xrhstos1974 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Γεια σας. Έχω αυτό το λάπτοπ και έχω το εξής πρόβλημα. Πατάω να ανοίξει, ανοίγει για λίγα δευτερόλεπτα και κλείνει. Ανοίγει για 2-3 sec μόνο και κλείνει. Δοκίμασα να βγάλω την μπαταρία και να το ανοίξω μόνο με το τροφοδοτικό αλλά και πάλι κάνει το ίδιο. Τα λαμπάκια ανάβουν όλα κανονικά κατά την εκκίνηση, δουλεύει το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή για αυτά τα sec που λειτουργεί. Έβγαλα τις μνήμες μία μία να δω αν φταίει κάποια από τις δύο αλλά τίποτα. Κάνει το ίδιο. Λέτε να είναι μητρική και να τρέχουμε?
xrhstos1974 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Με μπαταρία δεν ανοίγει καν. Μάλλον έχει πεθάνει αυτή. Ανοίγει μόνο με το τροφοδοτικό πάνω του και αυτό για πολύ λίγο. Μετά από 2-3 sec κλείνει!
coolerman Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Με μπαταρία δεν ανοίγει καν. Μάλλον έχει πεθάνει αυτή. Ανοίγει μόνο με το τροφοδοτικό πάνω του και αυτό για πολύ λίγο. Μετά από 2-3 sec κλείνει! το μέτρησες το τροφοδοτικό να δείς αν είναι λειτουργικό; αν βγάζει σωστή τάση;
xrhstos1974 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 το μέτρησες το τροφοδοτικό να δείς αν είναι λειτουργικό; αν βγάζει σωστή τάση; 19.6V Το πρώτο που έκανα ήταν αυτό.
coolerman Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 19.6V Το πρώτο που έκανα ήταν αυτό. πρόβλημα μάλλον μητρική. ρεύμα είσαι εντάξει αν βάλεις κοντά το αυτί σου(κλειστό λάπτοπ) στην πρίζα με ρεύμα ακούς κάποιον θόρυβο?
coolerman Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Όχι δεν ακούω κάτι μητρική πρόβλημα ίσως ολα εκεί "οδηγούν" εγγύηση δεν έχει;
xrhstos1974 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Όχι φίλε μου είναι παλιό. Τριών ετών σχεδόν. Θα του βγάλω και το πληκτρολόγιο σε λίγο μπας και γίνεται κανένα βραχυκύκλωμα. Έχω ανοιχτό ένα SONY που φτιάχνω τώρα, που είχαν πέσει νερά πάνω του. Το άνοιγα και κόλλαγε δεν σήκωνε το λειτουργικό. Η θερμοκρασία του επεξεργαστή έφτανε στα ύψη δεν τολμούσες να τον ακουμπήσεις. Και ας κόλλαγε το λάπτοπ μετά από λίγο έκλεινε για προστασία θερμοκρασίας. Έβγαλα το πληκτρολόγιο και όλα καλά. Κάπου βραχυκύκλωνε. Οπότε πάω για αλλαγή πληκτρολογίου. Εδώ στην περίπτωση αυτή τώρα, δεν έχω τις ίδιες ενδείξεις αλλά θα το δοκιμάσω δεν είναι τίποτα.Θα το βγάλω σε λίγο να δω τι παίζει.
coolerman Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Όχι φίλε μου είναι παλιό. Τριών ετών σχεδόν. Θα του βγάλω και το πληκτρολόγιο σε λίγο μπας και γίνεται κανένα βραχυκύκλωμα. Έχω ανοιχτό ένα SONY που φτιάχνω τώρα, που είχαν πέσει νερά πάνω του. Το άνοιγα και κόλλαγε δεν σήκωνε το λειτουργικό. Η θερμοκρασία του επεξεργαστή έφτανε στα ύψη δεν τολμούσες να τον ακουμπήσεις. Και ας κόλλαγε το λάπτοπ μετά από λίγο έκλεινε για προστασία θερμοκρασίας. Έβγαλα το πληκτρολόγιο και όλα καλά. Κάπου βραχυκύκλωνε. Οπότε πάω για αλλαγή πληκτρολογίου. Εδώ στην περίπτωση αυτή τώρα, δεν έχω τις ίδιες ενδείξεις αλλά θα το δοκιμάσω δεν είναι τίποτα.Θα το βγάλω σε λίγο να δω τι παίζει. έχει ξανά αναφερθεί ποιό παλιά το ίδιο πρόβλημα με το δικό σου στο ίδιο λάπτοπ Site: http://www.insomnia.gr/topic/448066-den-anabei-to-pavilion-dv6-2110sv/">pavilion dv6 2110sv η μητρική καινούρια απο ebay κομπλέ μαζί με τα μεταφορικά πάει 110/120 ευρώ
xrhstos1974 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Θα συνδέσω και μια εξωτερική οθόνη να δω αν σηκωθεί αν και δε νομίζω. Κοίταξα και αυτό που μου είπες.
coolerman Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Θα συνδέσω και μια εξωτερική οθόνη να δω αν σηκωθεί αν και δε νομίζω. Κοίταξα και αυτό που μου είπες. έχουν εκεί το πρόβλημα. στην κάρτα.
xrhstos1974 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Το έχεις καθαρίσει ποτέ; Δεν είναι δικό μου. Φίλος φίλου ξέρεις. Έχει αρκετή βρώμα πάνω του και αμφιβάλλω αν το καθάρισε ποτέ αυτός. Έβγαλα το πληκτρολόγιο μπας και αλλά δεν και πάλι. Ανοίγει και μετά από 2 sec σβήνει. Έβγαλα τα πάντα από πάνω. Μνήμες, σκληρό, wifi module αλλά και πάλι τίποτα. Δοκίμασα ξεχωριστά τις μνήμες, τζίφος. Μάλιστα έχοντας βγάλει και τις δύο μνήμες με το που ανάβει κάνει το γνωστό μπιπ. Η τουλάχιστον πάει να κάνει κάποια μπιπ αλλά κάνει μόνο ένα. Δεν προλαβαίνει να κάνει άλλο γιατί κλείνει το λάπτοπ. Μάλλον πάμε για μητρική.. Τι να πω...
coolerman Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δεν είναι δικό μου. Φίλος φίλου ξέρεις. Έχει αρκετή βρώμα πάνω του και αμφιβάλλω αν το καθάρισε ποτέ αυτός. Έβγαλα το πληκτρολόγιο μπας και αλλά δεν και πάλι. Ανοίγει και μετά από 2 sec σβήνει. Έβγαλα τα πάντα από πάνω. Μνήμες, σκληρό, wifi module αλλά και πάλι τίποτα. Δοκίμασα ξεχωριστά τις μνήμες, τζίφος. Μάλιστα έχοντας βγάλει και τις δύο μνήμες με το που ανάβει κάνει το γνωστό μπιπ. Η τουλάχιστον πάει να κάνει κάποια μπιπ αλλά κάνει μόνο ένα. Δεν προλαβαίνει να κάνει άλλο γιατί κλείνει το λάπτοπ. Μάλλον πάμε για μητρική.. Τι να πω... αν θας πάς σε αγορά άλλης έχει χαραγμένα/γραμμένο το Purt number επάνω στην μητρική. μην τυχόν έχεις ασυμβατότητες Site: http://www.algogo.com/store/products/HP-Pavilion-DV6%252d1000-DV6%252d1100-509451%252d001-AMD-Motherboard-Laptop-Notebook.html">σύμφωνα με το purt number που λεει 509451-001 καινούρια μαζί με μεταφορικά 110/120 Site: http://www.ebay.co.uk/itm/HP-DV6-AMD-Laptop-Motherboard-DAUT1AMB6D0-509451-001-DV6Z-1000-dv6-11-dv6-12-/150966845375?pt=Motherboards&hash=item2326533fbf">AMD Laptop Motherboard 509451-001
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα