Προς το περιεχόμενο

Dying Light

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παντως περα του ram usage,πολυ καλοφτιαγμενο παιχνιδι.Πολυ ατμοσφαιρικο με ωραια γραφικα,ωραιο gameplay.Να τα βλεπουνε αυτα οι μεγαλυτερες εταιρειες που εχουν παρατεμπελιασει τελευταια..Μπραβο στους πολωνους.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δε παιζει σε 32bit?

Όχι..τζιζους..!

Πως θα παίξει σε 32bit αν το min ram είναι τα 8gb...για να γίνει αυτό πρέπει να τρέχεις σε 64bit ώστε να τα βλέπει το σύστημα σου..αλλιώς με τα 32bit θα σαι στα 3.2~3.7 ...

Σοβαρα ζηταει πανω απο 8 γιγα?

Θεμα κακογραμμενου πρεπει να ειναι οταν απο θειο 11 γιγα ειναι ολο το παιχνιδι...

Δε δικαιολογειται για κανενα λογο.

Σοβαρα ζηταει πανω απο 8 γιγα?

Θεμα κακογραμμενου πρεπει να ειναι οταν απο θειο 11 γιγα ειναι ολο το παιχνιδι...

Δε δικαιολογειται για κανενα λογο.

Παίζεις και με 4 μωρέ

Πάντως το παιχνίδι τα σπάει! Όσο το παίζω, τόσο ενθουσιάζομαι!!!

Παντως περα του ram usage,πολυ καλοφτιαγμενο παιχνιδι.Πολυ ατμοσφαιρικο με ωραια γραφικα,ωραιο gameplay.Να τα βλεπουνε αυτα οι μεγαλυτερες εταιρειες που εχουν παρατεμπελιασει τελευταια..Μπραβο στους πολωνους.

Ναι είναι πολύ καλύτερο από πάρα πολλούς υποτιθέμενους ΑΑΑ τίτλους

1)πως πετάω ενα όπλο

2) πως αλλαζω equipment

Αυτά, χωρίς να μπω στο iventory

1) Backspace ή πας στο inventory και το σπας (σου έχει τα κουμπιά κάτω αριστερά)

2) Αν θες αλλαγή όπλου γίνεται είτε πατώντας το Tab μέχρι να σου βγάλει το μενού, είτε πατώντας το μια φορά

Για αλλαγή στα δευτερεύοντα όπλα πατάς το 1 μέχρι να εμφανιστεί το μενού.

εγώ δεν έχω βρει ακόμα στο controller πώς κοιτάς πίσω, αν και δεν έχω αναρωτηθεί ποτέ τι είναι πίσω μου :P

πρόσφατα πήρα upgrades για να κραφτάρω ασπίδες και χειροβομβίδες και είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον ευατό μου , ειδικά η ασπίδα που φτιάχνεται με εύκολα υλικά είναι σημαντική βοήθεια σε κάποιες μάχες

όμως συνεχίζω και αγαπώ τις molotov, ειδικά κοντρά σε ανθρώπους που έχουν σαφώς υψηλότερο ΑΙ από τα ζόμπια έχουν αποδειχτει σωτήριες

άσχετη ερώτηση, έχω βρει μέχρι στιγμής 2 πολυβόλα.. αυτά από ότι βλέπω δεν έχουν φθορά που είναι θετικό.. άρα μάλλον κρατάω το ένα και πουλάω το άλλο που είναι πιο αδύναμο (για απροσδιόριστο λόγο, είναι και τα 2 τα ίδια κατά τα άλλα)

σφαίρες όμως πού αγοράζω; ή απλά βρίσκω; εντάξει δε με νοιάζει να το κάνω shooter το παιχνίδι, αλλά μερικές φορές κάνα headshot από μακριά το χρειάζομαι..

• Like 1

σφαίρες όμως πού αγοράζω; ή απλά βρίσκω; εντάξει δε με νοιάζει να το κάνω shooter το παιχνίδι, αλλά μερικές φορές κάνα headshot από μακριά το χρειάζομαι..

Πουλάνε σε όλα τα shops ($ στον χάρτη), Rifle ammo λέγονται. Επίσης βρίσκεις από αντιπάλους που έχουν τα ίδια όπλα.

Τα σπαει οντως το game!! Μια χαρα τα παει και η 280X, γιατι διαβαζα για θεματα με AMD και ανυσηχησα. Τρελη ατμοσφαιρα και το βραδυ εκπληκτικο! Παω να αλλαξω εσωρουχο... :P

• Like 1

Εχω τωρα απο το release και παιζω μονο αυτο...Νομιζω οτι ανετα μπορει καποιος να το χαρακτηρισει Best (running) zombies game των τελευταιων ετων.

• Like 3

Μιλάς για το be the zombie? Προσωπικά το δοκίμασα για ένα τέταρτο αλλά θέλει ψάξιμο.. Είπα να το αφήσω μετά το completion του main story.. Είναι πολύ καλό πάντως και με πολύ όμορφα στοιχεία.

Εχω τωρα απο το release και παιζω μονο αυτο...Νομιζω οτι ανετα μπορει καποιος να το χαρακτηρισει Best (running) zombies game των τελευταιων ετων.

αν είχε βγει το '14 μάλλον θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά για goty, αλλά το '14 όπως έχουμε ξαναπεί δεν ήταν και πολύ καλή χρονιά

για το '15 πάντως θα το έχω όλο το χρόνο στο νου μου, παρόλο που φέτος αναμένονται πολύ δυνατοί αντίπαλοι 

σίγουρα πάντως θα είναι από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του 2015

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...