23Optimus Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 καλησπερα παιδες ηθελα να ρωτισω τι μου προτεινεται να κανω σε αυτο το κουτι ωστε να τα αλλαξω για την ωρα σκεφτομαι τρφοδοτικο επειδη για το τουρμπο Χ με βλεπω να με παιρνει στο λαιμο του και αργοτερα εναν ssd πιστευετε η μητρικη μου μπορει ν αμπει σε ενα κουτι οπιοδοιποτε γι απαραδειγμα ενδιαφερομαι για midi tower .windows 7 ultimate 64 bitmotherboard ASUS PLP-LE (LEONITE 2)4 gb ram (3.50 gb διαθεσιμη) η μητρικη παιρνει μεχρι 4seagate baraccuda 7200 rpm 250 gbintel core 2 duo E4500 2.20 ghzati sapphire 7750 ddr5 1 gbAC 550 W turbo xοθονη samsung syncmaster 940 bw ( 19 inch 1440x900)optical drive Samsung DVD-RW SH-224BB Sata Black Bulk
AiWaaa Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Ti κανει με τον υπολογιστή και δεν σου φτάνει και θες upgrade ?
23Optimus Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 απο θερμοκρασιες ειμαι καλα απλα κατι γινεται κανει θορυβους η καρτα γραφικων τωρα αν ειναι απο τροφοδοτικο η απο εκεινη επειδη ειναι διπλα διπλα οπως βλεπεις στη φωτογραφια.. πανω απο αυτο το προβλημα και το οτι μου πεταξε μαυρη οθονη και βουιζε απο μεσα λογικα η καρτα οταν φορτωνανε τα windows.. απλα με εχει μπερδεψειγιατι τωρα λειτουργει ωστα και στα παιχνιδια ουτε καν κολλιματα μονο ζεστενεται πολυ το τροφοδοτικο.. εσυ πιστευεις να το αφηνα ετσι?
AiWaaa Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δεν αξίζει να επενδύσεις χρήματα σε τόσο παλιό hardware, Mάζεψε και άλλα και πανε σε νεο. Σου πεταξε μαυρη οθόνη ενώ ήταν ανοικτός η ενω τον άνοιγες ?
23Optimus Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 οταν το ανοιγα οταν φορτωνε το λογισμικο και πηγαινα να πατησω το κωδικο μου πεταξε μαυρο και αρχισε να κανει ενα δυνατο θορυβο λε ςνα φυσαει δυνατος αερας απο μεσα.. τωρα απο μερια τροφοδοτικου και καρτς γραφικων ακουγοταν.... μετα πατησα ρεσετ απο το κουμπυ που ανοιγει το μηχανημα αλιως δεν εφτιαχνε... μετα ολα κανονικα οπως ηταν τσεκαρα και τα παιχνιδια πως παιζει και δε ειχε καπου κολλιμα τωρα να τφαιει το τροφοδοτικο??? γιατι κατι θοριβους περιεργους ακουγα.. απο μεσα παλι απο το ιδιο σημεειο...και πιο παλια εια μαυρη οθονη οταν εκανα καμια φορα επανεκηνηση οταν εδιειχνε τη μαρκα της μητρικης εμενε με μαυρο δε ξεκιναγε αλλα οταν εκανα αναβαθμιση στους οδηγους της ατι μου δε το ξαναεμφανισε και μετα απο τοσο καιρο κανα δημηνο εκανε αυτο τωρα
Antwni Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δε καταλαβαίνω γιατί ποστάρεις ανάποδη φωτογραφία...ίσιωσε την...
AiWaaa Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Πιθανότατα τροφοδοτικό. Ειναι και turbox.. Ετσι ειναι το κουτι τυπε απο πανω δεν ειναι αναποδη φωτο. Απο θερμοκρασιες πως πας και απο υγεια του σκληρου ? 1
Antwni Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Πιθανότατα τροφοδοτικό. Ειναι και turbox.. Ετσι ειναι το κουτι τυπε απο πανω δεν ειναι αναποδη φωτο. Απο θερμοκρασιες πως πας και απο υγεια του σκληρου ? Λες να μην το ξέρω? Αλλά μας τρολλάρει απο τον Δεκέμβριο ο τύπος...Δε βαρέθηκε? Έχει ανοίξει και θέμα οπότε ας ρωτήσει εκει Τέσπα μια σημαντική ερώτηση... Η κοπέλα στην αφίσα ποια είναι? :P Δεν αξίζει να επενδύσεις χρήματα σε τόσο παλιό hardware, Mάζεψε και άλλα και πανε σε νεο. Btw υπάρχει και αυτό...
23Optimus Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 ρ εσυ το λες και σου ερχοντε ειδοποιησεις προσωπικα δε κανω τη πλακα μιυ για να τα γραφω προφανως το να παρω βοηθεια ισως>??? αν ειχα καποιον τεχνικο ευκαιρο θα ροταγα εκεινον ουτος η αλλος εδω μεσα γιαυτο το λογο δεν ειναι? να βοηθαει ο ενας τον αλλον σ εοτι ξερει αντωνη μιλας λες και σε επριξα εσενα προσωπικα.. φιλε aiwaaa απο θερμοκρασιες τωρα με καλοκαιρι ειδικα η καρτα φτανει 60ρι ευκολα με βαρια παιχνιδια και με αλλα γυρω στους 50 εδω με βιντεο στο ιντερνετ hd ανεβαινει καπου 47 φαντασου τα οιπολιπα μητρικη 20 βαθμους επεξεργαστης καθε πηρυνας 35-50 το 50 περιπου με παιχνιδι αυταγιαυτο ελεγα γι ακουτι να δω με 2 3 ανεμιστιρες μεσα και επισης νεο τροφοδοτικο ... γιατι το τουβλο X οπως το πε ενα παλικαρι στο ινσομνια δε μας τα λεει καλα σα καλοριφερ γινεται οταν παιζω παιχνιδια και ο σκληρος ενταξει σε βαση απο hd sentinel
doakes Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δε καταλαβαίνω γιατί ποστάρεις ανάποδη φωτογραφία...ίσιωσε την... Δεν ειναι αναποδη η φωτογραφια το κουτι του ετσι ειναι! Με την ψυκτρα του επεξεργαστη σχεδον να ακουμπαει στον πατο.Με τετοιο κουτι πως να εχει σωστο airflow και καλες θερμοκρασιες?
23Optimus Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 καλαα για ενα νεο κουτι κοιταω ν ατα βαλω ολα στη θεση που μπενουν τωρα πια αλα κοιταω η μηρικη μου δεν εχειπανω απο 2 θεσεις για ανεμιστιρες σηνδεσεις μονο ηια το επεξεργαστη και τονεναν που εχει το κουτι αν παρω αλο κουτι παλι για εναν ανεμιστιρα δεν εχει νοημα πιστευω εκτος και αν κανω λαθος και γινοντε πατεντες με το τορφοδοτικο και περνουν ρευμα ανεμιστιρες δε το γνωριζω αυτο
doakes Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Οι ανεμιστηρες του κουτιου φυσικα και γινεται να παρουν ρευμα απο τετραπινο molex του τροφοδοτικου.
23Optimus Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 κομπλε δηλαδη μπορω να σινδεσω μονο τουκουτιου τον βασικο που εχει διπλα στον επεξεργαστη πανω στη μητρικηκαι οτι αλο εχει με το τροφοδοτικο απο ανεμιστιρες δηλαδη ε...
doakes Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Ναι δε χρειαζεται να συνδεσεις τα case fans στη μητρικη, μπορουν να παιρνουν ολα ρευμα απτο τροφοδοτικο.
veteranos123 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δε καταλαβαίνω γιατί ποστάρεις ανάποδη φωτογραφία...ίσιωσε την... Το κουτί είναι ανάποδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα