Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα συστημα με Windows 8 PRO.

Γνησιοτατο, καινουργιο χωρις καποιο ιδιαιτερο προβλημα πλην αυτο που θα προσπαθησω συντομα να περιγραψω.

Η motherboard ειναι η ASROCK G41MH/USB3 ενω γραφικα δινει μια Asus Nvidia 210.

Το προβλημα : Ξαφνικα χωρις κατι ιδιαιτερο να δειχνει οτι κατι πηγε στραβα ή "ζοριζει" το συστημα (οπως π.χ. θα μπορουσε να ειναι ενα παιχνιδι ή κατι που ανεβαζει θερμοκρασια στην gpu) αρχιζουν "χιονακια" στην οθονη. Το προβλημα λυνεται μονο με restart.

Γενικα δεν νομιζω να ειναι θεμα hardware. Επισης ολα τα drivers και Updates ειναι up to date.

Ανεβασα ενα video για να δειτε πως ακριβως συμβαινει αυτο : 

http://www.dailymotion.com/video/x104vcx_img-0161#.UZ3MLbX-EcX

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Σαν artifacts λόγου θερμοκρασίας φαίνεται, μπορείς να τρέξεις το Gpu-z να πας στην καρτέλα sensors και να παρακολουθείς,όταν το κάνει το πρόβλημα τι θερμοκρασίες έχεις;;

• Like 2
Δημοσ.

Σαν artifacts λόγου θερμοκρασίας φαίνεται, μπορείς να τρέξεις το Gpu-z να πας στην καρτέλα sensors και να παρακολουθείς,όταν το κάνει το πρόβλημα τι θερμοκρασίες έχεις;;

Thanks για την απαντηση, θα το κοιταξω την επομενη φορα που θα το κανει να δω τι γραφει.

Απλα επειδη τυχαινει να εχω δουλεψω με hardware το ειχα ψιλο-αποκλεισει αυτο το σεναριο γιατι γενικα το κουτι εχει ικανοποιητικη θερμοκρασια αλλα και ειδικοτερα εαν οντως η gpu "καιγοταν" και αρχιζε τα "νερα", με restard και HD videos π.χ. στο καπακι (δηλαδη μεσα σε 1 λεπτο) εχω την εντυπωση οτι γρηγορα θα το ξαναεκανε.

Παντως θα το παρατηρησω να δω την θερμοκρασια την δεδομενη χρονικη στιγμη που αρχιζει το προβλημα.

Δημοσ.

Απλα επειδη τυχαινει να εχω δουλεψω με hardware το ειχα ψιλο-αποκλεισει αυτο το σεναριο γιατι γενικα το κουτι εχει ικανοποιητικη θερμοκρασια αλλα και ειδικοτερα εαν οντως η gpu "καιγοταν" και αρχιζε τα "νερα", με restard και HD videos π.χ. στο καπακι (δηλαδη μεσα σε 1 λεπτο) εχω την εντυπωση οτι γρηγορα θα το ξαναεκανε.

Συμφωνώ σε αυτό, αλλά από software είναι που αποκλείεται εντελώς να κάνει κάτι τέτοιο,μπορεί να μην είναι θερμοκρασία και να έχει κάποιο άλλο πρόβλημα ή κάρτα π.χ. με κάποιον πυκνωτή που όταν φτάσει κάποιο επίπεδο αρχίζει και κάνει αυτά τα τρελά,αν έχεις Onboard γραφικά ή πρόσβαση σε άλλη κάρτα εύκολα ελέγχεται πάντως αν είναι από την κάρτα ή όχι.

(Εκτός και αν έπεσες σε περίπτωση που ο driver στέλνει παράξενες εντολές και εμφανίζονται αυτά, αλλά πολύ χλομό κάτι τέτοιο)

Δημοσ.

49 βαθμους κελσιου η GPU...την ωρα που ξαναχτυπησε το προβλημα.

(Επισης μολις σημερα αναβαθμιστηκαν και οι drivers της nvidia στην 320.18 οποτε δεν νομιζω να ειναι θεμα driver)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...