Alastor192 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 ε κοιτα αν ειναι να με τρολλαρουν καλυτερα να το αφησω στο normal.Ουτως η αλλως δεν θελω dark souls experience σε αυτο το game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacGyver2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέχρι στιγμής όσοι το έχετε παίξει είναι καλό έχει βελτιωθεί τπτ όπως ΑΙ των zombie αν είναι να το ξεκινήσω στο Hard ή θα τον πιω; Γενικά σα παιχνίδι έχει βελτιωθεί από το original; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέχρι στιγμής όσοι το έχετε παίξει είναι καλό έχει βελτιωθεί τπτ όπως ΑΙ των zombie αν είναι να το ξεκινήσω στο Hard ή θα τον πιω; Γενικά σα παιχνίδι έχει βελτιωθεί από το original; Με βάση το κανονικό ΟΧΙ μην το παίξεις στο Hard γιατί μπορεί κάποια στιγμή να σπάσεις κανά πληκτρολόγιο, ποντίκι κλπ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacGyver2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 normal τοτε θα το ξεκινησω...Οποτε εχει βελτιωθει σα να λεμε η ΑΙ δε χαριζουν καστανα τα zompia... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Έψηνα απο την αρχή που βγήκε να αγοράσω το συγκεκριμένο παιχνιδάκι αλλα λίγο η τιμή του με αποθάρυνε , τώρα που τέλειωσα το tomb raider νομίζω πως αξίζει η αγορά του αν το βρώ και σε καλή τιμή απλα αυτο που σκέφτομαι ειναι αν αξίζει απο θέμα campaign δεν θέλω δηλαδή να ειναι αλλο ενα zombie game που απλά σκοτώνεις ανελλιπώς για το fun of it Υ.Γ : Αξίζει το Dying Light: The Following Enhanced Edition ή να πάρω το απλό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Great George Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Με βάση το κανονικό ΟΧΙ μην το παίξεις στο Hard γιατί μπορεί κάποια στιγμή να σπάσεις κανά πληκτρολόγιο, ποντίκι κλπ... True Dat ιδίως το βράδυ με το multiplay , προσπαθείς κάνεις σαν κύριος την αποστολή σου και τσουπ ένα κλαπαρχίδι αρχίζει να σε γλεντάει "δίχως αύριο" μέχρι να φτάσεις σε κανά safepoint που επί της ουσίας χάνεις άμα κάτσεις εκεί. Οπότε το Moto που είχε σαν παιχνίδι "Goodnight and Good luck" Ισχύει όσο δεν πάει ... Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2016 από The Great George 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Έψηνα απο την αρχή που βγήκε να αγοράσω το συγκεκριμένο παιχνιδάκι αλλα λίγο η τιμή του με αποθάρυνε , τώρα που τέλειωσα το tomb raider νομίζω πως αξίζει η αγορά του αν το βρώ και σε καλή τιμή απλα αυτο που σκέφτομαι ειναι αν αξίζει απο θέμα campaign δεν θέλω δηλαδή να ειναι αλλο ενα zombie game που απλά σκοτώνεις ανελλιπώς για το fun of it Υ.Γ : Αξίζει το Dying Light: The Following Enhanced Edition ή να πάρω το απλό ? Απο τα καλυτερα παιχνιδια του ειδους αλλα και γενικα.Το enchanced edition να παρεις καπου το πηρε το ματι μου προχτες σε κλειδαδικο 30 ευρω.Πολυ καλη τιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Αν κάποιος αγοράσει τώρα το Dying Light μαζί με το Season Pass.. θα έχει και το The Following? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 αρκετα δυσκολο μου φαινετε εως τωρα !! απλα οποιος θελει να το παιξει τελειωνεις το prologue του κανονικου γιατι αλλιως δε ξεκιναγε !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 το πιθανότερο είναι οτι έχει απαντηθεί. Εαν αγοράσω την enhanced edition περιέχει τα πάντα μέσα; ολα τα DLC κλπ; Ευχαριστώ. θέλω να το ξεκινήσω απο την αρχή να παίξω ολο το campaign κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacGyver2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 το πιθανότερο είναι οτι έχει απαντηθεί. Εαν αγοράσω την enhanced edition περιέχει τα πάντα μέσα; ολα τα DLC κλπ; Ευχαριστώ. θέλω να το ξεκινήσω απο την αρχή να παίξω ολο το campaign κλπ. Ναι, φίλε μου! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Το πήρα τελικά το παιχνιδάκι ελπίζω να με κρατήσει οσο αφορά το campaign Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Παιδες οποιος θελει ας με κανει add Dy1ngW1sh..Επισης προσπαθω να βγαλω ενα achievement που θελει να κανεις 5 quest με τους 3 ιδιους παιχτες...Εχω φαρμαρει 5 αποστολες που περιμενουν να τις παραδωσω απλα δεν βρισκω 3 ατομα να μπουνε στο παιχνιδι μου να τελειωνει αυτο το ατιμο achievement γιατι οσες φορες δοκιμασα να το βγαλω στο public παντα καποιος κανει drop out η τρωει dc. Οποτε οποιος αλλος θελει το achievement ας με κανει add. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδιά, εκεί που σε ρωτάει αν θες την online εμπειρία ή τη μη online επέλεξα το 1ο και πλέον μετά κολλάει. Δε θέλω online, θέλω απλά το campaign, πώς το αλλάζω; Έχει αποστολές ή απλά περιφέρεσαι πάνω κάτω; Ωραίο φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέχρι στιγμής το απολαμβανω και το παίζω μόνο single player και κάνω αρκετά από τα side quests και μετά το main story Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα