MSSB Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Dying Light – Now Coming Exclusively To Current-Gen Platforms, “Old-Gen Couldn’t Run The Game” Σπανίζουν οι αλήθειες ανάμεσα στους Devs. λέμεεεεεε! Πως και δεν είπαν, θα το κλειδώσουμε και εμείς στα 900p (ή 720p) και 30 φρεϊμεράκια και φυσικά θα μπορούν όλοι να το παίζουν!! ..μπράβο. Αλλά όπως πάντα, όπου ακούς πολλά κεράσια.. και λοιπά και λοιπά.. --EDIT-- Από την IGN. Εγώ θέλω να δείξω το video που υπάρχει στο άρθρο ποιο πολύ. Όσοι θέλετε, μπείτε δείτε το. http://uk.ign.com/articles/2014/10/29/dying-light-cancelled-on-ps3-and-xbox-360 Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2014 από MSSB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Steve zombie consultant video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Επρεπε να του ειχε επιτεθει στην τελευταια σκηνη του αλλου. xD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 επισημα requirements απο Site: steam απλα γελαωMINIMUM:OS: Windows 7 64-bit / Windows 8 64-bit / Windows 8.1 64-bitProcessor: Intel Core i5-2500 @3.3 GHz / AMD FX-8320 @3.5 GHzMemory: 8 GB RAM DDR3Hard Drive: 40 GB free spaceGraphics: NVIDIA GeForce GTX 670 / AMD Radeon HD 7870Sound: DirectX 10RECOMMENDED:OS: Windows 7 64-bit / Windows 8 64-bit / Windows 8.1 64-bitProcessor: Intel Core i5-4670K @3.4 GHz / AMD FX-8350 @4.0 GHzMemory: 16 GB RAM DDR3Hard Drive: 40 GB free spaceGraphics: NVIDIA GeForce GTX 780 / AMD Radeon R9 290Sound: DirectX 10 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 16GB RAM, LMAO ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Developers από τα Lidl. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 χαχαχ οντως απο τα Lidl,καλα οτι ναναι με τα requirements,8 ραμ σε minimum? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SokinLyg Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Η Techland είπε στο fb ότι το optimization του παιχνιδιού δεν έχει ολοκληρωθεί και αυτές δεν είναι οι τελικές απαιτήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Καλά 'ντάξει πες τους..Πάω στοίχημα ότι θα τρέχει σκατά τελείως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 για να τις εβαλε το steam θα ειναι οι τελικες,ενα μηνα πριν βγει και δεν ξερουν τα requirements? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλο recent game να έχει φάει τόσα delays, άμα fail τότε ένταξη για γέλια, και όχι τίποτα αλλα επειδή είναι η ίδια μηχανή και το Hellraid στα ίδια θα είναι. Είδομεν...παρόλα αυτά η ram γενικά στα games είναι αδιάφορη το είχε πει κάποιος και παλιότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Όχι, όχι, όχι... θέλω να το πάρω στα χέρια μου το παιχνίδι να δω πως στα κομμάτια δικαιολογεί αυτή τη ram! Αλήθεια!Να σκεφτείτε ότι σκεφτόμουν για full pre-order με season pass. Στο PC μου έχω μεριμνήσει και έχω αρκετά καλά κομμάτια όπως πολλοί από εσάς (εμάς), αλλά εντάξει. Όταν ρε φίλε βγάζεις λογισμικό που θέλει 16 ram, εντάξει... εκεί είναι να σκέφτεσαι ότι κάτι λάθος παίζει στο κόσμο μας! Όπως είχε πει κάποτε κάποιος, brute-force και ποιος νοιάζεται για optimization!Ένα αγαπημένο μου σχόλιο από το game-debate: well i am happy as long as i can play on ps4 graphics becoz ps4 has 8gb ram so my rig is not falling behind.Now if only i can manage a gtx 970 my life will be in heaven ."...και απαντάει ο άλλος.."how can you be happy when the dev direspect you so much? wake up man! remember you're paying the game!ever heard consumer=king? to the dev consumer=free money!" Η πειρατικές εκδόσεις θα πάνε σύννεφο! Η Techland είπε στο fb ότι το optimization του παιχνιδιού δεν έχει ολοκληρωθεί και αυτές δεν είναι οι τελικές απαιτήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InvadersMustDie Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 κοροιδευουν τον κοσμο με γελοιες- φανταστικες απαιτησεις για να τρεχουν να αναβαθμιζουν .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Τα παιχνιδια της techland εχουν καλο optimization δεν ειναι ubisoft για αυτο δεν χριεαζεται να αγχωνομαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Τα παιχνιδια της techland εχουν καλο optimization δεν ειναι ubisoft για αυτο δεν χριεαζεται να αγχωνομαστε για ολα υπαρχει η πρωτη φορα Τα παιχνιδια της techland εχουν καλο optimization δεν ειναι ubisoft για αυτο δεν χριεαζεται να αγχωνομαστε για ολα υπαρχει η πρωτη φορα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα