Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πεδια καλημερα ...χτες πηγα να περασω ενα θεμα στο λαπτοπ και μολις εκανε επανεκινηση δεν μπουταρε τα windows και μου ελεγε να βαλω το cd του λειτουργικου για να κανει επιδορθωση..προσπαθησα να το βαλω σε safe mode αλλα δεν μπενει..μου βγαζει και καπιο κωδικο σαν ερορ ..αλλα δεν τον εχω τωρα μπροστα μ..τι προτεινετε;;ευχαριστω

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πεδια καλημερα ...χτες πηγα να περασω ενα θεμα στο λαπτοπ και μολις εκανε επανεκινηση δεν μπουταρε τα windows και μου ελεγε να βαλω το cd του λειτουργικου για να κανει επιδορθωση..προσπαθησα να το βαλω σε safe mode αλλα δεν μπενει..μου βγαζει και καπιο κωδικο σαν ερορ ..αλλα δεν τον εχω τωρα μπροστα μ..τι προτεινετε;;ευχαριστω<br><br>

Καμια ιδεα;;;

Δημοσ.

Δοκίμασες να βάλεις το δισκάκι για να κάνει επιδιόρθωση;;

Πες τουλάχιστον τον κωδικό του error...

Όπως τα λες, τι περιμένεις να ακούσεις δηλαδή;;; 

Δημοσ.

<p>Δοκίμασες να βάλεις το δισκάκι για να κάνει επιδιόρθωση;;</p>

<p>Πες τουλάχιστον τον κωδικό του error...</p>

<p> </p>

<p>Όπως τα λες, τι περιμένεις να ακούσεις δηλαδή;;; </p>

Θελω να ρωτησω αν μπορω να τρεξω τα ubuntu για να τραβηξω τα αρχεια μου..γιατι δεν εχω το δισκακι δεν μ το δωσανε βασικα

Δημοσ.

Κατεβάζεις  το Link.png Site: http://ubuntu-gr.org/getubuntu/download">ubuntu

Κατεβάζεις το Link.png Site: http://unetbootin.sourceforge.net/">unetbootin . Βαζεις πρώτα το cd ή το usb stick σου στον υπολογιστή και μετά τρέχεις το πρόγραμμα.

Τσεκάρεις το Diskimage,  βρίσκεις που αποθήκευσες το iso του Ubuntu και πατάς Οκ. Οταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα επιλέξεις, έξοδο και έχεις ένα έτοιμο bootable cd/usb με ubuntu. Οταν το τοποθετήσεις στο laptop θα επιλέξεις να δοκιμάσεις το ubuntu και όχι να το εγκαταστήσεις.

Για την επιδιόρθωση των windows, αν έχεις windows 7 μπορείς να δημιουργήσεις ένα bootable dvd με iso ( θα κατεβάσεις ακριβώς την ίδια έκδοση πχ home premium X64 bit )  που θα κατεβάσεις από Link.png Site: http://www.w7forums.com/official-windows-7-sp1-iso-image-downloads-t12325.html">εδώ και αντί για εγκατάσταση θα επιλέξεις repair your computer.

Ακολούθησε την μέδοθο 2 http://www.pcsteps.gr/tutorials/windows/1291-how-to-repair-faulty-windows-7-without-format

Δημοσ.

Αν δεν έχεις βάλει κάποια «ασφάλεια» από τα windows όπως το να έχει πρόσβαση μόνο ο λογαριασμός σου και κανένας άλλος,τότε ναι μπορείς να τρέξεις τα ubuntu και να πάρεις τα αρχεία σου.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις βάλει κάποια «ασφάλεια» από τα windows όπως το να έχει πρόσβαση μόνο ο λογαριασμός σου και κανένας άλλος,τότε ναι μπορείς να τρέξεις τα ubuntu και να πάρεις τα αρχεία σου.

Μαλιστα ευχαριστω...

Δημοσ.

Δοκιμασε και system restore

Δεν έχει δισκάκι windows και δεν μπορεί να μπει στα windows,με ποιον τρόπο μπορεί να κάνει restore;;;;

Δημοσ.

<p>Υπαρχει live cd για αυτη τη δουλεια. Αφου το ξερεις.</p>

Που μπορω να το βρω;;;και τα αρχεια μου θα χαθουν;;;;

Δημοσ.

τιποτα δεν χανεσε.μην αγχωνεσε.κατεβασε live cd και τραβα τα.και φορματ να κανεις με windows 7 , 8 στα κραταει ολα σαν windows.old φακελο στο c:\

Δημοσ.

<p>τιποτα δεν χανεσε.μην αγχωνεσε.κατεβασε live cd και τραβα τα.και φορματ να κανεις με windows 7 , 8 στα κραταει ολα σαν windows.old φακελο στο c:\</p>

Αυτο το live cd δεν εχω καταλαβει που μπορω να το βρω...

Δημοσ.

Τα ubuntu που σου είπε η μαγδαληνή livecd είναι.

Αν λες αυτό που λέει ο rfc(system restore disk) δεν μπορείς να το κατεβάσεις(νόμιμα) πρέπει να το κάνεις μόνος σου μέσα από τα windows ή έστω μέσα από κάποια windows αν έχεις και άλλο Η/Υ, απλά πρόσεχε να είναι τουλάχιστον στα ίδια Bit (32/64 bit). 

Δημοσ.

Τα ubuntu που σου είπε η μαγδαληνή livecd είναι.

Αν λες αυτό που λέει ο rfc(system restore disk) δεν μπορείς να το κατεβάσεις(νόμιμα) πρέπει να το κάνεις μόνος σου μέσα από τα windows ή έστω μέσα από κάποια windows αν έχεις και άλλο Η/Υ, απλά πρόσεχε να είναι τουλάχιστον στα ίδια Bit (32/64 bit).

Ααα ναι με τα ubuntu το εχω ξανακανει σε αλλο υπολογιστη..τωρα για τι δευτερο που μου λες δεν το ξερω καθολου Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...