theopan Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Στο pc σου. Όλη η δουλειά από το pc γίνεται. Αρχεία που τρέχουν σε Windows περιέχει το rar...
manassis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) σε παρακαλω πες μου αυτο πως το κανεις?, περιμένεις να εγκατασταθεί ο driver ποιος driver?(αν δεν είναι ήδη εγκατεστημένος) τελικα το εκανα αλλα δεν βλεπει το device και δεν το κανει root(error:device not found) ευχαριστω Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2013 από manassis
iceman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Οι drivers περιέχονται στο livesuit ... δες link στο πρώτο post http://www.manta.info.pl/forum/mid05mid06-firmware/livesuite-1-09/ 1
iceman Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Πάντως η εγκατάσταση των drivers σε win7 X64 που το δοκίμασα δεν τελεσφόρησε! Οπότε δεν έγινε και root...
nikosgkil Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Σήμερα παρέλαβα από eshop. Με τη μέχρι τώρα χρήση μένω αρκετά ευχαριστημένος. Πώς μπορώ να καταλάβω αν είναι ήδη rooted το tablet; Ευχαριστώ Edit: Επίσης μόλις το έβγαλα από την 6ωρη φόρτισή του, (αφού είχε κλείσει μόνο του πρώτα), και μου έδειξε 94%. Τι έγινε; Δεν θα έπρεπε να είναι στο 100%; ή τουλάχιστον στο >97%;;; Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2013 από nikosgkil
manassis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Παιδια καλημερα σημερα παρουσιασε αλλα προβληματα1)οταν το κλεινω χανει τις ρυθμισεις και στο ανοιγμα εχει πολωνικα2)εχουν σβηστει καποιες εφαρμογες που ειχα και 3)ενω το εχω στο wifi δεν κατεβαζει αυτα που του στελνω,παρακαλω στην βοηθεια σας.Τι κανω?ευχαριστω
mpompo13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Παιδια καλημερα σημερα παρουσιασε αλλα προβληματα1)οταν το κλεινω χανει τις ρυθμισεις και στο ανοιγμα εχει πολωνικα2)εχουν σβηστει καποιες εφαρμογες που ειχα και 3)ενω το εχω στο wifi δεν κατεβαζει αυτα που του στελνω,παρακαλω στην βοηθεια σας.Τι κανω?ευχαριστω Δοκίμασε ένα reset μήπως και βοηθήσει...αλλιώς πίσω για επισκευή...
manassis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 το δοκιμασα αλλα τιποτα μαλλον πισω.........
billybomb Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Πήρα και γω το manta mid 705 με την προσφορα στα 50 ευρω, έχει την 4.2.2 και νομιζω το βαραίνει αρκετά.. Γίνεται να του περάσω την 4.0.4 ? Υπάρχει πουθενά? Έψαξα αλλα δε βρήκα κάτι γι αυτό.
mpompo13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 το δοκιμασα αλλα τιποτα μαλλον πισω......... Δεν ξέρω πως αλλά μάλλον γκαντεμιάστηκε και το δικό μου. Έβαλα τον φορτιστή (χωρίς να τον έχω συνδεδεμένο στο ταμπλετ) στο ρεύμα και αυτήν την φορά έκανε ένα "πατ" και άρχισε να μυρίζει πολύ άσχημα. Φυσικά πλέον δεν δουλεύει και ευτυχώς που δεν είχα συνδεδεμένο το ταμπλετ. Πλέον το φορτίζω μέσω usb αλλά κάνει αρκετή ώρα... Ξέρει κανείς αν ο φορτιστής καλύπτεται από εγγύηση ή αν μπορώ να βρω κάπου έναν ίδιο; Πήρα και γω το manta mid 705 με την προσφορα στα 50 ευρω, έχει την 4.2.2 και νομιζω το βαραίνει αρκετά.. Γίνεται να του περάσω την 4.0.4 ? Υπάρχει πουθενά? Έψαξα αλλα δε βρήκα κάτι γι αυτό. Νομίζω παρέχουν μόνο την 4.2.2 που είναι και η τελευταία. Έχω την εντύπωση πως την 4.0.4 μπορείς να την βρεις αν μόνο κάποιος με root που έχει manta με 4.0.4 πάρει κάποιο "back up" ή όπως το λένε...
billybomb Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δεν ξέρω πως αλλά μάλλον γκαντεμιάστηκε και το δικό μου. Έβαλα τον φορτιστή (χωρίς να τον έχω συνδεδεμένο στο ταμπλετ) στο ρεύμα και αυτήν την φορά έκανε ένα "πατ" και άρχισε να μυρίζει πολύ άσχημα. Φυσικά πλέον δεν δουλεύει και ευτυχώς που δεν είχα συνδεδεμένο το ταμπλετ. Πλέον το φορτίζω μέσω usb αλλά κάνει αρκετή ώρα... Ξέρει κανείς αν ο φορτιστής καλύπτεται από εγγύηση ή αν μπορώ να βρω κάπου έναν ίδιο; Κι εγώ έχω πάθει κάτι παρόμοιο με το φορτιστή, μόλις τον βάλω στην πρίζα βγάζει σπίθες αλλα δουλεύει κανονικά.. Το φορτίζω κι εγω με usb για σιγουριά.
ondine Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Το παρέλαβα με καθυστέρηση δέκα ημερών αλλά φαίνεται πως άξιζε. Επειδή είμαι άσχετος από Android (παιδί των Windows), έχω κάποιες απορίες. 1) Πόσο αποθηκευτικό χώρο έχει; Λένε 4GB αλλά στις επιλογές βλέπω δύο των 1,15GB. Partitions είναι αυτά; Τα άλλα ~2GB είναι για την εγκατάσταση του λειτουργικού; 2) Υπάρχουν προϋποθέσεις για το Daydream; Επέλεξα ένα φάκελο με φωτογραφίες μου όμως όταν αρχίζει δείχνει μόνο μία μπλε. Τις έκανα resize στο 25%, τους έβαλα όνομα με λατινικούς χαρακτήρες, έβαλα μία μόνη της αλλά το ίδιο.3) Δεν μπορώ να το συνδέσω με USB σε υπολογιστή. Εμφανίζεται στο safely remove και στις Συσκευές με δύο σκληρούς δίσκους οι οποίοι είναι μη επιλέξιμοι. Τα Windows είπαν πως εγκατέστησαν τους drivers κανονικά αλλά το Manta δε με ρωτά κάτι κατά τη σύνδεση. Αυτά στην επιλογή Mass Storage. Έχει άλλες δύο (δεν μπορώ να βρω το μενού), στην πρώτη μου έβγαλαν σφάλμα τα 7 αλλά το άνοιξαν και στη δεύτερη δε δούλεψε καθόλου. Έχω δοκιμάσει σε Windows 7, Vista, Ubuntu σε διαφορετικούς υπολογιστές.4) Εγκατέστησα τον ES File Explorer και είναι καταπληκτικός. Το θέμα είναι πως δεν μπορώ να δω τα αρχεία του υπολογιστή μου μέσω wlan δικτύου. Τι πρέπει να κάνω στα Windows 7; Το κατάφερα μία φορά. Την επόμενη δεν μπορούσα αλλά όταν σκάναρα βρήκε ένα δεύτερο υπολογιστή ο οποίος στα μάτια μου ήταν ίδιος με τον πρώτο και στον οποίο όμως είχα πρόσβαση. Μου φαίνεται σα να χρειάζεται να έχω κάποιο Shared φάκελο στην επιφάνεια εργασίας μου. Κάποιες χρήσιμες εφαρμογές που έχω βρει: Opera Mini (ταχύτατος), MX Player (αλλιώς avi, mpeg δεν παίζουν), ColorNote Notepad Notes, Greek Radios, Aldiko Book Reader, Perfect Viewer (για κόμιξ), John GBC Lite (GBC Emulator), GemRB (παίζει παιχνίδια της Infinity Engine). Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2013 από ondine
bpetros Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 4) Εγκατέστησα τον ES File Explorer και είναι καταπληκτικός. Το θέμα είναι πως δεν μπορώ να δω τα αρχεία του υπολογιστή μου μέσω wlan δικτύου. Τι πρέπει να κάνω στα Windows 7; Το κατάφερα μία φορά. Την επόμενη δεν μπορούσα αλλά όταν σκάναρα βρήκε ένα δεύτερο υπολογιστή ο οποίος στα μάτια μου ήταν ίδιος με τον πρώτο και στον οποίο όμως είχα πρόσβαση. Μου φαίνεται σα να χρειάζεται να έχω κάποιο Shared φάκελο στην επιφάνεια εργασίας μου. Παρέλαβα κι εγώ μετά από 10 μέρες, το μαγαζί περίμενε τη νέα παρτίδα. Είναι αυτό που περίμενα, όχι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά μια χαρά για facebook, big bang theory, youtube και σερφάρισμα. Για να μπορεί να δει ο ES file explorer φακέλους από το τοπικό δίκτυο, πρέπει να τους κάνεις κοινόχρηστους. Σε win7 δεξί κλικ στον φάκελο -> Κοινή χρήση με... -> Συγκεκριμένα άτομα... -> Βελάκι -> Guest -> Προσθήκη Από όσους έχουν ροοτάρει, έχει κάνει δημιουργήσει κάποιος swap partition από την κάρτα? Βελτιώθηκε η ταχύτητα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα