jordan0911 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Παιδιά έχω αυτήν την τηλεόραση @http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/114239-philips-40pfl5507m και έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους ..... Μόλις βάλω τον υπότιτλο με το ίδιο όνομα δίπλα από την ταινία μου λέει πως δεν υποστηρίζει φόρμα ήχου... χρειάζομαι κάποιο app ή διαφορετική μορφή στην ταινία??? Please help!!!!!
Evoliasmenos Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 με usb βαζεις να παιξει η γραφεις dvd???δοκιμασε η ταινια να ειναι mkv και οι υποτιτλοι srt...(σε usb) αν γραφεις dvd εγω χρησιμοποιω το convert x to dvd (απο θειο εννοειται για πληρης λειτουργειες)
makfil Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Γενικά, οι media players των τηλεοράσεων είναι για να δικαιολογούν απλά την ύπαρξή τους. Δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη αλλά, θεωρητικά, έπρεπε να παίζει την ταινία είτε από δίσκο είτε από usb.
kostas_dr Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Οι plilips έχουν απ' τους χειρότερους media player. Καμία σχέση με αυτούς της samsung ή των τελευταίων μοντέλων της LG.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα