kjtzemis Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Γεια σας. Καταφερα μαζεψα καποια χρηματακια και ελεγα να αγορασω ενα καινουριο κουτι για να το pc μου.Θελω να αναβαθμιστω σε full tower (τωρα εχω ενα κανονικο κουτι σε κανονικες διαστασεις) να μπορω να μαζεψω ομορφα τα καλωδιακια μου κλπ κλπ κλπ. Ειδα αυτο εδω το συγκεκριμενο Site: http://www.msystems.gr/index.php?category=1224&product=15594">case .Το θεμα μου ομως ειναι δεν ξερω αν ειναι full tower ή αν ειναι σε κανονικες διαστασεις οπως το τορινο κουτι που εχω. Εχετε κατι καλυτερο να μου προτεινετε σε full tower εκει στα ιδια λεφτα ή και λιγοτερα αν γινετε?Να ειναι και λιγο ομορφουλικο να μην ειναι "σκιαχτρο".
apostolisR Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 δεν είναι full tower όμως ούτε αυτό στο link του ts, ούτε αυτό του ντακ ντοτζερς. για full tower πρέπει να ανέβεις τουλάχιστον πάνω απο 120, έτσι ώστε να είναι λίγο "ποιοτικό" και να μην έχει προβλήματα με θερμοκρασίες κλπ. πάντως αν ο λόγος που θες τόσο μεγάλο κουτί είναι μόνο για τα καλώδια, δεν χρειάζεται να το σκέφτεσαι. Υπάρχουν και midi towers που έχουν πολύ καλό cable management για τα καλώδια όπως αυτά που προαναφέρθηκαν π.χ.
kjtzemis Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δεν ειναι μονο για τα καλωδια. Δηλαδη για να καταλαβω το κουτι που εστειλα εγω σε link ειναι το ιδιο σε διαστασεις με αυτο που εχω ειδη (βλεπε την υπογραφη μου Thermaltake V3 Black Edition ή ειναι μεγαλυτερο)?
nk_surfer Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δεν είναι μικρό κουτί αλλά είναι midi περισσότερο παρά full tower. Για το κόστος του πάντως είναι μια χαρά και αρκετά ευρύχωρο με διαστάσεις 230 x 513 x 517.5mm. Και από χαρακτηριστικά δεν του λείπει κάτι (USB 3.0, φίλτρα, πλαϊνό και με θέση για ανεμιστήρα και τζάμι, αφαιρούμενη βάση των σκληρών, κοψίματα για cable management με λάστιχα, κλπ). Το δικό σου έχει διαστάσεις 190.0 x 430.0 x 473.0 mm οπότε είναι σαφώς μικρότερο από το Coolermaster.
Duck Dodgers Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Dimensions (W x H x D) 230 x 513 x 517.5mm / 9.1 x 20.2 x 20.5 inch με βάση το φυλλάδιο που έχει στο msystems
kjtzemis Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δεν είναι μικρό κουτί αλλά είναι midi περισσότερο παρά full tower. Για το κόστος του πάντως είναι μια χαρά και αρκετά ευρύχωρο με διαστάσεις 230 x 513 x 517.5mm. Και από χαρακτηριστικά δεν του λείπει κάτι (USB 3.0, φίλτρα, πλαϊνό και με θέση για ανεμιστήρα και τζάμι, αφαιρούμενη βάση των σκληρών, κοψίματα για cable management με λάστιχα, κλπ). Το δικό σου έχει διαστάσεις 190.0 x 430.0 x 473.0 mm οπότε είναι σαφώς μικρότερο από το Coolermaster. Ωραια αποτι βλεπω δλδ θα ειναι αρκετα μεγαλυτερο απο αυτο που ειδη εχω και πιο ευρυχορο ετσι? Και μια ερωτηση ακομα αν μπορειτε να με βοηθησετε για να τα ξεμπλεξω.Τι ακριβως ειναι το full tower (εγω νομιζα πως ετσι ονομαζαν τα μεγαλυτερα case)?
Caiden Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Το παραπανω coolermaster που ποσταρες το εχω 10 μερες τωρα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Και χωρους εχει και καλη κατασκευη ειναι
Millennium Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Γιατί το θες το full?Μια χαρά είναι το scout 2 ειδικά στα χρήματα του.
kjtzemis Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Το παραπανω coolermaster που ποσταρες το εχω 10 μερες τωρα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Και χωρους εχει και καλη κατασκευη ειναι Απο που το πηρες φιλε μου και ποσο σου βγηκαν τα μεταφορικα αν επιτρεπετε?Γιατι στο msystems και στο coolbytes (τα 2 πρωτα καταστηματα στον σκρουτζ) εχουν εξωρενικα μεταφορικα...το ενα 36Ε και το αλλο 26Ε.ελεος. Γιατί το θες το full?Μια χαρά είναι το scout 2 ειδικά στα χρήματα του. Αυτο θα παρω τελικα, ειναι υπερβολικο να παρω full. θα το εκανα και τωρα παραγγελια αλλα με αυτα που βλεπω με τα μεταφορικα μεποιασε η καρδια μου. EDIT: το παρηγγειλα τελικα απο το pc1, μου βγηκε στα 88.50 (5Ε ηταν τα μεταφορικα), επιτελους βρηκα και ενα καταστημα που να μην ζηταει οτι θελει. Επεισης, δεν πιστευω να εχω κανα θεμα με την μητρικη μου δλδ να μην καθετε πανω (η μητρικη ειναι ASUS P8H67-M). Επεξ/σία 23 Μαΐου 2013 από kjtzemis
Caiden Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Απο που το πηρες φιλε μου και ποσο σου βγηκαν τα μεταφορικα αν επιτρεπετε?Γιατι στο msystems και στο coolbytes (τα 2 πρωτα καταστηματα στον σκρουτζ) εχουν εξωρενικα μεταφορικα...το ενα 36Ε και το αλλο 26Ε.ελεος. Εγω το πηρα απο msystems και επειδη μενω Αθηνα τα μεταφορικα ηταν δωρεαν. Καλοριζικο φιλε μου
kjtzemis Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Εγω το πηρα απο msystems και επειδη μενω Αθηνα τα μεταφορικα ηταν δωρεαν. Καλοριζικο φιλε μου Σευχαριστω φιλε.Το περιμενω και εγω απο βδομαδα λογικα γιατι ηταν διαθεσιμο κατοπιν παραγγελιας. Μηπως ξερεις αν θα εχω κανα προβλημα με την μητρικη μου?μηπως δεν κουμπωνει πανω κλπ?
Caiden Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Σευχαριστω φιλε.Το περιμενω και εγω απο βδομαδα λογικα γιατι ηταν διαθεσιμο κατοπιν παραγγελιας. Μηπως ξερεις αν θα εχω κανα προβλημα με την μητρικη μου?μηπως δεν κουμπωνει πανω κλπ? Οχι δεν θα εχεις καποιο προβλημα με την μητρικη σου. Πανω στο κουτι εχει "τυπωμενο" εναν οδηγο για το που θα πρεπει να βαλεις τους αποστατες αναλογα το ειδος της μητρικης σου (ATX, uATX κτλ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα