Millennium Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι μονο που τωρα το εχει γυρω στα 30 ευρω και δεν συμφερει καθολου! To βγάζουν σχετικά συχνά πάντως σε προσφορά από όσο έχω κοιτάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω ενα κουπόνι 50% για το payday2 στο steam (λήγει στις 29 του μηνα) οποίος το θέλει ας μου στειλει ενα μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raikkonen86 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα σας. Χρειαζομαι μια βοηθεια. Μετα το προσφατο music update στο payday το παιχνιδι εχει γινει τελειως unplayable... Δεν μπορω να συνδεθω σε κανενα lobby, οταν ξεκιναμε ενα job crashari και οταν καταφερνω να παιξω συνηθως χανει την συνδεση με τον host... Νομιζω οτι ισως φταιει το hoxhud γιατι βλεπω στο group στο steam οτι ολοι παραπονιουνται για κρασαρισματα... Υπαρχει καποια λυση??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 PAYDAY 2 Gets Free Content Update That Will Introduce A Playable “John Wick” Character Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Το εχει το steam 6.99 για όποιον θέλει.Αν και το είχε βάλει γύρω στα 5,49 σε προηγούμενες προσφορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Το πήρα τώρα στο exploration sale, μαζί με κάποια dlc (hotline miami ftw). Πολύ ωραίο και δεν το περίμενα τόσο. Λίγο μπάχαλο αν δεν υπάρχει τύπος με voice chat να ρίχνει καμια οδηγία, ακόμα δεν έχω βγάλει stealth mission, έτσι όπως τρέχουν σαν ούγκανοι. κάντε κανένα add αν παίζετε ακόμα, profile εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Το πηρα με την προσφορα στα 5.49 και εχω πωρωθει,πολυ καλυτερο απο το πρωτο,το εχω καταευχαριστηθει 3 ωρες τωρα,τα dlc ειναι παρα πολλα και με εχουν μπερδεψει αλλα δεν θα ασχοληθω με αυτα απο τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paragontikos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 καλα αυτο το παιχνιδι βγαζει πιο πολλα updates και απο το dota, καθε φορα που ανοιγω steam παντα κατι κατεβαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisaerox Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Απίστευτο παιχνίδι. Εμένα όμως δεν μου αρέσει και τόσο το stealth. Μαρεσει τέτοια φάση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raikkonen86 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Απίστευτο παιχνίδι. Εμένα όμως δεν μου αρέσει και τόσο το stealth. Μαρεσει τέτοια φάση Overkill... pfffffffffffffffffffff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaurosPiraths Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΥΘΗΚΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Free weekend και -75% sale το παιχνίδι πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα