Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδες,

Εχω ενα αρχαιο λαπτοπ hp omnibook xe3 με p3 850mhz και 128mb ram(xp pro sp3). Χαλασε το netbook που ειχαν οι γονεις μου για ιντερνετ και εχουν κανει καταλυψη στο pc μου :P

Λεω σιγα, θα σηκωνει εναν browser ανετα. Τελικα ομως τα βρηκε σκουρα.

Με opera κατι γινεται αμα εχω ανοιχτη μια καρτελα. Εκτος αν ειναι το facebook.

Με chrome ή firefox ουτε καν μια καρτελα δεν μπορω να εχω. Λαγγαρει πολυ αγρια.

Τωρα ειμαι απο αυτο με Opera, ανοικτο μονο το ινσομνια και βλεπω task manager, cpu 50-100% και ραμ 5-10mb free.

Ποιον Browser λετε εσεις να βαλω μπας και μπορεσω να παιξω ξανα κανα λολ με ησυχο το κεφαλι μου? :P

Απο την αλλη σκεφτομουν για linux (κανα puppy) αλλα δεν ξερω πως να κανω εγγαταστα τους drivers για το usb wifi 

edit: τωρα που εχω ανοιχτα ινσομνια και car.gr κατι γινεται αλλα παλι λαγγαρει λιγο. γενικα μονο με το facebook εχω θεμα μου φαινεται

σορρυ αν σας πονεσα τα ματια

Δημοσ.

Πέτα το :P

Εγώ έχω desktop με p3 450mhz και 512mb ram και δε πάει πουθενά!

Έχει βαρύνει πολύ το flash δυστυχώς...

Δημοσ.

Ε οχι και να το πεταξω :P

Αμα ειναι πιασμενο το pc εχω να παιζω ενα cs τουλαχιστον :P

Ξεχασα να πω οτι δοκιμασα το K-meleon και που πεταει error πριν καν ανοιξει

Δημοσ.

Το προβλημα σου δεν ειναι στον browser αλλα στο λειτουργικο.Βαλε linux.Παρολα αυτα το hardware ως εχει θα σερφαρει με xp ΑΝ βρεις RAM, βαλε linux, το'πα;

Δημοσ.

Το να αλλαξεις λειτουργικο σε κατι τοσο παλιο δεν θα εχει αποτελεσμα, μιας και οι σελιδες που επισκεπτεσαι θα ειναι οι ιδιες και το flash εχει τα ιδια χαλια και στο λινουξ.

Εκτος απο το να το ξεχασεις για browsing το συγκεκριμενο, μπορεις να του βαλεις εναν browser που θες (πχ opera) και να επισκεπτεσαι τις mobile εκδοσεις των σελιδων (οποιες εχουν). Σιγουρα δεν ειναι το ιδιο με τις κανονικες σελιδες, αλλα φορτωνουν πολυ πιο γρηγορα και καταναλωνουν λιγοτερη μνημη.

Για το ασυρματο σου διαβασε λιγα απο οτι λεω εδω

http://www.insomnia.gr/topic/437309-hardware-και-drivers-στο-linux/

Δημοσ.

Αχα. Ευχαριστω για τον οδηγο. 

Δλδ ουτε μικρη διαφορα και με λινουξ ετσι? 

Με εχουν τρελανει εδω γιατι...

Απο την αλλη μια γρηγορη ερωτηση. Το νετμπουκ που χαλασε πετουσε μπλε οθονες λιγο αφου μπει σε παραθυρα. Αλαξα σκληρο και ραμ, εκανα φορματ αλλα παλι τα ιδια. Λετε να ειναι η μητρικη? Τεριαζουν μητρικες απο αλλα νετμπουκ? Γιατι ενας φιλος εχει μια απο ενα asus(εμενα ειναι lg).

Δημοσ.

Αχα. Ευχαριστω για τον οδηγο. 

Δλδ ουτε μικρη διαφορα και με λινουξ ετσι? 

Με εχουν τρελανει εδω γιατι...

Απο την αλλη μια γρηγορη ερωτηση. Το νετμπουκ που χαλασε πετουσε μπλε οθονες λιγο αφου μπει σε παραθυρα. Αλαξα σκληρο και ραμ, εκανα φορματ αλλα παλι τα ιδια. Λετε να ειναι η μητρικη? Τεριαζουν μητρικες απο αλλα νετμπουκ? Γιατι ενας φιλος εχει μια απο ενα asus(εμενα ειναι lg).

Μπορεί να ήταν κάρτα γραφικών (που είναι ενσωματωμένη στην μητρική άρα μητρική :P)

Και γιατί δεν σου δίνει το netbook του?

Ποια η διαφορά να σου δώσει τη μητρική?:P

Που πιθανώς δεν θα κάνει...

Δημοσ.

Γιατι ειχε μονο σκληρο, ραμ και μητρικη. Ραμ και σκληρο ειναι σου σας ελεγα οτι δοκιμασα πριν.

Ελπιζω να ταιριαζει 

Δημοσ.

Παιδιά κάποιος που ξέρει από puppy λιγο.

Άνοιξα το εικονίδιο connect. Πάτησα wireless και το αναγνώρισε κανονικά το στικακι. Μπενω. Κάνω scan, μπενω στο WiFi μου και με βγάζει network wizard. Πατάω wpa2, βαζω τον κωδικό και πατάω use this profile. Και μετά με πετάει error. Ξέρει κανείς τΙ κανω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...