Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μου φαινεται tablet της προκοπης, αλλα αφου σε βολευει εσενα...

50 ευρώ εχει, δεν έιναι ούτε samsung ουτε htc  αλλά εκτελεί τιςς εφαρμογές που θέλω χωρίς να κολάει, οπότε , αν έιναι να μπαίνω λίγο ιντερνετ , να βλέπω stream στο κρεβάτι μου, και  να διαβάζω κανενα περιοδικό ή βιβλίο , μου κάνει και με το παραπάνω.. Κ προσωπικά αν έιναι να μπορώ να κάνω ακριβως την ίδια σουλειά με 50 κ 400 ευρω , θα προτιμήσω τα 50

• Like 2
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

kxs14 η ανάλυση δεν είναι τραγική για να διαβάζεις pdf και να βλέπεις ταινία;Δηλαδή αν θες να δεις ένα pdf που έχει μέσα σχεδιαγράμματα ,πίνακες και αντικείμενα ,φαίνονται καθαρά;

Δημοσ.

επειδή σπουδάζω φυσική και ανοίγω συνέχεια pdf( αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που το ήθελα εξ αρχής) μπορώ να πω ότι έχω εντυπωσιαστέι, και ειδικά με την απόκριση που έχει στο zoom in / zoom out!! δεν λαγκάρει κάν!! κανει αυτόματα προσαρμογή όταν κανεις zoom ώστε να είναι όσο πιο smooth γίνεται.. προσωπικά με έχει βολέψει αφάνταστα.. Στις ταινίες δεν λέω , δεν έιναι και crystal bright HD  αλλά επειδή κυρίως βλέπω stream στο Twitch Tv  ανοίγει 1080p αναλύσεις και δεν λαγκάρει σε online streaming.. Σε ταινίες από τον σκληρό συμπεριφέρεται καλά μέχι και στις 720P. 

η οθόνη είναι μικρή και δεν φαίνεται τόσο τραγικό όσο αφήνουν τα νουμερα των αναλύσεων να φανει

Δημοσ.

αν γίνεται root και παίρνει google play store

η τιμή είναι ok και τον πίνουν οι κινεζοι

αν όχι κινέζικο με 4πύρινο cpu στα ίδια ευρα

Δημοσ.

Δεν το συζητάω, ειδικά από τη στιγμή που (σχεδόν) οτιδήποτε με πνευματικά δικαιώματα δεν παίζει στην Ελλάδα. Κι εγώ retina 4πύρινο έχω πάρει από Κίνα το οποίο αυτή τη στιγμή τρέχει 4.2.2 που κάποια "μεγάλα" ονόματα δεν θα το δώσουν ποτέ σε κάποια μοντέλα τους.

Δημοσ.

Δεν το συζητάω, ειδικά από τη στιγμή που (σχεδόν) οτιδήποτε με πνευματικά δικαιώματα δεν παίζει στην Ελλάδα. Κι εγώ retina 4πύρινο έχω πάρει από Κίνα το οποίο αυτή τη στιγμή τρέχει 4.2.2 που κάποια "μεγάλα" ονόματα δεν θα το δώσουν ποτέ σε κάποια μοντέλα τους.

Μπορείς να μας πεις ποιο μοντέλο ειναι και από πιο μαγαζί το πήρες ;;;;; αν μπορούσες και κανένα λινκ ακόμη καλύτερα.

Δημοσ.

Δεν ξεερω αλλα προσφατα πηρα ενα tablet ααπο μια προσφορα 59€ 7" και με βολεψε μια χαρα.... κ βιλια διαβαζω' κ με το amazon συνδεεται' κ εφαρμογες; πολλες παιζει καλα χωρις πολλα κολλημματα. Γιατι να δωσω παραπανω για να παρω κΑτι κλειδωμενο σε ενα καταστημα....

Δεν ξερω αλλα πανω απο 100€ για 7" ειναι πολλα για μενα ;προσωπικα...

και η μπαταρια ποσο κραταει?

Δημοσ.

και η μπαταρια ποσο κραταει?

σε αναμονή μερικές ώρες, Σε πλήρη λειρουργία μ εόλα ενεργοποιημένα χωρίς να μπει σε αναμονή και να μαυρίσει η οθόνη περιπου 3 ώρες, περιπου 3 ωρες

Δημοσ.

1. Αν ισχύει ό,τι και με τα Kindle 3, 4, Paperwhite κλπ. η παραγγελία θα γίνεται μόνο από το Amazon.com (και όχι από το .co.uk). Αυτό σημαίνει τελωνείο.

Το οποίο προϋπολογίζεται και προπληρώνεται με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, άρα ο πελάτης γνωρίζει από πριν πόσα θα πληρώσει. Ο δε εκτελωνισμός θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης και εξουσιοδότησης από τη μεταφορική εταιρεία (χωρίς επιπλέον χρέωση).

2. Περιμένω πότε θα αρχίσουν τα πρώτα σχόλια για e-readers κλπ. Για όσους δεν γνωρίζουν, "e-reader" συνηθίζεται να θεωρούνται οι συσκευές με οθόνη e-ink και όχι με backlit LCD (όπως το Fire HD).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...