Προς το περιεχόμενο

PayDay 2

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τις τελευταίες 4ώρες αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα..Φόρτωσα στην paysafe €€ και πήγα από το steam να το πάρω,μου βγάζει σφάλμα ότι δεν έγινε η αγορά..

Μετά από κανα 30λεπτο πήγα να δοκιμάσω,και είδα ότι έλειπαν τα χρήματα από τον λογαριασμό..επικοινώνησα με την paysafe και μου είπανε ότι ίσως να έχουν πρόβλημα στο δίκτυο και ότι σε 2 ώρες είτε θα έχουν γυρίσει τα χρήματα στον λογαριασμό μου είτε θα γίνει η αγορά κανονικά και θα λάβω τα προϊόντα μου..

Πέρασαν οι ώρες και τίποτα,στο paysafe φαίνεται η αγορά να έχει γίνει,μου το επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι,και τώρα έστειλα ticket στην steam,για να μου στείλει το παιχνίδι τελικά ή να γίνει refund..Δεν ξέρω τί άλλο να κάνω..

Εσείς κάποια ιδέα;Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για οσους κλειδωνει το fps/hz στα 24 με αναλυση 1920χ1080

καντε αυτo

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2463297

δουλεψε και σε μενα..

Υ.Γ αν ειναι μαζευτειτε να παιξουμε καμια 4αδα να λιωσουμε λιγο :P

Εγω το πηρα απο θειο,αν θες κανε με add στο steam.Το παιχνιδι γαμαει αλλα μονο για 4αδες με skype.Για sneaky καταστασεις.Παντως πολλα τα 30 ευρω για αυτο το παινχιδι,εκτος και αν βαλουν επιπλεον αποστολες γιατι ειναι λιγες.

τις τελευταίες 4ώρες αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα..Φόρτωσα στην paysafe €€ και πήγα από το steam να το πάρω,μου βγάζει σφάλμα ότι δεν έγινε η αγορά..

Μετά από κανα 30λεπτο πήγα να δοκιμάσω,και είδα ότι έλειπαν τα χρήματα από τον λογαριασμό..επικοινώνησα με την paysafe και μου είπανε ότι ίσως να έχουν πρόβλημα στο δίκτυο και ότι σε 2 ώρες είτε θα έχουν γυρίσει τα χρήματα στον λογαριασμό μου είτε θα γίνει η αγορά κανονικά και θα λάβω τα προϊόντα μου..

Πέρασαν οι ώρες και τίποτα,στο paysafe φαίνεται η αγορά να έχει γίνει,μου το επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι,και τώρα έστειλα ticket στην steam,για να μου στείλει το παιχνίδι τελικά ή να γίνει refund..Δεν ξέρω τί άλλο να κάνω..

Εσείς κάποια ιδέα;Ευχαριστώ.

δεν μου έχουν απαντήσει..και αγχώνομαι.. :fear:

• 3 εβδομάδες αργότερα...

1.6εκ πωλήσεις σε ένα μήνα διαβάζω.Είναι που δεν πουλάνε παιχνίδια μικρότερων ανεξάρτητων developer (που θα μπορούσαν να έχουν και εξειδικευμένο μοντέλο physics) κατά τα άλλα.

• Like 1

• 2 μήνες μετά...

To DLC υπόψην είναι δωρεάν για αυτούς που το χαν πάρει με pre-order.Και κάτι ακόμα:

anybody can play the heists so long as the host owns the DLC. So you won’t necessarily have to buy Armoured Transport to raid it. There’s a catch, though: hangers-on won’t be in a position to enjoy the resulting “cool gear”.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...