Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχουν δημιουργηθεί μόνοι τους κάτι φάκελοι στον εξωτερικό μου τους οποίους δεν μπορώ να διαγράψω ούτε να μπώ να δω αν έχουν κάποιο περιεχόμενο,μου λέει συνέχεια η πρόσβαση δεν επιτρέπεται.

τι είναι και πως στο καλό τους διαγράφω?

post-218484-0-73093600-1369309105_thumb.png

Δημοσ.

Ποιά Windows έχεις?

7 τώρα αλλά ο σκληρός είχε περάσει απο πολλά λειτουργικά,τον έχω για backup

Δημοσ.

Τέτοιου τύπου φάκελοι έχουν δημιουργηθεί και σε μένα και όχι μόνο στον εξωτερικό μου αλλά και στον δίσκο του συστήματος.

Χρησιμοποιώ χρόνια τώρα WinXP home και μάλιστα ακόμη και μετά από format δημιουργείται εκ νέου τέτοιος φάκελος...

Δημοσ.

συνηθως ειναι απο διαφορα update - install (πχ ati,nvidia drivers , chipset intel και τετοια.)

εγω τα σβηνω αφοβα.απλα πρεπει να τα κανεις δικα σου για να μπορεσεις να τα σβησεις.

κανεισ δεξι κλικ ιδιοτητες στο καθε φακελο ξεχωριστα και περνεις ownership με ολους τους υποφακελους.μετα μπορεις να τα δεις και να τα σβησεις αν θες

Δημοσ.

συνηθως ειναι απο διαφορα update - install (πχ ati,nvidia drivers , chipset intel και τετοια.)

εγω τα σβηνω αφοβα.απλα πρεπει να τα κανεις δικα σου για να μπορεσεις να τα σβησεις.

κανεισ δεξι κλικ ιδιοτητες στο καθε φακελο ξεχωριστα και περνεις ownership με ολους τους υποφακελους.μετα μπορεις να τα δεις και να τα σβησεις αν θες

ε σε εξωτερικό δίσκο που έχω για backup είναι αυτοί,δεν νομίζω να έχουν κάτι που να μου χρειάζεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...