d4ydr33m3r Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δεν μπορω να το παιξω λογω τεχνικων δυσκολιων αλλα καλυτερα απο οτι βλεπω, γιατι το cpu load balancing ειναι γτπ .. Παντως χωρις να εχω παιξει βλεπω τονους απο chromatic aberration στα βιντεακια ειναι αληθεια ή με γελανε τα ματια μου; Και το πως παιζει το παιχνιδι χωρις το affinity trick, ειναι απλα αστειο.. Απορω πως βγαζουν τα παιχνιδια στην κυκλοφορια ετσι.. Πραγματικα ειναι αξιο θαυμασμου οχι αποριας.. 1
tzizzz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 να το ξερουνε.. οτι οι AMD users θα παρουμε εκδικηση εγω παντως το θεμα με το memmory error / leak το ξεπερασα δηλωνοντας virtual memory στα windows
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Εγώ πάντως άμα ήμουν dev και έβγαζα game με τέτοια τέτοια λάθη θα ντρεπόμουν (ειδικά μετά από τόσα delays), ποσο μάλλον άμα users λύνουνε αυτά τα λάθη σε ώρες... 4
tzizzz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 αμα ησουν dev , θα επαιρνες το μηνιατικο σου κατι χιλιαδες ευρω και θα επνιγες τον πονο σου για τα λαθη σε γκομενακια και σκονες.. ατιμη ζωηηη 2
Alex21121988 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Ειναι τραγικο επισης να σου προτεινει η nvidia στο επισημο tweak guide της να κανεις OC στην cpu για αυτο το game, ενω θεωρει ουσιαστικα φυσιολογικο το οτι φορτωνεται με ποσοστο 100% μονο ο πρωτος πυρηνας... 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 αμα ησουν dev , θα επαιρνες το μηνιατικο σου κατι χιλιαδες ευρω και θα επνιγες τον πονο σου για τα λαθη σε γκομενακια και σκονες.. ατιμη ζωηηη Ναι ολοι οι dev πνιγονται στα ταλαρα και στις σκονες, δεν ειναι ανθρωποι καθημερινοι σαν και εμας που παλευουν με το μηνιατικο.. Εκτος και αν εννοεις τον CEO της εκαστοτε εταιρειας και κανα δυο ακομη και αυτο σε μεγαλες μονο εταιρειες και οχι στις περισσοτερες μικρομεσαιες.. Τι λετε μωρε; Δεν εχει καμια σημασια αυτο, σημασια εχει οτι ειναι απιστευτο πως ενα game περασε απο alpha/beta code σε final/release σταδιο με τετοιο performance.. Ειναι απλα για να γελας.. 1
tzizzz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 ε το λυσαμε τοτε.. τα παιχνιδια τα βγαζουν με τοσα bugs και λοιπα θεματα επειδη δεν πληρωνονται αρκετα!
Prospector8 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δλδ αμα κανεις oc το Cpu δεν μπουκώνει ο πρωτος πυρηνας? Εγω λιγο χθες που κοιταξα τι κανουν οι πυρήνες, ηταν και οι 4 around 40-50% :S Με oc στα 4.8Ghz though..
noFEARgr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Κλαψτε λιγο ακομα , για παιχνιδι που δεν εχετε καν αγορασει . Δεν το εχεις αγορασει , δεν εχεις δικαιωμα να μιλας ( ζηταω συγγνωμη σε αυτους τους ελαχιστους που το αγορασαν) Μια χαρα ειναι το perfonmance θα μπορουσε να ειναι και καλυτερο , θα μπορουσε να ειναι και πολυ χειροτερο ομως οπως εχουμε δει σε αλλα παιχνιδια. Δεν ειδα να αναφερει ομως κανεις τιποτα για το gameplay του . Το παιχνιδι κανει απιστευτη δουλεια στο να σου μεταφερει ολη αυτην την συνθηκη επιβιωσης. Ο κοσμος του ειναι πολυ μεγαλος ( μετα το μισο ανοιγει και δευτερος χαρτης πραγματικα απιστευτος ) .Το σεναριο δεν εντυπωσιαζει αλλα στηριζει το ολο φιλινκ. Η δραση ειναι πολυ καλα δομημενη .Ενα δυο ζομπι ειναι τελειως ακινδυνα - πολλα απο αυτα ομως σε εχουν φαει στο λεπτο( Για τους φιλους του walking dead θα τους αρεσει ιδιαιτερα. ) Κατι που μου εκανε εντυπωση και κανενας δεν ειδα να το αναφερει ειναι η φοβερη μεγαλη του διαρκεια. Κατι ασυνηθηστο για τα σημερινα παιχνιδια ( πλην εξαιρετέων) . Καποιος που θα κανει ολα τα side quest μαζι με το main story θα εχει να παιζει για πολλεες μερες. Το soundrack δεν ειναι κατι ιδιαιτερο αλλα βοηθαει στο ολο κλιμα. Βugs δεν συναντησα τουλαχιστον εγω, κατι που επισης ειναι αξιοσημειωτο για τα τωρινα παιχνιδια ποσο μαλλον σε ενα open world τιτλο. 9/10 απο μενα χρειαζοταν ενα τετοιο παιχνιδι. Το dead island οπως θα επρεπε να ειναι 1
fixxxer29 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Όσοι είστε με 970 και δεν έχετε καθόλου stuttering ποστάρετε αν μπορείτε τα video settings σας. Έχετε μήπως > 8 GB ram ?
Alex21121988 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Stuttering δεν εχω με το συστημα της υπογραφης. Ολα στο τερμα τα εχω εκτος του view distance που το εχω βαλει στο 50% της μπαρας. 1080p σε full screen και vsync οn.
Sakiz105 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Όσοι είστε με 970 και δεν έχετε καθόλου stuttering ποστάρετε αν μπορείτε τα video settings σας. Έχετε μήπως > 8 GB ram ? Βαλε το cpu control και επελεξε 4 cpu -> 1+2+3+4 για να παιξει σωστα
Alex21121988 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Βαλε το cpu control και επελεξε 4 cpu -> 1+2+3+4 για να παιξει σωστα Sakiz το cpu control δεν μου λειτουργει εμενα ρε συ. Δεν μου δειχνει τιποτα βασικα απο τα processes κτλ.. Γνωριζεις τι μπορει να φταιει? Το αναφερουν και αλλα ατομα το ιδιο προβλημα αλλα λυση δεν βρισκω στο διαδυκτιο
Formation Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Αυτά συμβαίνουν όταν προσπαθείς να κάνεις ένα buggy game να δουλέψει, χρησιμοποιόντας buggy 3rd party tools.Πλέον τα games δεν ειναι software με bugs. Eίναι bugs μαζί με λίγο software! 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Λίγο που έπαιξα stuttering πριν τα cutscenes και fps από 30-140 Μονο το view distance πάντως κάνει διαφορα στα fps τα αλλα είναι σχεδόν αδιάφορα...just lol, fuck scaling, και αμφιβάλλω να παίξω fps με 30 fps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα