Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στην παρεα , εδω και 3 μερες μου εσπασε τα νευρα ενα πινακακι που λεει να λαβω μερος σε διαγωνισμους κλπ κλπ , εμφανιζει μονο του υπογεγραμμενες λεξης σε οποιδηποτε σελιδα και αν πας με το ποντικι εκει πανω εμφανιζει ενα πλαισιο και λεει για καζινο, αλλες φορες να λαβω μερος σε διαγωνισμους κλπ κλπ , πως θα απαλαγω απο αυτο? τι να κανω? εχω win 8

Δημοσ.

κατέβασε malwarebytes antimalware και άφησε το να σκανάρει το σύστημα σου.

Λογικά θα στο διώξει.

σ ευχαριστω πολυ φιλε, το δοκιμαζω και σου λεω τ αποτελεσμα

edit  το κατεβασα αλλα με την γραμματοσειρα που εχει το προγραμμα δε βγαζω λεξη, σαν κινεζικα ειναι

Δημοσ.

Κάνε εγκατάσταση το πρόγραμμα στα αγγλικά. Και μην ενεργοποιήσεις το trial για την pro έκδοση.

Αλλά αυτό που λες δεν είναι μόλυνση με την κλασική έννοια. Πιθανό να μην εντοπιστεί απο το malwarebytes.

Είναι απλά ένα addon στον browser σου. Πήγαινε ρυθμίσεις και μετά στα πρόσθετα/επεκτάσεις/addons, και κάνε απεγκατάσταση το πρόγραμμα. Θα καταλάβεις ποιο είναι.

Μετά πήγαινε και στον πίνακα ελέγχου να δεις αν βρεις κάτι παρόμοιο.

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε εγκατάσταση το πρόγραμμα στα αγγλικά. Και μην ενεργοποιήσεις το trial για την pro έκδοση.

Αλλά αυτό που λες δεν είναι μόλυνση με την κλασική έννοια. Πιθανό να μην εντοπιστεί απο το malwarebytes.

Είναι απλά ένα addon στον browser σου. Πήγαινε ρυθμίσεις και μετά στα πρόσθετα/επεκτάσεις/addons, και κάνε απεγκατάσταση το πρόγραμμα. Θα καταλάβεις ποιο είναι.

Μετά πήγαινε και στον πίνακα ελέγχου να δεις αν βρεις κάτι παρόμοιο.

δε το βρηκε το  malwarebytes , πηγα επεκτασεις δε βλεπω κατι που να συνδιαζετε με το προβλημα μου, κατι αλλο τι μπορω να κανω? ευχαριστω για την βοηθεια...

edit  κατι εσβησα απο επεκτασεις που δε με καθοταν καλα, για να δουμε αν ειναι αυτο το προβλημα, θα φανει στην πορεια

Δημοσ.

Σίγουρα δεν το βλέπεις; Εμφανίζεται σε όλους τους browsers; Αν όχι, τότε σε ποιον; Αν εμφανίζεται σε όλους, ανέβασε το αρχείο .log που θα σώσει αυτό το προγραμμα, αν κάνεις scan and save log.

http://downloads.sourceforge.net/project/portableapps/HijackThis%20Portable/HijackThisPortable_2.0.4_Rev_2_English.paf.exe?r=http%3A%2F%2Fportableapps.com%2Fapps%2Fsecurity%2Fhijackthis-portable&ts=1369328051&use_mirror=heanet

Τρέξτο ως διαχειριστής.

Δημοσ.

Σίγουρα δεν το βλέπεις; Εμφανίζεται σε όλους τους browsers; Αν όχι, τότε σε ποιον; Αν εμφανίζεται σε όλους, ανέβασε το αρχείο .log που θα σώσει αυτό το προγραμμα, αν κάνεις scan and save log.

http://downloads.sourceforge.net/project/portableapps/HijackThis%20Portable/HijackThisPortable_2.0.4_Rev_2_English.paf.exe?r=http%3A%2F%2Fportableapps.com%2Fapps%2Fsecurity%2Fhijackthis-portable&ts=1369328051&use_mirror=heanet

Τρέξτο ως διαχειριστής.

στο google chrome εμφανιζοταν, μετα απο εκεινο που διεγραψα απο τις επεκτασεις μια χαρα βλεπω μεχρι τωρα να ειναι, σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας !!!!!

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια μια βοηθεια και παλι αν μπορειτε, κατεβηκε κατι στο pc και δε μπορω να το βγαλω, ανοιγοντας το chrome η mozilla για μηχανη αναζητησης μου βγαζει μια αλλη ιστοσελιδα (omiga plus λεγετε) και δε μπορω να την βγαλω με τιποτα, εκανα τα παντα που αναφερατε πιο πανω αλλα τιποτα, μπηκα και στις ρυθμισεις του καθε browsers αλλα παλι τιποτα, καποιο αλλο προγραμμα να δοκιμασω εχουμε? καποια αλλη λυση? δεν ειναι καιρος για φορματ  :cry:

Δημοσ.

επαναφορα υπολογιστη σε προηγουμενη ημερομηνια

καλα απορω αντιβιωτικο δεν εχεις; :Ρ

επισης λιγη προσοχη οταν κανουμε εγκατασταση προγραμματα κλπ,μην τα αφηνεις σε quick H express install,συνηθως βαζουν κ ενα σκασμο απο λαλακιες.

• Like 1
Δημοσ.

Scan με το AdwCleaner και μετά από τις ρυθμίσεις του chrome κάνε μια επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις.

Όπως είπε και ο Xristaras12, όταν κάνεις εγκατάσταση προγράμματα μην πατάς συνέχεια next χωρίς να βλέπεις τι εγκαθιστά.  :)

• Like 3
Δημοσ.

επαναφορα υπολογιστη σε προηγουμενη ημερομηνια

καλα απορω αντιβιωτικο δεν εχεις; :Ρ

επισης λιγη προσοχη οταν κανουμε εγκατασταση προγραμματα κλπ,μην τα αφηνεις σε quick H express install,συνηθως βαζουν κ ενα σκασμο απο λαλακιες.

Scan με το AdwCleaner και μετά από τις ρυθμίσεις του chrome κάνε μια επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις.

Όπως είπε και ο Xristaras12, όταν κάνεις εγκατάσταση προγράμματα μην πατάς συνέχεια next χωρίς να βλέπεις τι εγκαθιστά.  :)

ευχαριστω πολυ παιδια, εκανα επαναφορα συστηματος και εξαφανηστηκε, thomas θα το εχω υποψην για την επομενη φορα, αχρειαστο να ειναι, αληθεια αυτα τα antivirus δεν κανουν δουλεια? τι να πω...........το avira εχω αλλα free ισως αυτο να λεει κατι

Δημοσ.

Τρέξε το προγραμματάκι δεν χρειάζεται install και το scan του διαρκεί 10 δευτερόλεπτα maximum.

Τα anti-virus δεν είναι για αυτή τη δουλειά. Η δουλειά τους είναι να αποτρέπουν πιο σοβαρές απειλές για το PC. Αυτό που μπήκε στο σύστημα σου δεν είναι κάτι το σοβαρό που θα σου δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα. Μπορεί όμως άμα μαζευτούν πολλά τέτοια προγράμματα οι επιδόσεις του υπολογιστή να μειωθούν αρκετά.

• Like 1
Δημοσ.

Τρέξε το προγραμματάκι δεν χρειάζεται install και το scan του διαρκεί 10 δευτερόλεπτα maximum.

Τα anti-virus δεν είναι για αυτή τη δουλειά. Η δουλειά τους είναι να αποτρέπουν πιο σοβαρές απειλές για το PC. Αυτό που μπήκε στο σύστημα σου δεν είναι κάτι το σοβαρό που θα σου δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα. Μπορεί όμως άμα μαζευτούν πολλά τέτοια προγράμματα οι επιδόσεις του υπολογιστή να μειωθούν αρκετά.

το ετρεξα και αυτο, παλι βρηκε κατι, τι γινετε πολυ σαβουρα, ενα μηνα δεν εχω που εκανα format , που να εμπαινα και σε πονηρα site, θας μας εβγαινε off το εργαλειο

Δημοσ.

να σαι καλα γιατι κ εγω το εψαχνα το συγκεκριμενο και δεν θυμομουν ΚΑΘΟΛΟΥ πως λεγοταν!

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα παληκαρια, ανοιγοντας μια σελιδα στο chrome για αγορες πχ car.gr - e-shop.gr μου βγαζει ενα παραθυρακι κατω απο την εικονα του αντικειμενου που πωλειτε για να κανω αγορα απο ebay , μου βγαζει αυτην την επιλογη, http://prntscr.com/46srxj, αναλογα με το αντικειμενο που πωλειτε βγαζει κατι παραπλησιο οπως ειπα για αγορα απο ebay, πως φευγει αυτο? στις επεκτασεις δεν υπαρχει κατι,ποια ειναι η αποψη σας? ευχαριστω εκ των προτερων.

edit τελικα ειχε επιλογη πατωντας πανω σε αυτο για απνενεργοποιηση, τι ηταν αυτο? γνωριζει καποιος? με την απενεργοποιηση που εκανα μηπως υπαρχει κατι κρυφο που δε το γνωριζω?

Επεξ/σία από arma1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...