xouskarle Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Όσοι λέτε πως σας ήρθε το mail με τον κωδικό, τι ώρα κάνατε την παραγγελία;
haris013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Όσοι λέτε πως σας ήρθε το mail με τον κωδικό, τι ώρα κάνατε την παραγγελία; εγώ χθές κατά της 2:50 το βράδυ,βλεπω την τιμή και μένω κάγκελο,κάνω επιτόπου πληρωμή μεσω paypal και μου έρχεται ο κωδικός.στης 3:00 περίπου τον βάζω στο steam και μου ενεργοποιήται το game στο library
gamanos Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 10 και κάτι το πρωί μου ήρθαν τα mail, λίγο πριν η παραγγελία. Κατέβηκε στο στεαμ και είναι κομπλέ.
Phoenix7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Παιδια οπιος προλαβε,προλαβε.. την εφτιαξαν την τιμη πλεον Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
fearwhatnow Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Παιδια οπιος προλαβε,προλαβε.. την εφτιαξαν την τιμη πλεον Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App Που την εφτιαξαν? 1.89Ε ειναι ακομη. Τωρα παλι το τσεκαρα.
Phoenix7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Παιδια οπιος προλαβε,προλαβε.. την εφτιαξαν την τιμη πλεον Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App Που την εφτιαξαν? 1.89Ε ειναι ακομη. Τωρα παλι το τσεκαρα. Ααα εμενα το εμφανιζει 11 πλεονΑποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
haris013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Ααα εμενα το εμφανιζει 11 πλεονΑποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App και εμένα στα 11 το δίχνει
eko13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Τα πραγματα ειναι απλα, το ελληνικο σαητ προσεφερε επιπλεον εκπτωση 10 ευρω (με βαση ομως την παλια τιμη...) Οταν η τιμη πηγε για αυτο το ΣΚ 11,89, μειον τα 10, πηγαινε 1,89! Οσοι προλαβανε, προλαβανε, με το εμαηλ που τους στελνατε, απλα τους "ξυπνησατε" και το διορθωσαν. Τελος η προσφορα, μπορει να ξανανοιξει το προηγουμενο τοπικ με 11,89 ουτως ή αλλως εκει γραφτηκε πρωτα για το 1,89... Απλα το περιεργο ειναι γιατι οσοι βαζανε διαφορετικο Email δεν πηρανε κωδικο... Εγω τον πηρα και παιζω μια χαρα... Λογικα οσοι δεν τον πηραν, θα τους γινει επιστροφη...
Phoenix7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Τα πραγματα ειναι απλα, το ελληνικο σαητ προσεφερε επιπλεον εκπτωση 10 ευρω (με βαση ομως την παλια τιμη...) Οταν η τιμη πηγε για αυτο το ΣΚ 11,89, μειον τα 10, πηγαινε 1,89! Οσοι προλαβανε, προλαβανε, με το εμαηλ που τους στελνατε, απλα τους "ξυπνησατε" και το διορθωσαν. Τελος η προσφορα, μπορει να ξανανοιξει το προηγουμενο τοπικ με 11,89 ουτως ή αλλως εκει γραφτηκε πρωτα για το 1,89... Απλα το περιεργο ειναι γιατι οσοι βαζανε διαφορετικο Email δεν πηρανε κωδικο... Εγω τον πηρα και παιζω μια χαρα... Λογικα οσοι δεν τον πηραν, θα τους γινει επιστροφη... Ισχύει αυτό που λέει παιδιά , και εγώ το πρόλαβα και αρκετοί φίλοι μου που τους ειδοποίησα , και το αγόρασαν χωρίς κανένα πρόβλημα πάντως,τώρα όσοι έχετε πρόβλημα με το e-mail, ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνουν οι υπόλοιποι
tiestointhemix Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Με εμας που αγορασαμε στο 1.89 τι θα γινει? Εγω προσωπικα εστειλα email και στους 2 και στο fm greece και στη nexway φυσικα κανεις δε μπηκε στο κοπο να απαντησει.. Τι ειμαστε κοροιδα να χαριζουμε 2 ευρα εδω και εκει? Αν μεχρι το βραδυ δε δω φως θα πεσει disputara 2
krokos Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Με εμας που αγορασαμε στο 1.89 τι θα γινει? Εγω προσωπικα εστειλα email και στους 2 και στο fm greece και στη nexway φυσικα κανεις δε μπηκε στο κοπο να απαντησει.. Τι ειμαστε κοροιδα να χαριζουμε 2 ευρα εδω και εκει? Αν μεχρι το βραδυ δε δω φως θα πεσει disputara ναι ρε τους κλεφτες...τα λεφτα μας ρε!!!!!! τι dispute...στα δικαστηρια κατευθειαν..να κανουν παρεα στον φτερωτο γιατρο... 2
tiestointhemix Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δε ξερω αν ειναι ειρωνικο το υφος σου αλλα εγω προσωπικα δε τα διαθετω για να τα χαριζω εδω και εκει. Εσυ αν τα εχεις δικαιωμα σου και keep paying..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα