sa3rdna Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μα εδώ είναι το θέμα ότι το έχω ήδη προπαραγγείλει απλά ήθελα να το δω μιας και δεν έχει βγει ακόμα Ευρώπη. Με αυτά που κάνουν όμως θα την ακυρώσω την παραγγελία. Και στο λέω και πάλι, κόψε τις υποθέσεις για τους άλλους που δεν τους ξέρεις και δεν ξέρεις τι αγοράζουν και τι όχι. Εκεί πάει η ειρωνεία μου...
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 60FPS αλλά 2x in-game speed 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Θέμα κανείς με το overlay?
euxoulhs Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 στο nfs rivals πως the hell κανουμε pause το παιχνιδι εντελως ομως; :@ παταω esc μου βγαζει μενου αλλα συνεχιζει να τρεχει το αμαξι :@
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Γύρνα στην βάση.
euxoulhs Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 δεν εχει split screen με μια γρηγορη ματια που εψαξα.. κατι αλλο..ξερουμε αν θα βγαλουν κανενα φιξ για να ξελοκαρουν τα 30fps :@? ειναι σημεια το οποιο πεφτει στα 25 (και παλι παιζετε ας πουμε νορμαλ) αλλα ειναι και σημεια που μ παει και στα 18-20 και δεν παλευται καθολουυυυ ομως
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Split Screen δεν έχουμε στο PC χρόνια τώρα. Για unlock "fix", who knows?
euxoulhs Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 πφφ λιγο δυσκολο και εγω βλεπω το να ξελοκαρουν τα fps..μονο απο καποιο επισημο patch αφου φανε κραξιμο... παντως σπαστικο και αυτο να μην εχει pause το παιχνιδι και να πρεπει να πας σε hideout.. ασχετο..εσεις εχετε frames drops?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Εμένα 2 πράγματα δεν μου αρέσουν κυρίως. Το κακό view distance και δεν λέω να κάνουν pop-up τα βουνά, κλπ, επειδή κοιτάω τον δρόμο, αλλά το να κάνει pop-up το αυτοκίνητο που έρχεται από την αντίθετη πορεία. Και ότι δεν έχουμε μπατσο-vette, αν και αυτή η νέα Corvette Stingray (για μένα) είναι απαίσια. 1
euxoulhs Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 +1 τα γραφικα δεν ξερω εχω την αισθηση οτι παιζω σε xbox360/ps3 και φαινονται καπως..παντως το παιχνιδι ειναι ιδιο με το run σε γραφικα απλα εχουν προσθεσει την υποτιθεμενη ''υγρασια'' στα αμαξια
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Βασικά το παιχνίδι είναι σχεδόν ίδιο στα σημεία του χάρτη με το NFS HP2010. Δηλαδή αυτή η διχάλα στο δάσος, οι μεγάλες drift-o-στροφές δίπλα στην παραλία, η τεράστια ευθεία στην έρημο, κλπ, νόμιζα ότι έπαιζα το ίδιο παιχνίδι μερικές φορές. Όχι ότι με χαλάει, γιατί το γούσταρα, αλλά copy/paste much. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Τώρα τελευταία όλα τα παιχνίδια έχουν θέμα με το LoD, εγώ δεν θυμάμαι τέτοιο χάλι ακόμα και σε πολύ παλιότερα παιχνίδια..Τι ακριβώς πίνουν..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 This is Next-Gen, mon!
stavroulis1985 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Ναι και frame drops εχουμε και crash στο desktop με το τελος της πρωτης ( tutorial ) αποστολης εχουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα