Προς το περιεχόμενο

Onda v818

choppersan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, ενδιαφερομαι για ενα ταμπλετ γυρω στα 100 ευρω και μου προτειναν να κοιταξω κανα κινεζικο και επεσα πανω σε αυτο. Το θελω κυριως για διαβασμα και λιγο για surfing. Το βλεπω πολυ τουμπανο τι παιζει ρε παιδια; 110 ευρω με αποστολη!
Ειναι καλο; να κανω την κινηση να το αγορασω; Αν ναι απο την σελιδα εδω περα να το παρω κατευθειαν;

http://www.onda-tablet.com/onda-v818-quad-core-7-9-inch-mini-android-tablet-hdmi-wifi-white-16gb.html

Προτεινετε μου γυρω στα 100 ενα αξιοπιστο κινεζικο αν μπορειτε :)

Επεξ/σία από choppersan
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμενα μου το δειχνει στα 135€ ,παντως ειναι σχετικα αγνωστο μοντελο και μου κανει εντυπωση οτι εχει 1GB μνημη οταν ολα τα Α31 που εχω δει ειναι με 2GB.

Αν και η onda ειναι απο τις σοβαρες εταιριες.ευκαιρεια δεν το λες.

Α και τα σαιτ με το ονομα του κατασκευαστη ΔΕΝ ειναι επισημα ή ανεπισημα μαγαζια των εταιρειων και εχουν κακο ονομα στην αγορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα μου το δειχνει στα 135€ ,παντως ειναι σχετικα αγνωστο μοντελο και μου κανει εντυπωση οτι εχει 1GB μνημη οταν ολα τα Α31 που εχω δει ειναι με 2GB.

Αν και η onda ειναι απο τις σοβαρες εταιριες.ευκαιρεια δεν το λες.

Α και τα σαιτ με το ονομα του κατασκευαστη ΔΕΝ ειναι επισημα ή ανεπισημα μαγαζια των εταιρειων και εχουν κακο ονομα στην αγορα.

Λογικα πρεπει να ξερεις. Καποιο μοντελο καλο στα 100 ευρω ξερεις; Ποια ειναι καλα site για να κοιταξω;

Επεξ/σία από choppersan

Φιλε μου ειναι σαν να ρωτας καποιον να σου πει ενα καλο αυτοκινητο για να αγορασεις  :-D

εξαρταται απο τις αναγκες σου και τι θελεις να κανεις με το ταμπλετ ,αλλο ταμπλετ θελεις αν το παιρνεις για να διαβαζεις βιβλια ,αλλο για παιχνιδια ,ταινιες κλπ.

Αξιοπιστα σαιτ ειναι με την σειρα minideal ,merimobiles ,geekbuying

Φιλε μου ειναι σαν να ρωτας καποιον να σου πει ενα καλο αυτοκινητο για να αγορασεις  :-D

εξαρταται απο τις αναγκες σου και τι θελεις να κανεις με το ταμπλετ ,αλλο ταμπλετ θελεις αν το παιρνεις για να διαβαζεις βιβλια ,αλλο για παιχνιδια ,ταινιες κλπ.

Αξιοπιστα σαιτ ειναι με την σειρα minideal ,merimobiles ,geekbuying

Κοιτα θελω ενα μεχρι 100 ευρω για διαβασμα κυριως και για serfing τιποτα αλλο γιαυτο ρωταω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...