Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>Κάτι που ξέχασα να ρωτήσω...</p>

<p> </p>

<p>Το ζύγισες το τροφοδοτικο πριν το δοκιμάσεις? :P :P</p>

Χχαχαααχαχα :P

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πάντως το τροφοδοτικό που πόσταρες σπύρο έχει πολύ καλές αξιολογήσεις

Υπέρ : Τελιο Δεσιγν, ιπερβολικα ατηοριβο δεν ακυσ τιποτα, πολι καλι τροφοδοσια, ιμε παρα πολι εφχαριστιμενοσ για τιν δυλια π το τηελο. ινε οτι καλιτερο για τα λεφτατυ!
Κατά : Μεχρι στιγμισ τιποτα. απλοσ τηα προτιμυσα να ιχε κε βιδεσ μμεσα στο κυτι!

Άλλα σχόλια :

• Like 5
Δημοσ.

Πάντως το τροφοδοτικό που πόσταρες σπύρο έχει πολύ καλές αξιολογήσεις

όλα τα τουβλα-x έχουν καλές αξιολογήσεις και από tech guru μάλιστα, και πάντα στα αρνητικά θα είναι άσχετα πράγματα τελείως, π.χ. δεν είχε τις βίδες μέσα στο κουτί.

• Like 2
Δημοσ.

δεν γινονται ρε ση αυτα τα πραγματα απο την μια στιγμη στην αλλη ουτε κινεζικα λαμπακια χριστουγεννων να ηταν

Αυτά που λες δε γίνονται βασικά.

Δημοσ.

άναψε την φωτιά του..και την έκανε με ελαφρά,τελικά δεν μας είπες τι μάρκα ειναι;;

Δημοσ.

που καταλαβεσ εσυ οτι δεν ξερω εγω τι τροφοδοτικο εχω ηταν ενα 370 w τωρα τη μοντελο και τη μαρκα ηταν δεν θυμαμαι μολισ αρχισε και εβγαζε καπνουσ το πηρα και το πεταξα.

να συμπληρωσω οτι ευτηχωσ το pc δεν επαθε τιποτα

καθόμαστε και ασχολούμαστε με τους τρολλερ.ούτε καν θυμάσαι τι λές!Screenshot_78.png

• Like 1
Δημοσ.

Απο εμένα πάντως έφαγε ενα ωραιο report :)

Σαν τον gamer μου μοιαζει btw...

• Like 2
Δημοσ.

Απο εμένα πάντως έφαγε ενα ωραιο report :)

Σαν τον gamer μου μοιαζει btw...

το γνωστο 15χρονο ψιλιαζομαι και εγω...

• Like 1
Δημοσ.

Να σου εξηγήσω βρε coolerman. Το 250 άρι ήταν αυτό που δουλευε αλλά αφού είπε ότι έβαλε ένα άλλο και του έβγαζε καπνούς λογικά το δεύτερο θα ήταν το 370άρι  :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...