low καθώς και τα settings της nvidia κλείστα τελέιως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα