Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ενταξει εχεις δικιο αλλα μου αρεσουν τα παλαβα κουτια :D τραγουδαει κιολας? :P :P λινκ μπορουμε να εχουμε?

Δημοσ.

22. απο θεμα ποιοτιτα κατασκευης ??

Εισαι και μεγαλουτσικος τρομαρα σου... να ήσουν 15 να το καταλαβαινα....

Ενταξυ το Zalman καλο είναι ποιοτικά αλλα τα LEPA και Corsair δεν τα φτανει.

Δημοσ.

για πες μου τι θα επαιρνες με αυτα τα χρηματα ολες η αποψεις ειναι δεκτες :)

πολυ ωρεο το zalman. trek ειναι μικρο το χερι μου στο turbo x ενοο το mixrosoft ηταν μια χαρα εχω και το http://www.dayintechhistory.com/dith/2-30-years-microsoft-mouse/ και ειναι μια χαρα παλι στο χερι μου απλα χαλασε και διπλο κλικαρει. ελπιζω να καταλαβε στο περιπου τι ψαχνω. και το zalman πολυ ορεω δεν το ειχα δει

Κουμουτσόχερα έχεις και εσύ σαν εμένα :)

Εντάξει τότε. Το g400 θα σου κάτσει πολύ πιο καλά.

Δημοσ.

Eπειδή και εγώ θα πάρω ποντίκι σε λίγες μέρες (το sidewinder έχει αρχίσει και "χάνει λάδια"), κοιτάω ή για razer deathadder '13 ή για roccat Kone+. 

Δημοσ.

Τι να σου πώ? Τα έχω δοκιμάσει και τα δυο και δεν μπορώ να αποφασίσω. Οπότε μάλλον θα πάρω και εγώ το kone+ για τον μοναδικό λόγο που μου φαίνεται λίγο λογικός: να πηγαίνει ασορτί με τα kave :-D

Δημοσ.

χαχαχαχα να ρωτησο και κατι αλο λεει χωραει καρτα γραφικων χωραεις 290mm θα εχω καπιο προβλημα με καμια 7870 η gtx660 η της καινουργιες nvidia?

Δημοσ.

Οι gtx 660 είναι περίπου στα 240mm και οι 7870 απο 240-270mm. Οπότε δεν παίζει πρόβλημα

Δημοσ.

επειδη ειχα roccat (οχι το Kone) σα ποιοτητα κατασκευης δε το προτεινω καθολου.... ενω το logitech ειναι πιο στιβαρο και πιο ποιοτικο ποντικι... στο πρωτο τριμηνο επεσε το αριστερο κουμπι και στο εναμισι χρονο η μεσαια ροδελα που εχω ακουσει οτι το εχουν αρκετοι το προβλημα... τωρα εχω το γ400 και ειναι πραγματικα καλο...

Δημοσ.

οκ εαν εχω καποια παραπανω λευτα σε πιο να παω λιγο πιο ακριβο mouse? και πες μου και για το κουτι...

Razer deathadder.Φιλε το εχω και μετραει πολυ αγρια.Το respawn πλεον μπορεις να το βρεις και με 30 ευρω,εκτος αν ανεβεις στα 50-60 και παρεις το 2013 edition

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...