Sakiz105 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Είναι δυνατόν να μου βγάζει λιγότερα fps με το patch; Βασικά κάνει βούτες και τα min πατώνουν. Περίεργο.(16gb έχω) Άλλος με το ίδιο πρόβλημα;;; Ναι το ανεφερα την μερα που βγηκε το patch.Εχω κατα μεσο ορο 15 fps λιγοτερα στον μισο χαρτη ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 ωραιο παιχνιδακι πραγματικα... Ερωτηση το βραδυ χωρις φακο γενικα πρεπει να μπορεις να δεις κατι ή να αλλαξω τα settings της οθονης? Αν δεν εχει καποιο φως/φωτια κοντα δεν βλεπω πραγματικα τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 τη νύχτα είτε περίμενε να ανέβει το φεγγάρι αν βγεί είτε παίξε με τον uv flashlight γιατί με τον κανονικό τραβάς κόσμο πάνω σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 ...και τι κοσμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Εγω νυχτα παιζω πολυ. Μολοτοφ κοκτειλ στους κοκκινους και σφαξιμο στους πρασινιαριδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 προσωπικά απο τότε που ξεκλείδωσα τις χειροβομβίδες δεν παίζω με κάτι άλλο(βέβαια τη νύχτα δεν βγαίνω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Εγω νυχτα παιζω πολυ. Μολοτοφ κοκτειλ στους κοκκινους και σφαξιμο στους πρασινιαριδες Στα 24 power level οι κοκκινιαριδες με ενα καλο οπλο θελουν 3 hit και τελος Kανω ανετα τα quarantine zone's ως ωρας βεβαια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ πάντως έτσι κυκλοφορώ τα βραδια... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Γινεται να κανουμε reset το skill tree? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Επεσα σε σοβαροτατο bug. Δεν ξερω αν φταιει η εκδοση του θειου η οχι. Ημουν στο Tahir boss. Βγηκα απο το παιχνιδι και τωρα που ξαναμπηκα συμβαινει το εξης. Εχουν αχρηστευτει ολα τα οπλα που εχω και δεν υπαρχουν αλλα οπλα μεσα στο δωματιο για να χρησιμοποιησω. Πριν απο τη μαχη μου πηρε και ολα τα metal parts και ετσι δεν μπορω να τα επιδιορθωσω. Τι γνεται τωρα λοιπον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Ζήτα refund από το θείο. Από εδώ ποιο το παίζετε co-op? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 refund απο θειο ? χαχαχαχαα Νομιζω το bug αυτο το διαβασα καπου. Σε ποιο ποσοστο του story εισαι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 74%. Ετσι οπως ειναι τωρα ειναι αδυνατον να προχωρησει το παιχνιδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Ε ναι χωρις repair κλπ παπαλα το game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Επεσα σε σοβαροτατο bug. Δεν ξερω αν φταιει η εκδοση του θειου η οχι. Ημουν στο Tahir boss. Βγηκα απο το παιχνιδι και τωρα που ξαναμπηκα συμβαινει το εξης. Εχουν αχρηστευτει ολα τα οπλα που εχω και δεν υπαρχουν αλλα οπλα μεσα στο δωματιο για να χρησιμοποιησω. Πριν απο τη μαχη μου πηρε και ολα τα metal parts και ετσι δεν μπορω να τα επιδιορθωσω. Τι γνεται τωρα λοιπον? όπλο έχεις; αν ναι,βάλε κάποιον trainer για unlimited ammo και δες. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα