Billys322 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ελάρε ρε μάγκες, θέλω να παίξω και εγώ. Minimum το παραπάνω detail.Πείτε μου πως με το αναγραφόμενο rig δε μπορώ να παίξω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ελάρε ρε μάγκες, θέλω να παίξω και εγώ. Minimum το παραπάνω detail. Πείτε μου πως με το αναγραφόμενο rig δε μπορώ να παίξω.. ...το εχεις αυθεντικο?Αν ναι απλα παιζεις με τις ρυθμίσεις να το φερεις εκει οπου δεν θα εχεις πρόβλημα και για αρχη κλεισε τελειος την μπαρα του view distance και ανεβαζε μετα αναλογα τα frames...Aν.... όχι ψαξε για το τελευταιο patch (1.05)....βαλε και τον AMD Beta driver 15.3.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Άρα στο κομμάτι των Patch notes που λέει "Technical: Improved overall game performance" είναι που βασίζομαι; edited Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ελάρε ρε μάγκες, θέλω να παίξω και εγώ. Minimum το παραπάνω detail. Πείτε μου πως με το αναγραφόμενο rig δε μπορώ να παίξω.. Η ram λίγη o CPU παλιός η καρτα παει κ έρχεται,εγω το χα δοκιμάσει με 4g και είχε θέμα,με το που έβαλα 8 παει νερό...το gameplay ενίοτε δεν αρκεί,ωραία γραφικά fluid animations,parkour αλλα το story και αυτή η sandboxιλα που σου πετάνε ζομπια και missions εμένα με κουράζει μονο κ μονο βλέποντας το map...Τεσπα όπως είπα ειναι καλο,προσωπικά δεν μου κανει κλικ και απο ότι είδα ειναι κ άλλος για την βάρκα μας,βγήκε το Poe οπότε λύθηκαν τα προβλήματα μου. Λολ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ποιο PoE; Path of Exile PoE; Άλλαξε κάτι;Και ναι, αρχίζω και νιώθω πως τα 8GB θα γίνουν της μόδας. Ο CPU παλιός αλλά τεχνικά δε μου λες κάτι με αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ποιο PoE; Path of Exile PoE; Άλλαξε κάτι; Και ναι, αρχίζω και νιώθω πως τα 8GB θα γίνουν της μόδας. Ο CPU παλιός αλλά τεχνικά δε μου λες κάτι με αυτό. Pillars of eternity,κοιτά εγω το έβαλα στην αρχή με μια r290 και έναν phenom 955 και 4 γίγας ράμ και το game σερνοτανε ολίγον σε αξιοπρεπή settings,πουλάω το ps4 και πετάω έναν i5 και πάλι είχε κάτι lag spike κάτι χαζά,ε έβαλα και αλλα 4 ram και παει σφεντόνα. Ε τώρα τι παραπάνω να προσθέσω σχετικά με την παλαιότητα;αν παιζει και θείος στη μέση κάτι λέγανε για memory leak οπότε λογικά εκεί μπάζει πιο πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAde Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Ρε παιδια τρωει κατι ακυρα κοληματα για δευτερολπτα. λετε να θελει πατσ? Η ραμ 4gb ειναι σχετικα στο οριο , το cpu χαλαρο και η gpu στο 90 τι να φταιει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Ρε παιδια τρωει κατι ακυρα κοληματα για δευτερολπτα. λετε να θελει πατσ? Η ραμ 4gb ειναι σχετικα στο οριο , το cpu χαλαρο και η gpu στο 90 τι να φταιει? Eίναι αδηφάγο στην ram το game αλλά για πες και τα υπόλοιπα μέρη του pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 μια χαρά μπορείς να παίξεις και με 4, αν και λέω να τελειώσω αυτό το αστείο μιας και ούτε φέτος με βλέπω να αλλάζω πλατφόρμα και να πηγαίνω από βδομάδα στα 8GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δοκιμαστε το window mode αντι full screen, με τον τροπο που προταθηκε λιγες σελιδες πισω. Παίζει με μεγαλη διαφορα καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAde Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 κατεβασα τα textures σε medium και δεν τρωει τα ακυρα σκαλοματα. system. mobo asus p5q pro cpu q6600 ram 4g gpu gtx 750ti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δοκιμαστε το window mode αντι full screen, με τον τροπο που προταθηκε λιγες σελιδες πισω. Παίζει με μεγαλη διαφορα καλύτεραΣωστό κι αυτό, αυτό το το προγραμματάκι σώζει ζωές όταν το παιχνίδι δεν έχει borderless ( που αυτό νομιζω ήθελες να πεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Eίναι αδηφάγο στην ram το game αλλά για πες και τα υπόλοιπα μέρη του pc. ...μετα το 1.05 το παιχνιδι δεν εχει καμια σχεση με αυτό που ηταν day one....και με τον beta 15.3 για εμας που εχουμε AMD ηρθε κι εδεσε...εντούτοις εχει απαιτησεις σε hardwear,κακα τα ψεματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 ...μετα το 1.05 το παιχνιδι δεν εχει καμια σχεση με αυτό που ηταν day one....και με τον beta 15.3 για εμας που εχουμε AMD ηρθε κι εδεσε...εντούτοις εχει απαιτησεις σε hardwear,κακα τα ψεματα.. Άρα λύθηκε το θέμα που είχε με το memory leak? Όσοι είχαν πάνω από 12 gb ram εννοείται πως δεν θα είδαν ποτέ διαφορά από τα patch και ένας από αυτούς είμαι και εγώ. Το πρόβλημα ήταν όσοι είχαν από 8 και κάτω, αφού όπως είπα και πιο πάνω είναι αδηφαγο το game στην ram. Με το 1.05 πόσο φτάνει η ram μετά από ώρες παιχνιδιού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα