xtrmsnpr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Καλά, έπρεπε να κάνω stream χθες, να δείτε XtrmSnpr σε stealth mission. (ή να ακούτε εμένα να ωρύομαι) άμα είναι παλιοπαίχνιδο και πετάει κάποιος nades τί να κάνω,gone rogue ? πρέπει να το ξανακάνουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tpal12 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ρε μονο payday παιζω και ομαδα δεν εχω.Οποιος θελει ας κανει.Λεβελ 89 ειμαι TPAL12(GR) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raikkonen86 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Παιδια εχω 10 euro στο steam wallet μου. Να παρω το payday 2 μαζι με οτι dlc μπορεσω? Αξιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Ναι αξίζει αν σου αρέσουν τα fps. Για τα DLC δεν ξέρω αν αξίζουν, ας πει κάποιος που ξέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vilain20 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Εμένα μου βγάζει συνεχώς 'connection to the host has been lost' μετά από λίγο όταν μπαίνω σε άλλους μόνο 4αδα premade με φίλους μπορώ να παίξω γιατί έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Εμένα μου βγάζει συνεχώς 'connection to the host has been lost' μετά από λίγο όταν μπαίνω σε άλλους μόνο 4αδα premade με φίλους μπορώ να παίξω γιατί έτσι? Αυτο εχω ρωτησει και εγω ποιο πισω αλλα κανεις δεν ξερω απο οτι φαινεται..και ναι μας το κανει σε ολους και ειναι σπαστικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourt71724 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Αν θέλει κανένας να κάνουμε κανα ματσάκι κάντε με add. Kourt71724 ( Γιωργος ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Σου στέλνω σημερα. Ακόμα και σε νορμαλ αποστολές αν είσαι μικρό lvl σου βγαίνει η πίστη. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourt71724 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Το είχα πάει καλά με λογαριασμό φίλου από 4lvl στα 30+ Lvl. Από τότε που το πείρα για μένα δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raikkonen86 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Μαγκες οποιος θελει να παιξουμε μαζι ZuperMan95 λεγομαι καντε με add γτ χρειαζομαι βοηθεια! EDIT:Γουσταρει κανεις να κανουμε κανα game τωρα? Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2014 από Raikkonen86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Βίντεο με gameplay απο τα τελευταία dlc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SearchEngine Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια σκεφτομαι να το αγορασω και βρηκα αυτο το key: http://www.code4game.com/payday2.html?a_aid=4faab6df4bc73¤cy=EUR&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop Ειναι αξιοπιστο καταστημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raikkonen86 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Κοιτα επειδη δεν το ξερω το συγκεκριμενο site θα σου προτεινα να περιμενεις καμια προσφορα στο steam... Eγω πχ το πηρα με 6 ευρω το payday... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SearchEngine Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι μονο που τωρα το εχει γυρω στα 30 ευρω και δεν συμφερει καθολου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια σκεφτομαι να το αγορασω και βρηκα αυτο το key: http://www.code4game.com/payday2.html?a_aid=4faab6df4bc73¤cy=EUR&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop Ειναι αξιοπιστο καταστημα? Κοιτα επειδη δεν το ξερω το συγκεκριμενο site θα σου προτεινα να περιμενεις καμια προσφορα στο steam... Eγω πχ το πηρα με 6 ευρω το payday... χώσου ναι άφοβα..Έχω πάρει 7 παιχνίδια από κει,κανένα πρόβλημα(αλλά μη ρωτάς εδώ γιαυτά τα καταστήματα,γράψε στο θέμα με τις γκρίζες ζώνες) τώρα για προσφορές μάλλον σε κανά μήνα,στο halloween,black friday αν θέλεις να περιμένεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα