nikoskon Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 thermal=θερμική ... θερμική πάστα θα την λέω πλέον. Η αγγλική δεν είναι τόσο πλούσια όσο η ελληνική. Οπότε η συγκεκριμένη μετάφραση δεν μπορεί να είναι ακριβής ανάμεσα στις 2 γλώσσες.
keto Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Αφηστε τα για τον μπαμπινιωτη αυτα....Το εβαλα τελικα με την μαμα(οντως κανει πολυ θορυβο κατανταει εκνευριστικο)Πρεπει να τον τρεχω σιγα-σιγα??????? διοτι 1 ωρα ημουν λιγο ιντερνετ λιγο τραγουδια κοιτουσα χαρακτηριστικα....ετρεχε στους 37-43 βαθμους επειτα πειρα την αποφαση να παιξω λιγο metro last light...ηταν στους 49 βαθμους πανω-κατω σταθερα για 5 λεπτακια που επαιζα και μετα μου εβγαλε blue screen..επισης το συστημα μου αποτελειτε μητρικη: ΑSUS M4A785-M RAM: 2X2GB KINGSTON DDR2 (400MHZ) ΓΡΑΦΙΚΑ:SAPPHIRE HD 6950 2GB GDDR5 Dirt3 Edition Επεξ/σία 23 Μαΐου 2013 από keto
TheELF Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Η αγγλική δεν είναι τόσο πλούσια όσο η ελληνική. Οπότε η συγκεκριμένη μετάφραση δεν μπορεί να είναι ακριβής ανάμεσα στις 2 γλώσσες. Δεν είναι αυτό,είναι ότι κανονικά ακόμα και στα αγγλικά λέγετε thermally conductive paste (θερμικά αγώγιμη πάστα) απλά οι άγγλοι δεν είναι τόσο κομπλεξικοί και κάνουν συντομεύσεις όπου μπορούν.
gtajunkie Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Keto ανάφερέ μας τί τροφοδοτικό έχεις και σε τί ανάλυση παίζεις. Επίσης η 6950 δεν είναι "λίγη" για το Metro;
keto Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 To τροφοδοτικο μου ειναι ενα Thermaltake TR2-500 PP (τι ρολο παιζει τι τροφοδοτικο εχω?) η αναλυση που παιζω σε ολα τα games ειναι full hd 1920x1080 Ε οχι και λιγη ρε φιλε τοσες τεχνολογιες εχει,δεν ξερω τι ακριβως κοιταν για gaming αλλα θα τα παιζει ολα πιστευω... εκανα και το can you run it και μου την εβγαλε οτι εχει τα χαρακτηριστικα που θελει και παραπανω για να το παιξει επισης να προσθεσω πως νομιζω οτι το προβλημα ειναι στις ram ενω εχω 4gb μου λεει πως 3.3 ειναι δυνατα για χρηση...μηπως φταει το οτι εχω 32-bit και θελει να το κανω 64 για να τη δεχεται ολη?
veteranos123 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 To τροφοδοτικο μου ειναι ενα Thermaltake TR2-500 PP (τι ρολο παιζει τι τροφοδοτικο εχω?) η αναλυση που παιζω σε ολα τα games ειναι full hd 1920x1080 Ε οχι και λιγη ρε φιλε τοσες τεχνολογιες εχει,δεν ξερω τι ακριβως κοιταν για gaming αλλα θα τα παιζει ολα πιστευω... εκανα και το can you run it και μου την εβγαλε οτι εχει τα χαρακτηριστικα που θελει και παραπανω για να το παιξει επισης να προσθεσω πως νομιζω οτι το προβλημα ειναι στις ram ενω εχω 4gb μου λεει πως 3.3 ειναι δυνατα για χρηση...μηπως φταει το οτι εχω 32-bit και θελει να το κανω 64 για να τη δεχεται ολη? Αν έχεις noname τροφοδοτικό μπορεί να μην δίνει αρκετό ρεύμα για την κάρτα και γι'αυτό να σου πετάει blue screen αλλά από ότι βλέπω είναι καλό. Το τροφοδοτικό σου είναι καινούργιο?
keto Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 αυτο που εχω την κανει την δουλεια του?αλλα εγω πιστευω οτι το προβλημα ειναι στις ram αλλα με τα 64-bit θα παει 4gb? μην τα κανω τζαμπα..
gtajunkie Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Αν βάλεις λειτουργικό 64 bit απλά θα "βλέπει" και τα 4GB RAM. Δεν νομίζω όμως πως αυτό φταίει για μπλε οθόνες. Η γνώμη μου είναι πως το τροφοδοτικό είναι καλό για την 6950 σε νορμαλ χρήση. Επειδή όμως το Metro είναι απαιτητικό παιχνίδι, η 6950 ζορίζεται και μάλιστα σε fullHD ανάλυση. Οπότε για να αποδώσει ζητάει περισσότερο ρεύμα και ζορίζει το τροφοδοτικό το οποίο δεν μπορεί να ανταποκριθεί και σαν αποτέλεσμα πετάει μπλε οθόνη.
keto Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 δηλαδη το προβλημα στο θεμα ειναι το τροφοδοτικο? εκγαθιστω και τα 64-bit μιας και απο οτι βλεπω σε αλλα αρθρα αυτος ο επεξεργαστης τρεχει πιο καλα εκει
.::NikoS::. Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Θερμοκρασία κάρτας είδες; Γιατι από ότι κατάλαβα οι θερμοκρασίες που αναφέρεις παραπάνω αφορούν CPU.
rfc Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Για τις bsod υπαρχει αυτο το πολυ καλο νημα Site: http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/">εδω που σου προτεινω να ξεκινησεις να βλεπεις. Και ξαναελα. Κανε τα hardware tests.
WalkerSW Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Αν το τροφοδοτικό είναι το παλιο TR-500 τοτε είναι κακιστο και ναι ίσως οφείλονται σε αυτό τα bsod. Ηταν ότι χειροτερο εχει βγαλει ποτε η ΤΤ. Ουσιαστικα ήταν τροφοδοτικο ποιοτητας DEER. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2013 από WalkerSW
rfc Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Εκτος απο τα deer του φιλου johnnie απο πανω προτεινω επισης, Q-TEC και turbo-x για πιο καλα. ααααα και lamtech
WalkerSW Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Εκτος απο τα deer του φιλου johnnie απο πανω προτεινω επισης, Q-TEC και turbo-x για πιο καλα. ααααα και lamtech Ελα ρε λαθος συνταξη...... Με έχεις για να προτεινω DEER? Ηθελα να πω οτι το παλιο TR-500 ειναι ποιοτητας deer!! 1
Antwni Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Ελα ρε λαθος συνταξη...... Με έχεις για να προτεινω DEER? Ηθελα να πω οτι το παλιο TR-500 ειναι ποιοτητας deer!! Τι είναι τώρα αυτό? Ρατσιστικό σχόλιο? τς τς τς...σα δε ντρέπετεστε λεω γω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα