Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να ρωτησω το εξης:

μπορω να κανω αιτηση ειτε σε καποιον παροχο κινητης τηλεφωνιας/ειτε με εισαγγελικη παρεμβαση και να μαθω το περιεχομενο των διαλογων που ειχε αυτος ο καποιος με καποιον αλλον στο κινητο του, η ακομα να εχω και το περιεχομενο των sms του?

και ολα αυτα σε περιπτωση διαζυγιου ωστε να εχω στοιχεια για να βγει κατα του?

Δημοσ.

δεν καταγραφονται, δηλ δεν εχουμε τον τεχνολογικο εξοπλισμο, κοστιζει, ειναι θεμα χωρητικοτητας η απλα δεν γινεται καποιος να προμηθευτει με ολο το περιεχομενο των συνομιλιων?

• Moderators
Δημοσ.

Θελω να ρωτησω το εξης:

μπορω να κανω αιτηση ειτε σε καποιον παροχο κινητης τηλεφωνιας/ειτε με εισαγγελικη παρεμβαση και να μαθω το περιεχομενο των διαλογων που ειχε αυτος ο καποιος με καποιον αλλον στο κινητο του, η ακομα να εχω και το περιεχομενο των sms του?

και ολα αυτα σε περιπτωση διαζυγιου ωστε να εχω στοιχεια για να βγει κατα του?

Αν το παμε τεχνολογικα, δε θεωρω πως ειναι αδυνατον να γινει καταγραφη των sms. Στην πραξη ωστοσο δεν μπορω να δεχθω πως οι παροχοι κρατουν αρχειο μηνυματων. Επισης δε μπορω να πιστεψω πως κρατουν αρχειο απειρων τηλεφωνικων συνομιλιων (αυτο δεν ξερω αν ειναι δυνατον να γινει).

Γενικα μιλωντας τωρα, αν παρουμε το εντελως συνομοσιολογικο σεναριο να γινεται αυτο, δεν ειναι δυνατον να το παραδεχθει ποτε κανεις.

Αντιλαμβανεσαι πως αν οι ελληνικοι παροχοι μπορουσαν να κανουν κατι τετοιο, τοτε θα μπορουσαν να κανουν το ιδιο και οι παροχοι του εξωτερικου. Νομιζω πως ετσι θα υπηρχε και εξαλειψη της τρομοκρατιας ξερωγω.

Οποτε ρεαλιστικα μιλωντας πλεον, η απαντηση που μπορω να σου δωσω ειναι, οχι, δεν μπορεις να κανεις αιτηση κλπ για να μαθεις το περιεχομενο των συνδιαλεξεων ή/και των sms καποιου αλλου.

Απο κει και περα, δε χανεις τιποτα απολυτως να καλεσεις στο αρμοδιο τμημα του παροχου που σε ενδιαφερει και να ζητησεις να μαθεις αν ειναι εφικτο κατι τετοιο μεσω εισαγγελικης παρεμβασης.

Δημοσ.

απο την αλλη, σιγα που σε καθε διαζυγιο η καθε κυρια να ζηταει τους διαλογους του αντρα της.

δυσκολα.... ε?

για λογους εθνικης ασφαλειας και τρομοκρατιας, ισως, ε?

• Moderators
Δημοσ.

απο την αλλη, σιγα που σε καθε διαζυγιο η καθε κυρια να ζηταει τους διαλογους του αντρα της.

δυσκολα.... ε?

για λογους εθνικης ασφαλειας και τρομοκρατιας, ισως, ε?

Αυτο λεω, ακομα και για λογους εθνικης ασφαλειας και τρομοκρατιας, μου φαινεται εξαιρετικα δυσκολο.

Δημοσ.

φιλε εστω πως γινοταν οπως ειπες θα γινοταν με εισαγγελικη παρεμβαση. ο εισαγγελεας ομως γιατι να αποφασισει κατι τετοιο; επειδη ο χ ενδιαφερομενος θελει να αποδειξει τις υπονοιες του; δυσκολο

Sent from my iPhone using Insomnia .. γιατι μπορω!

Δημοσ.

Απο οποια πλευρα και να το δεις δεν υπαρχει πιθανοτητα να διαλευκανεις την υποθεση με τον τροπο που σκεφτεσαι, οποτε παρτο αλλιως νομικα.

Πρωτον, γιατι (υποτιθεται οτι) οι εταιρειες δεν καταγραφουν συνομιλιες/μηνυματα κλπ.

Δευτερον, γιατι και να κατεγραφαν, ο εισαγγελεας δεν δινει εντολη για ψυλλου πηδημα, οπως πχ να κερδισουμε το διαζυγιο απο εναν "ατακτο συζυγο". Συνηθως ο εισαγγελεας δινει εντολες οταν υπαρχουν κακουργηματικες πραξεις (ή υπονοιες για τετοιες πραξεις).

Δημοσ.

Τεχνικα γιατι λετε δεν στεκει; Τελικα μηπως μπορει μονο να παγιδευτει συγκεκριμενο νουμερο κ να παρακολουθειται; Καταγραφονται εκατομμυρια συνομιλιες καθημερινα κ μαλιστα ελλαδα;χλωμο μαλλον!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...