Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To kindle fire hd 7'' πρέπει να ειναι πολύ καλό! Πολύ καλή κεραία wifi και καλή μπαταρία! Τώρα για τις εφαρμογές ρε παιδιά του play store που λέτε, email έχει, skype έχει, ιντερνετ φυσικά έχει, τόσο απαραίτητες είναι πια?

Δημοσ.

Δεν μου φαινεται tablet της προκοπης, αλλα αφου σε βολευει εσενα...

nzeppos δεν τα διαβάζεις όλα τα πόστ μου φάινεται B)

Τρώω ποπ-κορν τώρα και περιμένω δυναμική απάντηση :-D ^_^

• Like 1
Δημοσ.

σε αναμονή μερικές ώρες, Σε πλήρη λειρουργία μ εόλα ενεργοποιημένα χωρίς να μπει σε αναμονή και να μαυρίσει η οθόνη περιπου 3 ώρες, περιπου 3 ωρες

Αν ισχύει αυτό για τις 3 ώρες είναι τίμιο για τα λεφτά του σε σχέση με κάτι άλλα. Βέβαια με 512 ram ούτε για ζήτω δεν θα το έπαιρνα γιατί με τον καιρό θα βαρύνει πολύ και έχω εμπερία από ainol novo fire οπότε οι απαιτήσεις είναι αυξημένες.

Δημοσ.

Φυσικά. Είναι αυτό: http://www.onda-tablet.com/onda-v972-quad-core-9-7-inch-retina-screen-daul-camera-android-tablet-pc.html

Εμένα μου το έφερε φίλος απευθείας από Κίνα, αλλά το στέλνουν και άλλες σελίδες όπως pandawill, merimobiles κλπ...

Φαινεται πολυ καλο για τα λεφτα του!!! Ειναι οντως?

Δημοσ.

Πρέπει να μειωθούν ακόμα οι τιμές γιατί καραδοκεί ο ανταγωνισμός για τα καλά...

Δημοσ.

Φυσικά. Είναι αυτό: http://www.onda-tablet.com/onda-v972-quad-core-9-7-inch-retina-screen-daul-camera-android-tablet-pc.html

Εμένα μου το έφερε φίλος απευθείας από Κίνα, αλλά το στέλνουν και άλλες σελίδες όπως pandawill, merimobiles κλπ...

Φιλε μου είναι οντος τόσο καλό οσο δείχνουν τα χαρακτηριστηκά του? Περιμένω καιρό για καλή τιμή σε ταμπλετ

Δημοσ.

To kindle fire hd 7'' πρέπει να ειναι πολύ καλό! Πολύ καλή κεραία wifi και καλή μπαταρία! Τώρα για τις εφαρμογές ρε παιδιά του play store που λέτε, email έχει, skype έχει, ιντερνετ φυσικά έχει, τόσο απαραίτητες είναι πια?

Εξαρτάται την χρήση. Εγώ ας πούμε, αν το έπαιρνα, θα έβαζα και κάποια παιχνίδια να παίζει η κόρη μου. Πέρα από αυτό, θα ήθελα να έβαζα widgets, κάποιον launcher για καλύτερο customization, teamviewer, 3rd party πρόγραμμα πλοήγησης, γενικά να έχω την ελευθερία του android. Αυτά όλα γίνονται μέσω των xda, αλλά γιατί να πάρω κάτι σχετικά ακριβό,κλειδωμένο και με αδύναμο hardware, όταν υπάρχει το nexus 7 ή κάποια καλά κινέζικα με λίγο παραπάνω χρήματα;

Δημοσ.

Φαινεται πολυ καλο για τα λεφτα του!!! Ειναι οντως?

Φιλε μου είναι οντος τόσο καλό οσο δείχνουν τα χαρακτηριστηκά του? Περιμένω καιρό για καλή τιμή σε ταμπλετ

Είναι πολύ καλό. Οθόνη από τις λίγες και με 4.2.2.

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.909295

το πήρα πριν από 2 βδομάδες στο crazy sundays,,, δεν έιπα κάτι για να μην κανω διαφήμηση..Το καλυτερο έιναι ότι μπορώ να συνδέσω φλασάκι και το σκληρό μου πάνω και να διαβάσψ απευθείας αρψχεία ή να δω ταινίες που μετράει άγρια!! για αυτο και το kindle δεν με συγκινει και τόσι

thanks για το tip! Και εγώ για πολύ βασικά πράγματα το θέλω, οπότε για την τιμή του μια χαρά μου φαίνεται...Ξερεις αν μέσω του usb μπορείς να του βάλεις στικάκι για να έχεις και 3G?

Δημοσ.

thanks για το tip! Και εγώ για πολύ βασικά πράγματα το θέλω, οπότε για την τιμή του μια χαρά μου φαίνεται...Ξερεις αν μέσω του usb μπορείς να του βάλεις στικάκι για να έχεις και 3G?

δ εν ειμαι σίγουρος, δοκίμασα να βάλω ακουστικα 7.1 με usb συνδεση, ta  οποια ομως και δεν αναγνώρησε.. Το φλασάκι και τον σκληρο τ ανοιγει άνετα πααντως

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχουν κάτι kindle fire HD πάντως στις αγγελίες του insomnia με 130 ευρώ!! Εγώ που είχα και το παλιό και το HD πάντως είναι πολύ καλά. Καμιά σχέση με τα κινέζικα και τα προβλήματά τους. 220 Θα έχουν Ελλάδα το 7" και 280 το μεγαλύτερο

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...