isay Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 offotpic Δεν αντεξά άλλο, συγνώμη! Το παιδί Τα παιδιά εκτός αν ήθελες να γράφεις πεδία (π.χ. μαγνητικό πεδίο) on topic: Antoni για να καλή βοήθεια ειναι απαραίτητο να δίνεις όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς για το τι βλέπεις, τι έκανες και τι μήνυματα λάθους/προβλήματα αντιμετωπίζεις. Επίσης οι εικόνες και οι φωτογραφίες βοηθάνε πάντα πολύ. Αν είσαι φειδωλός στα λόγια, βοήθεια δεν θα πάρεις, γιατί και οι φιλότιμοι θα κουραστούν να κοιτάνε συνέχεια τη μαγική σφαίρα για να καταλάβουν τι γίνεται. 2
antoniss69 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 <p>* SPOILER *</p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p>on topic:</p> <p>Antoni για να καλή βοήθεια ειναι απαραίτητο να δίνεις όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς για το τι βλέπεις, τι έκανες και τι μήνυματα λάθους/προβλήματα αντιμετωπίζεις. Επίσης οι εικόνες και οι φωτογραφίες βοηθάνε πάντα πολύ. Αν είσαι φειδωλός στα λόγια, βοήθεια δεν θα πάρεις, γιατί και οι φιλότιμοι θα κουραστούν να κοιτάνε συνέχεια τη μαγική σφαίρα για να καταλάβουν τι γίνεται.</p> Μα πιο πανω εξηγω τι προβλημα εχω ..κ ρωταω οτι το λειτουργικο π κατεβασα για την επιοδιορθωση των windows μου δεν μου εχει την επιλογη επιδιορθωση... Sent from my iPhone using Insomnia <p>Λες κατέβασες κάτι windows. Τι windows και από που τα κατέβασες; Δεν κατέβασες το iso της έκδοσης σου, από το link που σου έδωσα;</p> Κατεβασα απο αλλο λινκ τα windows 7 64 bit home premium ...η μονη διαφορα ειναι οτι δεν ειναι ελληνικα.. Sent from my iPhone using Insomnia
antoniss69 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Τιποτα.. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα