Προς το περιεχόμενο

Dying Light

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το έχω περάσει εκείνο το σημείο μαμώ.

Δεν είχα με τι να τον κατεβάσω για να το πάρω οπότε τον κορόιδεψα.

θα δω μήπως υπάρχει πάλι εκεί αλλιώς παω για το άλλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και αυτο:

EXPCalibur, απλα θελει να κρατησετε πατημενο το "F" για κανα 3λεπτο για να το παρετε. Μολις το κανετε το πτωμα θα αρχισει να καιγετε, μολις καει θα εμφανιστει και το blueprint για να μπορειτε να το φτιαξετε.2el4g7r.jpg

• Like 2

Και αυτο:

EXPCalibur, απλα θελει να κρατησετε πατημενο το "F" για κανα 3λεπτο για να το παρετε. Μολις το κανετε το πτωμα θα αρχισει να καιγετε, μολις καει θα εμφανιστει και το blueprint για να μπορειτε να το φτιαξετε.2el4g7r.jpg

Το πέταξα με το skill (δεξί κλικ) σε ένα zombie και τώρα δεν με αφήνει να το πάρω από κάτω... lol

Έχει συγκεκριμένο usage time ή κάτι τέτοιο;

Το πέταξα με το skill (δεξί κλικ) σε ένα zombie και τώρα δεν με αφήνει να το πάρω από κάτω... lol

Έχει συγκεκριμένο usage time ή κάτι τέτοιο;

Νομιζω πως δεν εχει καποιο usage time, απλα καταστρεφεται, οπως και ολα τ'αλλα malee weapons, αλλα δεν εχει repair. Δεν εχεις το BP να φτιαξεις αλλο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομιζω πως δεν εχει καποιο usage time, απλα καταστρεφεται, οπως και ολα τ'αλλα malee weapons, αλλα δεν εχει repair. Δεν εχεις το BP να φτιαξεις αλλο?

Ναι το bp το πήρα απλά δεν έχω προχωρήσει τόσο ώστε να κάνω loot Bolter Tissue. Τέσπα :P

Νομίζω αν το durability του EXPcalibur είναι 0/0 και το πετάξεις με το skill δεν μπορείς μετά να το σηκώσεις, ίσως ισχύει για όλα τα όπλα.

Πάντως αν το συνδυάσεις με το skill (hold left click) πετάει τα zombies μακρυά...πολύ φάση.

Επεξ/σία από SlackulatoR

δε μου λέτε,τα γομάρια με τα πορτοκαλί που έχουν ενα σαν σφυρί πως τα κατεβάζεις;

Πραγματικά δεν έχω επιλογή για τον συγκεκριμένο,ευτυχώς είχα το expcalibur και του έριξα 2.

lvl 6 survivor και lvl5 στα όπλα είμαι ε :-D

δε μου λέτε,τα γομάρια με τα πορτοκαλί που έχουν ενα σαν σφυρί πως τα κατεβάζεις;

Πραγματικά δεν έχω επιλογή για τον συγκεκριμένο,ευτυχώς είχα το expcalibur και του έριξα 2.

Dodge, hit, rinse & repeat :)

• Like 1

Με το skill που τους πετάς το όπλο νομίζω πέφτουν αν το κάνεις 2 φορές.

Αργότερα κάνεις craft και grenades οπότε δεν αποτελούν πρόβλημα.

με την κατανα  πατας αριστερο κλικ το κρατας το αφηνεις και με δυο εχουν φυγει . βεβαια για να παρεις κατανα πρεπει να προχωρησεις πολυ . 

ρε παιδια, δε μου αναγνωριζει την μεσαια ροδελα/κουμπι του ποντικιου μου, με αποτελεσμα να μην μπορω να το χρησιμοποιησω στα key bindings  .. το ιδιο και στο farcry 4 ..καμια ιδεα?

ρε παιδια, δε μου αναγνωριζει την μεσαια ροδελα/κουμπι του ποντικιου μου, με αποτελεσμα να μην μπορω να το χρησιμοποιησω στα key bindings  .. το ιδιο και στο farcry 4 ..καμια ιδεα?

Μήπως αν εγκαταστήσεις drivers του mouse;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα, μια απορια αν αλλαξεις πολη μπορεις να γυρισεις πισω να κανεις τα side quest's που εχεις αφησει?

Και η RAM usage καλα κρατει...

29cxnc0.jpg

ibdmww.jpg

Επεξ/σία από AnimalPlanet

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...