nikos_greece Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 καλησπερα παιδια....εχω ενα σκληρο και ενω δουλευε κανονικα ξαφνικα δε μου τον αναγνοριζει ενω σε αλλουσ υπολογιστες λειτουργει κανονιικα...μηπως μποριτε να με βοηθησεται????(ADATA CLASIC CH94)
TheELF Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Αν έχεις windows πάτα το πλήκτρο win(start) κράτα το πατημένο και πάτα το r ,στο παραθυράκι γράψε diskmgmt.msc (κάνε copy/paste) εκεί λογικά θα σου τον εμφανίζει,θα τον καταλάβεις από το μέγεθος του,κάνε δεξί κλικ πάνω του και δώσε του γράμμα μονάδος.
nikos_greece Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 και μετα θα τον εμφανιζει???γιατι μεχρι χθεσ μου τον εβγαζε κανονικα?? Αν έχεις windows πάτα το πλήκτρο win(start) κράτα το πατημένο και πάτα το r ,στο παραθυράκι γράψε diskmgmt.msc (κάνε copy/paste) εκεί λογικά θα σου τον εμφανίζει,θα τον καταλάβεις από το μέγεθος του,κάνε δεξί κλικ πάνω του και δώσε του γράμμα μονάδος. Αν έχεις windows πάτα το πλήκτρο win(start) κράτα το πατημένο και πάτα το r ,στο παραθυράκι γράψε diskmgmt.msc (κάνε copy/paste) εκεί λογικά θα σου τον εμφανίζει,θα τον καταλάβεις από το μέγεθος του,κάνε δεξί κλικ πάνω του και δώσε του γράμμα μονάδος. και μετα θα τον εμφανιζει???γιατι μεχρι χθεσ μου τον εβγαζε κανονικα??
TheELF Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Ε,δοκίμασε το και πες μας εσύ αν τον αναγνωρίσει ή όχι,από κάπου πρέπει να αρχίσουμε...αν δεν τον δει ανέβασε εικόνα από την λίστα με τους δίσκους μπας και καταλάβουμε από εκεί τίποτα.
nikos_greece Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Ε,δοκίμασε το και πες μας εσύ αν τον αναγνωρίσει ή όχι,από κάπου πρέπει να αρχίσουμε...αν δεν τον δει ανέβασε εικόνα από την λίστα με τους δίσκους μπας και καταλάβουμε από εκεί τίποτα. φυλε μου το εκανα (λιγο καθηστεριμενα βεβαια) αλλα δε τον βρηκε ...βρηκε τον κανονικο μου σκληρο..¨/τωρα????
TheELF Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μιας και είναι εξωτερικός δεν μπορείς να κάνεις και πολλά,αν έχει εγγύηση τον πας πίσω μπας και σου τον αλλάξουν,αν δεν έχει και θες να το ρισκάρεις ανοίγεις την θήκη,αν μέσα ο δίσκος είναι απλός sata δίσκος μπορείς να τον συνδέσεις εσωτερικά στον Η/Υ ή σε άλλη θήκη για να δεις αν το πρόβλημα είναι στην θήκη οπότε ο δίσκος θα δουλεύει κανονικά.
isay Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Αφου τον αναγνωρίζει κανονικα σε αλλους υπολογιστές δεν τιθεται θέμα εξωτερικου δισκου/θήκης/εγγύησης. niko δοκίμασε να τον συνδέσεις απευθείας σε αλλη θύρα usb. Αν εχεις/χρησιμοποιείς usb hub («πολύμπριζο για usb») βγάλε το προσωρινα και συνδεσε απευθείας το δίσκο. Βλέπουμε τη συνέχεια 1
nikos_greece Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Σωστή η επισύμανση για το πολύμπριζο. το εχω κανει...το εχω βαλει και κατευθιαν σε θηρα του pc και παλι τζιφος....(βεβαια τον εβαλα απο μπροστα αλλα δεν νομιζω να εχει σημασια....)
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 μπορει οι μπροστα να μην λειτουργουν.επισης σιγουρεψου οτι δνε εχει γινει κατι με τις usb απο το device manager.
nikos_greece Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 μπορει οι μπροστα να μην λειτουργουν.επισης σιγουρεψου οτι δνε εχει γινει κατι με τις usb απο το device manager. πωσ θα το ελενξω αυτο που ειπες απο το device manager???windows xp εχω..
Peperone Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 δεξί κλικ στο Υπολογιστής μου >Διαχείριση συσκευών. κάνε και μια ενημέρωση των drivers
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 στην διαχειριση συσκευων δες αν υπαρχει κανα θαυμαστικο η κανα ερωτηματικο σε καμια συσκευη.επισης περνα τα updates και οτι service pack υπαρχει για το λειτουργικο μπας και στρωσει.αλλιως αν μεχρι χτες στον εβγαζε κανονικα και αν ο δισκος σε αλλο pc παιζει οκ τοτε κανε system restore στο pc σου και γυρισε το πισω 2-3 ημερες μηπως και στρωσει αν το πειραξε κατι που εβαλες σαν προγραμμα ή εκανες κατι. .επισης αλλες Usb συσκευες παιζουν εκει που κουμπωνεις τον δισκο?για τα xp καλο ειναι να εχεις service pack 3.
nikos_greece Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Το έβαλα στις πίσω θήρες και Πήγα στη διαχείριση και στον υπολογιστη και ειναι όλα οκ...αλλα απο το hub και την μπροστινη δε κάνει τπτ ενώ άμα βάλω USB το βρίσκει ..!!! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα