kosmasgr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Σα νερο παει με το 1.4 Να ναι καλα ο θειος. Δε χασαμε και τo save Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cpkdemian Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 ρε παιδια θελω να σας ρωτησω στο παιχνιδι καθε οπλο εχει 3-4-5 repairments. οταν αυτα τελειωσουνε δεν μπορω να ξαναφτιαξω το οπλο? το πεταω το πουλαω περνω αλλο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δεν έχει. Δες λιγα ποστ πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Το παιχνίδι δεν υποστηρίζει c/f ή Sli? Βλέπω η δεύτερη κάρτα σου δεν συμμετέχει Καλημερα, το CF υπολειτουργει, μονο αν tick-αρεις την επιλογη αλλα εχει ενα ελαφρο flickering το οποιο ειναι ενοχλητικο! Τι κακος χαμος στην παλια πολη.... Ενα μπαμ ακουγεται και πλακωνουν ενα σωρο ζομπο-runners 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 4min μου πηρε να μαζεψω τα parts 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 σε διπλανο forum αναφερθηκε το εξης tip εγω το εκανα !! Για max level of detail μετα το patch (γιατι το 100% του patch ειναι το 55% πριν το patch) θα πρεπει να κανετε αυτο : στο VisRange βαλτε μεσα στην παρενθεση 8.26, 8.26 επισης κατεβαστε το notepad ++ αλλιως δεν.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacGyver2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 σε διπλανο forum αναφερθηκε το εξης tip εγω το εκανα !! Για max level of detail μετα το patch (γιατι το 100% του patch ειναι το 55% πριν το patch) θα πρεπει να κανετε αυτο : στο VisRange βαλτε μεσα στην παρενθεση 8.26, 8.26 επισης κατεβαστε το notepad ++ αλλιως δεν.......... Με αυτό τι κερδίζεις αξίζει να το κάνουμε; έχει επίπτωση στα fps; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Φανταζομαι headshot ολους animal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Φανταζομαι headshot ολους animal Μπα το εκανα με τον παραδοσιακο τροπο... Molotov και sword 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Με αυτό τι κερδίζεις αξίζει να το κάνουμε; έχει επίπτωση στα fps; Με 8.26, 8.26 εχεις 2x μεγαλυτερο View Distance, με μεγαλη επιπτωση στις επιδοσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacGyver2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Με 8.26, 8.26 εχεις 2x μεγαλυτερο View Distance, με μεγαλη επιπτωση στις επιδοσεις. Ευχαριστώ για την απάντησή σου! Οπότε εγώ προσωπικά δεν το κάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Με αυτό τι κερδίζεις αξίζει να το κάνουμε; έχει επίπτωση στα fps; προσωπικα στο συστημα μου δε ειδα ιδιαιτερα ζορια !! τωρα ο καθενας παιζει και το δοκιμαζει και αναλογα το τι εχει !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacGyver2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 προσωπικα στο συστημα μου δε ειδα ιδιαιτερα ζορια !! τωρα ο καθενας παιζει και το δοκιμαζει και αναλογα το τι εχει !!! Σωστός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μεγάλο μείον ότι εξαφανίζονται τα zombie, κακός που το κάναν με maximum body count, έπρεπε να είναι με απόσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δεν έχει σχέση το αν κάτι είναι πειρατικό ή όχι για να δουλεύει σωστά ή όχι, οπότε σταμάτα συνέχεια να προκαλείς σχετικά με αυτό το θέμα (γιατί το έχεις ξανακάνει), το οποίο έτσι κι αλλιώς δε θέλει η διαχείριση να συζητείται και δεν έχει νόημα να συζητιέται. Άμα δε σου αρέσουν οι συνομιλητές σου απλά αγνόησε τους, μη ρίχνεις χαρακτηρισμούς δεξιά και αριστερά γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι αντιπαθής. α μπα ναι δεν έχει;Οκ. θα το κάνω και θα το ξανακάνω.Δεν προσπαθώ να με συμπαθήσετε ούτε ζήτησα να βγείτε ραντεβού μαζί μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα