Xristaras12 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 το έχω περάσει εκείνο το σημείο μαμώ. Δεν είχα με τι να τον κατεβάσω για να το πάρω οπότε τον κορόιδεψα. θα δω μήπως υπάρχει πάλι εκεί αλλιώς παω για το άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Υπάρχει και αυτή η machete καβατζομενη τρελα στην οροφή και πρέπει να κλοτσήσεις το κουτί καμια 70 φορες. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Και αυτο: EXPCalibur, απλα θελει να κρατησετε πατημενο το "F" για κανα 3λεπτο για να το παρετε. Μολις το κανετε το πτωμα θα αρχισει να καιγετε, μολις καει θα εμφανιστει και το blueprint για να μπορειτε να το φτιαξετε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Και αυτο: EXPCalibur, απλα θελει να κρατησετε πατημενο το "F" για κανα 3λεπτο για να το παρετε. Μολις το κανετε το πτωμα θα αρχισει να καιγετε, μολις καει θα εμφανιστει και το blueprint για να μπορειτε να το φτιαξετε. Το πέταξα με το skill (δεξί κλικ) σε ένα zombie και τώρα δεν με αφήνει να το πάρω από κάτω... lol Έχει συγκεκριμένο usage time ή κάτι τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Το πέταξα με το skill (δεξί κλικ) σε ένα zombie και τώρα δεν με αφήνει να το πάρω από κάτω... lol Έχει συγκεκριμένο usage time ή κάτι τέτοιο; Νομιζω πως δεν εχει καποιο usage time, απλα καταστρεφεται, οπως και ολα τ'αλλα malee weapons, αλλα δεν εχει repair. Δεν εχεις το BP να φτιαξεις αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 όπα. Αν πετάξω το όπλο δεν μπορώ να το ξαναπάρω; το λέω γιατί βρήκα το glitch με το unlimited weapon etc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Νομιζω πως δεν εχει καποιο usage time, απλα καταστρεφεται, οπως και ολα τ'αλλα malee weapons, αλλα δεν εχει repair. Δεν εχεις το BP να φτιαξεις αλλο? Ναι το bp το πήρα απλά δεν έχω προχωρήσει τόσο ώστε να κάνω loot Bolter Tissue. Τέσπα Νομίζω αν το durability του EXPcalibur είναι 0/0 και το πετάξεις με το skill δεν μπορείς μετά να το σηκώσεις, ίσως ισχύει για όλα τα όπλα. Πάντως αν το συνδυάσεις με το skill (hold left click) πετάει τα zombies μακρυά...πολύ φάση. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2015 από SlackulatoR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 δε μου λέτε,τα γομάρια με τα πορτοκαλί που έχουν ενα σαν σφυρί πως τα κατεβάζεις; Πραγματικά δεν έχω επιλογή για τον συγκεκριμένο,ευτυχώς είχα το expcalibur και του έριξα 2. lvl 6 survivor και lvl5 στα όπλα είμαι ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parapas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 δε μου λέτε,τα γομάρια με τα πορτοκαλί που έχουν ενα σαν σφυρί πως τα κατεβάζεις; Πραγματικά δεν έχω επιλογή για τον συγκεκριμένο,ευτυχώς είχα το expcalibur και του έριξα 2. lvl 6 survivor και lvl5 στα όπλα είμαι ε Dodge, hit, rinse & repeat 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 δε μου λέτε,τα γομάρια με τα πορτοκαλί που έχουν ενα σαν σφυρί πως τα κατεβάζεις; Πραγματικά δεν έχω επιλογή για τον συγκεκριμένο,ευτυχώς είχα το expcalibur και του έριξα 2. lvl 6 survivor και lvl5 στα όπλα είμαι ε Με το skill που τους πετάς το όπλο νομίζω πέφτουν αν το κάνεις 2 φορές. Αργότερα κάνεις craft και grenades οπότε δεν αποτελούν πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Και με μερικές στο κεφάλι αν εχεις κάποιοrifle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 με την κατανα πατας αριστερο κλικ το κρατας το αφηνεις και με δυο εχουν φυγει . βεβαια για να παρεις κατανα πρεπει να προχωρησεις πολυ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzizzz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 ρε παιδια, δε μου αναγνωριζει την μεσαια ροδελα/κουμπι του ποντικιου μου, με αποτελεσμα να μην μπορω να το χρησιμοποιησω στα key bindings .. το ιδιο και στο farcry 4 ..καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 ρε παιδια, δε μου αναγνωριζει την μεσαια ροδελα/κουμπι του ποντικιου μου, με αποτελεσμα να μην μπορω να το χρησιμοποιησω στα key bindings .. το ιδιο και στο farcry 4 ..καμια ιδεα? Μήπως αν εγκαταστήσεις drivers του mouse; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημερα, μια απορια αν αλλαξεις πολη μπορεις να γυρισεις πισω να κανεις τα side quest's που εχεις αφησει? Και η RAM usage καλα κρατει... Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2015 από AnimalPlanet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα