ggramenos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Το έβαλα χτες, γραφικαρες, αλλά μονο σε μένα δεν παίζει σταθερά στα ultra? .....από το θειο είναι???Μετα τα updates τρεχει καραsmooth.....
phanispal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μόλις το ξεκίνησα. Ποιο patch είναι το καλύτερο; Επίσης, ποιες είναι οι βέλτιστες ρυθμίσεις για 2560*1440 με 2500Κ@ 4.4GHz, 16GB RAM και 970 G1;
Anastazio Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δεν ξερω ποιο πατς ειναι καλυτερο εγω εκοψα φλεβα με το γκειμ,ωραιο γκειμπλει αλλα πλητω θανασιμα. 1
Doc1355 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δεν ξερω ποιο πατς ειναι καλυτερο εγω εκοψα φλεβα με το γκειμ,ωραιο γκειμπλει αλλα πλητω θανασιμα. Πως το κατάφερες αυτό; Εγώ τελείωσα το main story και έχω λιώσει τα side quests γιατί δε θέλω να το σταματήσω 1
Anastazio Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Πως το κατάφερες αυτό; Εγώ τελείωσα το main story και έχω λιώσει τα side quests γιατί δε θέλω να το σταματήσω Δεν ξέρω ίσως τα ζομπι να με έχουν κουράσει σαν θέμα,μετά το last of us το χάος αν και δεν ειναι άμεσα συγκρίσιμα,το παιχνίδι τεχνικά ειναι πολύ καλό απλά εγω βαριέμαι!
Doc1355 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δεν ξέρω ίσως τα ζομπι να με έχουν κουράσει σαν θέμα,μετά το last of us το χάος αν και δεν ειναι άμεσα συγκρίσιμα,το παιχνίδι τεχνικά ειναι πολύ καλό απλά εγω βαριέμαι! Δεν έχω παίξει το The last of us για να τα συγκρίνω καθώς παίζω μόνο σε pc,οπότε ίσως να έχεις δίκιο
torm23 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Εγώ ως fan του Dead island το απολαμβάνω πολύ το παιχνιδάκι. Κάνω και όλα τα side missions - δεν αφήνω να ξεφύγει τίποτα!
Bspus Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Εγώ ως fan του Dead island το απολαμβάνω πολύ το παιχνιδάκι. Κάνω και όλα τα side missions - δεν αφήνω να ξεφύγει τίποτα! Καλα κανεις γιατι το Dead Island 2 προβλεπεται να ειναι μεγαλη απογοητευση. Αν ισχυουν οσα ειχα διαβασει τελευταια φορα πριν μηνες, ουσιαστικα δεν θα εχει single player campaign.
torm23 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Καλα κανεις γιατι το Dead Island 2 προβλεπεται να ειναι μεγαλη απογοητευση. Αν ισχυουν οσα ειχα διαβασει τελευταια φορα πριν μηνες, ουσιαστικα δεν θα εχει single player campaign. Ωχ! Σοβαρά; Πραγματικά μεγάλη απογοήτευση. Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε απλά θα το προσπεράσω.
ggramenos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Καλα κανεις γιατι το Dead Island 2 προβλεπεται να ειναι μεγαλη απογοητευση. Αν ισχυουν οσα ειχα διαβασει τελευταια φορα πριν μηνες, ουσιαστικα δεν θα εχει single player campaign. ....μια χαρα θα τα παει και το Dead Island 2....εχει πολλους οπαδους.Η Techland ξερει τη κανει...και το κανει πολυ καλα..
seithan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δεν ξερω ποιο πατς ειναι καλυτερο εγω εκοψα φλεβα με το γκειμ,ωραιο γκειμπλει αλλα πλητω θανασιμα. Μια από τα ίδια. Γραφικαρες αλλα δεν πρέπει να επαιξα 2 ωρες σύνολο πριν παει uninstall.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Πως γίνεται να είναι ωραίο Gameplay και να πλήττει θανάσιμα;Εγώ αγόρασα την 7870 για να το παίξω, και πάει καρέ καρέ στα 20-30 ξέρω γω. Ρίχνω και μερικά dets, still @@.Παίζει κάνα Patch ή όντως δεν αξίζει το Game να έχω μόνο το Advanced Warfare να κλαίω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα