KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 καλησπερα παιδια..εχω ενα θεματακι...εχω κατι βιντεακια σε mpeg και με τον wmp παιζουν μια χαρα ομαλη η κινηση τους..οταν ομως τα ανοιγω με potplayer η ακομα περισσοτερο με τον smplayer που τον εχω σαν default τα παιζει λιιιιιγο πιο θολα και καπως σαν motion blur..σαν να παιζουν σε 1-2fps παρακατω...εψαξα τις ρυθμισεις αλλα δεν βρηκα κατι..γιατι το κανει αυτο?
TheELF Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Ανέβασε μια το αποτέλεσμα από το mediainfo πάνε view->text και κάνε αντιγραφή/επικόλληση το αποτέλεσμα στο επόμενο σου μήνυμα.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Γενικά Πλήρες όνομα : C:\Users\Administrator\Desktop\Νέος φάκελος (2)\part2.mpg Μορφοποίηση : MPEG-PS Μέγεθος αρχείου : 119 MiB Duration/String : 1mn 48s Συνολικό BitRate : 9 203 Kbps Video ID : 224 (0xE0) Μορφοποίηση : MPEG Video Format_Version : Version 2 Format_Profile : Main@Main Format_Settings_BVOP/String : Ναι Format_Settings_GOP : M=3, N=12 Duration/String : 1mn 48s Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 8 764 Kbps BitRate_Maximum/String : 9 100 Kbps Πλάτος : 720 εικονοστοιχεία Ύψος : 576 εικονοστοιχεία Λόγος εικόνας : 16:9 Ρυθμός ανανέωσης πλαισίου : 25,000 fps Στάνταρ : PAL ColorSpace : YUV ChromaSubsampling : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bits ScanType/String : Διαπλεκόμενη σάρωση ScanOrder/String : Top Field First Bits/(Εικονοστοιχείο*Πλαίσιο) : 0.845 TimeCode_FirstFrame : 00:00:00:00 TimeCode_Source : Group of pictures header StreamSize/String : 113 MiB (95%) Ήχος ID : 189 (0xBD)-128 (0x80) Μορφοποίηση : AC-3 Μορφοποίηση/ : Audio Coding 3 Format_Settings_ModeExtension : CM (complete main) Format_Settings_Endianness : Big MuxingMode : DVD-Video Duration/String : 1mn 48s Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 256 Kbps Κανάλι(α) : 2 κανάλια Θέσεις καναλιών : Front: L R Συχνότητα δειγματοληψίας : 48,0 KHz BitDepth/String : 16 bits Καθηστέριση video : -80ms StreamSize/String : 3,32 MiB (3%) Μενού αυτα ειναι τα χαρακτηριστικα απτα βιντεακια...ειναι τραβηγμενα απο καμερα.
TheELF Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Το μόνο που βλέπω είναι ότι είναι interlaced(Διαπλεκόμενη σάρωση) αυτό μπορεί να βλέπεις εσύ σαν blur. Στο smplayer μπορείς να πας στο μενού εικόνα->αποσύμπλεξη και να δοκιμάσεις κάποιο από αυτά. (Μπορείς να το ενεργοποιήσεις και σαν προεπιλογή μέσα από το κεντρικό μενού ρυθμίσεων)
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 το πρωτο δεν εχω ιδεα τι ειναι απλα παραξενευτηκα γιατι το εκανε...εισαι γιγαντας πηγα στο αποσυμπλεξη και το εβαλα στο "διπλη ροη πλαισιων" και ειναι απιστευτη η εικονα και σαν κινηση...τωρα θα ψαξω να το βαλω σαν προεπιλογη απτο μενου ευχαριστω
TheELF Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 το πρωτο δεν εχω ιδεα τι ειναι απλα παραξενευτηκα γιατι το εκανε.. Διάβασε αν σε ενδιαφέρει να μάθεις http://www.100fps.com/ Αν έχει επιλογή η κάμερα πάντως να το γυρίσεις σε progressive.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα