Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...Εχω πελαγωσει απιστευτα ...εκαν εγκατασταση το 2013 ms office 64bit το ελληνικο απο cd original.

Γραφω στα ελληνικα τις λεξεις πχ "οπου" "χρονια"   για το οπου δεν μου βγαζει στον ελεγχο ορθογραφιας "όπου" αλλα ενα "οπού" και καποια αλλα ασχετα !!! Το "χρονια" το βλεπει σωστο...

Ελληνικα ειναι επιλεγμενα κανονικα στην γλωσα γραφης,ολες σωστες οι ρυθμισεις για τον αυτοματο ελεγχο ορθογραφιες... υπαρχει καποιο θεμα ?? πιστευα οτι θα ειναι πολυ καλύτερο απο το 2007...το οποιο βγαζει κανονικα τις σωστες συστασεις για ορθογραφια. και τα 2 fresh install

Δημοσ.

Αυτό που περιγράφεις μοιάζει πολύ περίεργο για τη συγκεκριμένη εφαρμογή, από τη γνωστή σουίτα, την οποία χρησιμοποιώ πάρα πολλά χρόνια, χωρίς να έχω φτάσει ακόμη στη συγκεκριμένη έκδοση.

Γράφεις μεν "το ελληνικό από cd original" αλλά είναι η ελληνική έκδοση ή η αγγλική με πρόσθετο το πακέτο της ελληνικής γλώσσας;

Δημοσ.

Ειναι ελληνικη εκδοση ρε γαμωτο ... και δεν ξερω αλλα μου αρεσε υπερβλικα πολυ ειδικα στην μορφοποιηση με βολεψε αλλα με αυτο το προβλημα...με σκοτωνει...Πολυ περιεργο οντως . Θα το κανω install σε 7 μαζι με το 2007 που εχω να δω ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...