xtrmsnpr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 to most wanted δεν έχει campaign και σαν racer και σαν cop ?dunno δεν το είχα παίξει.. Αααααντε βρε πανάθα πάρε το rivals,έχει λίγο κόσμο ακόμα να παίξουμε..18€ έχει!
pavlos0160 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Παιδιά το έβαλα σήμερα στο PC 1 της υπογραφής μου και μου βγάζει το εξής: Δηλαδή τώρα πρέπει να ενημερώσω τους drivers για να το παίξω?? Ελεος!!!
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Παιδιά το έβαλα σήμερα στο PC 1 της υπογραφής μου και μου βγάζει το εξής: Δηλαδή τώρα πρέπει να ενημερώσω τους drivers για να το παίξω?? Ελεος!!! Ναι γιατί που ναι το πρόβλημα σε κάτι λογικοτατο??δεν σου είπε να σκαψεις κάνα λαγούμι ξέρω γω.. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 E... παίζεις τόσο καιρό χωρίς να τους κάνεις update...; 2
MasterX Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 καλο το Rivals... Χτες πηρα τιμονιερα Logitech Driving Force GT αλλα το Rivals δεν υποστηριζει τιμονιερες και η ΕΑ εφαγε κραξιμο γι αυτο! βασικα υποστηριζει gamepad αλλα οχι τιμονι..
euxoulhs Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 ξανακανα μια τελευταια προσπαθεια να το εγκαταστησω υποθετοντας οτι θαχουν ξεκλειδωσει το καταραμενο lock fps..αλλα αποτι ειδα δεν τηρισαν αυτο που ειπαν οτι κοιτανε να το απενεργοποιησουν.. btw περασα την 1.4 version που φαινεται να χουν κανει βελτιωσεις..πλεον σπανια θα πεσω κατω απο 30 fps. μπορω να πω οτι ναι μεν ειναι παλι lock fps αλλα ευτυχως δεν υπαρχει αυτο το frame drop που υπηρχε -.-
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 υποθετοντας οτι θαχουν ξεκλειδωσει το καταραμενο lock fps.. :lol: By the way, δουλεύει το "fix" του Inquisition (μιας και πρώτα είχε χρησιμοποιηθεί εδώ) στο Rivals, αλλά είναι λίγο περίεργο όταν πέφτουν τα frames. 1
euxoulhs Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 :lol: By the way, δουλεύει το "fix" του Inquisition (μιας και πρώτα είχε χρησιμοποιηθεί εδώ) στο Rivals, αλλά είναι λίγο περίεργο όταν πέφτουν τα frames. τι εννοεις; μιλα ξεκαθαρα τι ξερεις; δεν κτλβ τι ειπες αν θες στειλε πμ καταλαβα! ναι και σε μενα δουλευε αλλα η ταχυτητα του gameplay ηταν ακρως γρηγορη -.- σαν να ηταν 2χ το speed και ειχα διαβασει πως αρκετοι ειχαν τετοιο θεμα
Federacion Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα. Δεν είναι παράλογο που ενώ αναγνωρίζει το xbox controller δεν σε αφήνει να αλλάξεις τα κουμπιά; Απ ότι βλέπω δεν υπάρχει καμία λύση.
overpower Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Αξιζει στα 20 το premium? Γενικα σε σχεση με το hot pursuit, ειναι πολυ καλυτερο?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Αν είχαν κάνει το fix που έλεγαν για να ξεκλειδώσει το framerate και δεν έπρεπε να κάνουμε αλχημείες, θα ήταν καλύτερη φάση. Αλλιώς είναι ένα πιο ανοιχτό Hot Pursuit 2010.
hashashin Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα.Θα ηθελα να ρωτησω με GeForce 450gts 1gb ,cpu Intel Core Duo E8400 3ghz και 4g ram pc παιζεται το παιχνιδι ή θα μου βγουν τα ματια απο τα pixels .
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Θα σε γελάσω, αλλά θα είναι βαρύ.
overpower Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Αξιζει η αγορα του? Εχει κοσμο? Για online ειναι παρομοιο με hot pursuit (2010)? Μου αρεσε η φαση αστυνομικοι-κυνηγημενοι. Επισης, τι παραπανω δινει η complete εκδοση? Δεν μπορω να καταλαβω. Απο οτι ειδα 5-6 αμαξια και κατι βιντεο. Αξιζει η complete? Λεω να παρω την απλη απο εδω: http://www.allkeyshop.com/blog/buy-need-for-speed-rivals-cd-key-compare-prices/ και την complete απο origin για να βγει στα ~28 ευρω. Edit: τωρα ειδα πιο πανω οτι το ξαναρωτησα ^^
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα