nokiamaniac Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 καθαρισε την προσωρινη μνημη και ξαναπροσπαθησεπως να το κάνω αυτό.ειμαι έτοιμος να το πετάξω από το παράθυρο αυτό το tablet
bill27 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) εφαρμογες-google play-καθαρισμος προσωρινης μνημης κανε το ιδιο και στον browser που χρησιμοποιεις. αφου μπει στο google play,κατεβαζεις το clean master και κανεις ενα γενικο καθαρισμο αχρηστων αρχειων. θα βοηθουσε πολυ αν αλλαζες την ρομ σε 4.0.4(το λινκ ειναι λιγα μηνηματα πιο πριν),ειναι αρκετα ευκολο να την εγκαταστησεις αν ακολουθησεις την διαδικασια που περιγραφει εδω αφου κανεις μεταφραση απο τα πολωνικα σε ελληνικα. http://www.manta.info.pl/forum/mid705-firmware/mid705-android-4-2-2-3738/ οτι βοηθεια θελεις εδω ειμαστε Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2014 από bill27
nokiamaniac Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 εφαρμογες-google play-καθαρισμος προσωρινης μνημης κανε το ιδιο και στον browser που χρησιμοποιεις. αφου μπει στο google play,κατεβαζεις το clean master και κανεις ενα γενικο καθαρισμο αχρηστων αρχειων. θα βοηθουσε πολυ αν αλλαζες την ρομ σε 4.0.4(το λινκ ειναι λιγα μηνηματα πιο πριν),ειναι αρκετα ευκολο να την εγκαταστησεις αν ακολουθησεις την διαδικασια που περιγραφει εδω αφου κανεις μεταφραση απο τα πολωνικα σε ελληνικα. http://www.manta.info.pl/forum/mid705-firmware/mid705-android-4-2-2-3738/ οτι βοηθεια θελεις εδω ειμαστε ευχαριστω αλλά για σένα είναι απλά εμένα μου φαίνονται βουνό.ειναι όντως πολύ αργό το tablet,έχει καλούτσικη οθόνη,αλλά αυτό με το play μου τη σπάει που δε τα κατάφερα να κατεβάσω ακόμα εφαρμογές.και η πλάκα ειναι ότι αγόρασα κάρτα μνήμης γι αυτό το σκοπό.αν δ καταφέρω να μπω θα το πετάξω η θα το χαρίσω σ συγγενικό πρόσωπο
bill27 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 μην νομιζεις και εγω δεν ηξερα πολλα απο ταμπλετ και αντροιντ.... μιλαμε για το mid 705 ετσι??? εκανες αυτο που σου ειπα???ρυθμισεις-εφαρμογες-google play-καθαρισμος μνημης??? αν θελεις μπορω να σε βοηθησω για να παει καπως καλυτερα,μην το πεταξεις...κριμα ειναι οτι θελεις ρωτα
nokiamaniac Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Θα το δοκιμάσω και αν δε πετύχει θα στείλω παλι
smartdigi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Καλημέρα , εγώ πάντως το πέταξα, Είναι πιο αργό και από τα χειρότερα κινέζικα. Τσάμπα τα 50 ευρώ.
ondine Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δεν ξέρω πολλά από Android αλλά αν ήταν PC με CPU 1Ghz και RAM 512GB στα 50€ δε θα περίμενα να τρέχει καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα